Kara Tointon och Artem Chigvintsev anländer till Strikt slutligen arm i arm - trots splittrade rykten

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kara Tointon och Artem Chigvintsev

Kara Tointon och Artem Chigvintsev(Bild: FameFlynet.uk.com)



Kara Tointon och Artem Chigvintsev har slagit bort rykten om att deras romantik är på klipporna genom att vända sig till Strictly Come Dancing-finalen arm-i-arm.



Tidigare EastEnder Kara, som träffade sin snygga på showen för tre år sedan, skrattade när hon gick in i Elstree Studios med den professionella dansaren.



Kara såg när Artem kom tvåa på showen med Corrie -skådespelerskan Natalie Gumede och förlorade den berömda glitterbollstrofén till WAG Abbey Clancy.

Deras förhållande tros vara över med skådespelerskan Kara som märker sin dansare älskare 'besatt av Strikt'.

Man trodde att den ryska dansaren planerar att resa ensam till LA under våren, och det sägs att duon lever i stort sett separata liv.



bröllopspaket under £2000
Natalie Gumede

Natalie och Artem igår kväll (Bild: BBC)

Kara, 30, har varit iögonfallande genom sin frånvaro under inspelningen av den här serien, och Artems nuvarande danspartner, Natalie Gumede, vägrade nyligen att kommentera rykten om ett brott mellan pojkvän och flickvän.



03.00 fick höra: Det har varit lite stenigt mellan dem nu i några månader men de har försökt att lösa sina problem.

Varken ville kasta in handduken men Artems förlitade för kompisar att de faktiskt kallade tid på sin romantik för några månader sedan. De drev helt isär.

holly willoughby bröllopsklänning

De förblir stora vänner och Artem bor fortfarande på Kara's. Och till det yttre ordet sätter de på en front och insisterar på att allt är bra åtminstone tills Strikt slutar.

Kara dök upp på BBC1 -programmet igår kväll för att prata om hennes strikta upplevelse men nämnde inte Artem.

Trots detta har Kara, som spelade huvudrollen i den nya indiefilmen The Last Passenger, ivrigt stöttat 31-åringen och hans kändispartner Natalie, och tweetat regelbundet för att tittarna ska rösta igenom dem varje vecka.

Kara Tointon och Artem Chigvintsev- Strictly Come Dancing

Tillbaka när han vann 2010 med Kara (Bild: PA)

Hon träffade också ex-Corrie-stjärnan under en tjejkväll med Denise Van Outen och Kristina Rihanoff under helgen.

Ett antal strikt födda par har slagit i skidorna.

Den tidigare Hollyoaks -skådespelerskan Ali Bastian och hennes dansproffs, Brian Fortuna, träffades 2009 men delades upp ett år senare.

Joe Calzaghe och Kristina Rihanoff anslöt sig samma år –2009 - efter att boxaren dumpade sin flickvän en vecka i showen. Men paret splittrades tidigare i år.

siffran 15 betyder

Dansaren Flavia Cacace dumpade sin professionella partner på 11 år, Vincent Simone, och började dejta kändispartnern Matt? Di Angelo efter att de parades ihop 2007. De separerade tre år senare innan Flavia gick vidare till Brit -skådespelaren - och 2010 Strictly partner - Jimi Mistry. Puh!

En talesman för Strictly vägrade att kommentera Artem och Kara.

Se Även: