Nintendo Switch-spelutbudet tillkännagavs på E3 2017 – inklusive Metroid, Rocket League och Kirby

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Nintendo Switch har visat sig vara en stor hit sedan den avslöjades i mars – men pressen var på för Nintendo att hålla den fylld med spel.



När E3 började i Los Angeles hade Microsoft redan avslöjat en ny konsol. Så alla ögon var på Nintendo för att se hur det skulle reagera.



Och företaget gjorde ingen besviken; klämmer in flera stora tillkännagivanden i en halvtimmes livestreamad show.



Det kommer att finnas färgglada nya Nintendo Switch-plattformsspel från både Kirby och Yoshi, även om det inte ser ut som att de kommer förrän 2018.

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu

På samma sätt bekräftade Nintendo att Metroid Prime 4 är under utveckling för Nintendo Switch även om fansen inte fick något annat än ett titelkort - inget släppdatum i sikte.

Ett annat stort spel som tillkännagavs var Rocket League för Nintendo Switch. Det roliga bil/fotbolls mashup-spelet kommer också att fungera på cross-play, vilket innebär att spelare kan slå sig ihop mot vänner på andra plattformar. För närvarande är det öppet för Nintendo Switch, Steam och Xbox-spelare.



Under resten av 2017 kommer Nintendo-fans att ha nedladdningsbart innehåll för Legend of Zelda: Breath of the Wild och, naturligtvis, Super Mario Odyssey. Det senare ser ut att bli ett enormt plattformsäventyr med Nintendos mest kända karaktär i huvudrollen.

En utökad gameplay-demo visade att Mario använde sin hatt på en mängd nya sätt - som att ta över fiender eller resa som en bult av elektricitet genom anslutningsledningar.



Metroid kommer till Nintendo Switch

Nintendo meddelade att Super Mario Odyssey kommer att lanseras den 27 oktober. Det ger Switch-spelare bara ytterligare fyra månader att vänta tills nästa AAA-titel.

Företaget bekräftade också sitt engagemang för e-sport med sådana som Splatoon och det nyligen släppta fightingspelet ARMS. Båda kommer utan tvekan att få mycket exponering när E3-konferensen fortsätter.

Du kan se hela Nintendo Direct-meddelandet i videon nedan.

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu data -count='3' data-numberedMest lästa
Missa inte

Se Även: