Paedo Ian Watkins bad om porrbilder från mamma i vridna brev skickade från fängelset

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

42-åringen ställde kraven i en rad bokstäver(Bild: PA)



Den vridna rockstjärnan Ian Watkins bombarderade en mamma med krav på rasande foton från hans fängelsecell.



Trots att han avtjänat ett 29 års fängelsestraff för en rad grymma sexuella brott - inklusive våldtäktsförsök och innehav av djurpornografi - får den tidigare Lostprophets -sångaren ständigt brev från sina fans.



Medan han sitter i en cell i HMP Wakefield skickar en armé av mestadels kvinnliga fans den 42-årige hundratals brev, hörde en domstol förra veckan.

fattighus rikt hus

I ett skriftligt utbyte bad Watkins en kvinna i 30 -årsåldern att skicka sexbilder till honom, The Sun rapporterade.

Han uppmanade också kvinnan att leta upp porrbilder på honom som är online.



Watkins var en gång sångare för de populära Lostprophets (Bild: Getty Images)

Merthyr Tydfil, Wales, infödd kallade kvinnan en & apos; Minx & apos; och & apos; Princess & apos ;, medan han hänvisade till sig själv som & apos; The King of Dancers & apos; och & apos; The Boy Wonder & apos ;.



Medan de är kärleksfulla i delar, blir bokstäverna allt mer insisterande och kraftfulla med tiden.

'Nästa saker jag vill få från dig är ditt telefonnummer och massor av heta bilder', skrev han tidigt i brevväxlingen, som The Sun såg.

'Tror du att du klarar det? Jag antar att vi får se! Klockan tickar ... '

Watkins fortsatte med att föreslå 'det minsta' kvinnan kunde göra var att skicka foton till honom i gengäld för 'allt drama' han påstod att hon hade orsakat honom.

'Jag tror att det skulle vara mycket lättare för mig att glömma/förbise ditt r ***** ed/douchebaggy beteende om jag hade fler bilder på dig att titta på', skrev han senare.

lesley fåglar av en fjäder

Han fortsatte med att skryta om att han arbetade som en prostituerad i London och lade upp videor på nätet under namnet 'f *** nastyf *** you'.

Den walisiska rockern uppmanade kvinnan att titta på nakna bilder av honom online (Bild: PA)

Förutom att uppmana kvinnan att kolla in hans arbete föreslog Watkins att de kunde ha en gemensam profil.

När kvinnan inte skickade sitt telefonnummer till honom som han begärde, verkade Watkins bli arg på henne och frågade 'Läser du ens mina brev?'

Det testiga utbytet slutade 2017 när justitieministeriet berättade för kvinnan, som hade en sexårig dotter, att hon hade blockerats från att kontakta Watkins.

Fängelsechefer berättade för henne att pedofilen utgjorde 'ett allvarligt hot mot din dotters säkerhet och ditt eget välbefinnande'.

Kvinnan, som bad om att vara anonym, hade ett sexuellt möte med Watkins innan han fann berömmelse som Lostprophets främre man.

Trots det faktum att Watkins är 'potentiellt den farligaste sexförbrytaren' som en senior utredare någonsin hade sett, var hans brevvän sympatisk för hans situation.

Hon beskrev honom som en 'sjuk man' som borde ligga på ett sjukhus snarare än ett fängelse.

Watkins skickade breven från HMP Wakefield (Bild: Google earth)

Förra veckan dömdes Watkins för att ha en tretums GTSTAR-mobil i sin cell.

Han hade hävdat & apos; kända mördare & apos; i sitt fängelse kastade telefonen på sin säng och sa till honom att han var tvungen att ta hand om den.

Domaren Rodney Jameson QC dömde honom i tio månader och sa: 'Jag är mycket medveten om att du tjänar mycket länge och du kommer att vara långt in i medelåldern när du släpps.

'Faktum är att om det inte finns ett märkbart straff för att ha haft en mobiltelefon under dessa omständigheter, så skulle du naturligtvis dra av den lektionen du kan ha en annan och det är inte en position som jag skulle vilja uppmuntra. '

arsenal vs vorskla live stream

Han sa att straffet skulle försena med fem månader den tid då Watkins var berättigad att ansöka om villkorlig dom.

Se Även: