Planera ett lyxigt bröllop i Storbritannien för under £ 2000 - och kostnaden inkluderar plats, mat och till och med en DJ

Bröllop

Ditt Horoskop För Imorgon

Att få hitch kan kosta en förmögenhet om du inte är försiktig(Bild: Blanda bilder)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



emmerdale dingle släktträd

Kostnaden för att planera ditt drömbröllop är nu på sin högsta nivå, med många bröllop som nu lämnar nygifta med en iögonfallande 27 000 pund.



Par i hela Storbritannien som vill knyta knut kommer att känna till kampen med att se på sparsamma alternativ, men för alla som vill ha det otroliga vita bröllopet utan att nå kreditkortet eller ta ett stort lån finns det en förvånansvärt billig lösning ...

Webbplatser för online -erbjudanden Wowcher erbjuder nu en lyxigt bröllopspaket för £ 1995. Ja, du läste rätt.

Knyt knuten - utan att gå i konkurs (Bild: GETTY)



Ursprungligen värt £ 4000, är ​​paketet nu 50% rabatt under en begränsad tid - och vi förväntar oss inte att det kommer att finnas kvar länge.

Paketet innehåller allt du behöver för den perfekta dagen - inklusive en plats för 40 daggäster och 80 kvällsgäster, all mat och dryck, en DJ och till och med boende för brudparet.



Hela shebangen för 2K (Bild: Wowcher)

Den enda fångsten - du får nöja dig med att gifta dig på Copthorne Hotel i Newcastle där det fantastiska erbjudandet gäller.

I höstas genomfördes en studie av Hitched fann att genomsnittspriset för ett brittiskt bröllop var 27 161 pund, där de som äger rum i London kostar ännu mer - 33 884 pund.

tesco-aktier för personal

Läs mer

Hur man gifter sig för mindre
Billiga hemligheter för att gifta sig Jag sålde mitt bröllop för £ 1K Få £ 400 för att gifta dig Sänk kostnaden för att vara bröllopsgäst

De tre största utgifterna var lokal (4 354 £ i genomsnittskostnad), smekmånad 4 354 £ (3 650 £ i genomsnittskostnad) och mat (3 353 £ i genomsnittskostnad).

Topptips om hur du kan minska kostnaden för att gifta dig

Det ser ut som en härlig dag för oss (Bild: Wowcher)

  • Gifta dig vid mindre populär tid på året - platskostnader för vinterbröllop är betydligt billigare än under våren och sommaren.

  • Leta efter en plats där du kan ha både ceremonin, sitta och äta efterfest för att hålla nere kostnaderna - en enda avgift kommer alltid att fungera billigare än att betala massor av enskilda leverantörer.

  • Gör dina egna pappersinbjudningar eller skicka ut e-inbjudningar eller skapa en bröllopswebbplats där gästerna kan besvara online.

  • Hämta din perfekta klänning online från eBay.co.uk, från high street, eller rädde på exklusiva välgörenhetsbutiker för ett sällsynt (och extremt billigt) fynd.

  • Använd Pinterest som inspiration för bord- och mötesdekorationer och gör din egen. DIY -metoden kan få lika fantastiska visuella resultat utan den enorma prislappen för köpta butiker eller professionellt tillverkade bordsskärmar.

  • Varför inte göra egna bröllopsbuketter medan du håller på. Det finns gott om onlinehandledning om du är nybörjare utan aning.

Se Även: