Chester Benningtons smärta vid Chris Cornells död avslöjas när Linkin Park -sångarens kropp tas bort från familjens hem

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hans död på torsdagen i Los Angeles har chockat och bedövat det musikaliska samhället, och när Chester Benningtons kropp avlägsnades från hans hus på fredagen var världen fortfarande på väg att krossa.



bästa babybadsitsen

Även om detaljer kring Linkin Park -frontmanens tragiska bortgång fortsätter att virvla, har sångarens råa sorg över sin vän Chris Cornells död kommit fram.



Trodde ha tagit sitt liv den 20 juli framkom det snabbt att Linkin Park -frontmanens misstänkta självmord sannolikt ägde rum på vad som skulle ha varit den sena Audioslave -sångarens 53 -årsdag.



Hans död på torsdagen i Los Angeles har chockat och bedövat det musikaliska samhället, och när Chester Benningtons kropp avlägsnades från hans hus på fredagen, rann världen fortfarande. (Bild: GMA/ABC)

Chester, som gick bort 41 år gammal i sitt hem söder om Los Angeles, var en av Chris & apos; bästa vänner - sjunger en rörande och spökande hyllning till honom vid hans begravning i maj.

Och den krypande sångarens oroväckande smärta vid bortgången av hans vän blev avslöjad i en intervju bara 24 timmar efter att bandet fått nyheterna.



Linkin Park hade tänkt spela in ett liveframträdande av deras nya singel, Heavy, på Jimmy Kimmel Live! torsdagen den 18 maj.

Även om detaljerna kring Linkin Park -frontmanens tragiska bortgång fortsätter att virvla, har sångarens sorg över sin vän Chris Cornells död kommit fram (Bild: FilmMagic)



Troddes ha tagit sitt liv torsdagen den 20 juli framkom det snabbt att Linkin Park -frontmanens misstänkta självmord inträffade på det som skulle ha varit den avlidne Audioslave -sångarens 53 -årsdag (Bild: Getty Images Nordamerika)

Men när de fick besked om Chris & apos; död bestämde de sig för att spela One More Light-för, som co-frontman Mike Shinoda sa, det handlar om förlusten av en vän.

Tala till Radio.com dagen efter att de spelade på Kimmel avslöjade Mike den verkliga omfattningen av Chesters smärta vid nyheterna; även om sångaren vägrade ge upp och fortsatte att uppträda.

Han sa till webbplatsen: När vi gjorde en soundcheck kunde Chester inte ens ta sig igenom låten. Han höll på att komma halvvägs och blev kvävd och även när vi spelade hela låten och den var live på TV - eller filmades för TV - så stannade han på precis innan slutet.

Läs mer

jessica love island ex på stranden
Chester Bennington 1976 - 2015
Chester Bennington dog 41 år gammal Tragedi på Chris Cornells födelsedag Chesters fru Talinda Ann Bentley Tragisk sista tweet ser framåt Chester Bennington 1976-2017: Linkin Park-sångarens liv i bilder Visa galleri

'Han missade de sista par raderna av det - han kunde bara inte avsluta låten. Fans grät i publiken, och jag tror att det var katartiskt - det var bra.

Mike tillade gripande att bandet hade valt att spela låten och sa: 'Eftersom låtens budskap är: när du har att göra med något så djupt som att förlora en vän eller i det här fallet till och med bara någon du beundrar, en av saker du kan göra är att nå ut till människor och erbjuda dem gemenskap. Låt dem veta att vi är en familj, vi är ett samhälle, vi bryr oss om varandra.

Klockan 07.47 lokal tid i Los Angeles visade kameror för Good Morning America en gurney som bär Chesters kropp med en plåt (Bild: GMA/ABC)

Det rörande och känslomässiga exemplet på Chesters vänskap med Chris kom när One More Light -sångarens kropp togs bort från familjens hem.

Klockan 07.47 lokal tid i Los Angeles visade kameror för Good Morning America en gurney som bär Chesters kropp med en plåt.

Fyra uniformerade män, som antas komma från rättsmedicinernas kontor, sågs närvara vid gurneyen, när nu-metaljätten lämnade sitt familjehem för sista gången.

Se Även: