Morrisons släpper detaljer om nya More -kortschema eftersom det hindrar kunderna att samla poäng

Morrisons

Ditt Horoskop För Imorgon

Morrisons

Morrisons lojalitetssystem förändras idag(Bild: Handout)



Morrisons har äntligen släppt detaljer om sitt nya lojalitetsprogram, med kunder som inte längre kan samla poäng från och med idag.



1101 nummer kärlek

Stormarknaden har bekräftat att sitt More-kort byts ut mot den nya My Morrisons: Make Good Things Happen-appbaserade lojalitetsklubben.



Istället för att låta kunderna samla poäng, som sedan kan förvandlas till kuponger, får shopparna omedelbara erbjudanden om rabatt.

Rabatterna kommer att anpassas, vilket innebär att de bör baseras på vad du vanligtvis köper.

Men inte alla kunder är glada över förändringarna - förra veckan rapporterade vi hur vissa människor hotade med att bojkotta Morrisons över planer på att släppa sitt mer lojalitetsprogram.



Det nya schemat kommer att heta My Morrisons

Det nya schemat kommer att heta My Morrisons (Bild: Morrisons)

Registrera dig för NEWSAM Money & apos; s nyhetsbrev för de senaste råd och nyheter

Från universell kredit till löptid, anställningsrättigheter, reseuppdateringar och ekonomiskt nödhjälp - vi har alla de stora ekonomiska historierna du behöver veta om just nu.



Registrera dig för vårt nyhetsbrev från NEWSAM Money här.

I det gamla lojalitetsprogrammet fick kunderna fem poäng för varje £ 1 de spenderar i butiker - du behövde samla in 5 000 poäng värda för att få en kupong på 5 £.

konditori valerie stängningar

Den sista dagen för befintliga kunder att samla poäng var igår den 9 maj, men du har fram till den 9 augusti för att begära alla poäng du redan har bankat.

Kuponger kan lösas in via appen eller Morrisons webbplats, eller genom att skriva ut dem i butik.

När du har begärt dem förblir de giltiga i 56 veckor.

Morrisons sa inledningsvis att det inte längre skulle göra fysiska kort för att gå med sitt lojalitetsprogram, men det har sedan gått tillbaka till detta och sa att befintliga kunder fortfarande kommer att kunna få ett ersättande 'Mer' -kort.

Stormarknaden säger att denna ändring kommer efter återkoppling från kunden och sa att alla nya kort som utfärdas kommer att ha den gamla 'Mer' -designen på den.

Kunder kan fortsätta använda sitt plastkort från den 10 maj och framåt - men igen, du kommer inte att samla poäng på det.

Om du inte har en smartphone skickar snabbköpet ett e -postmeddelande med veckovisa erbjudanden - du måste sedan aktivera dessa online och de laddas direkt till kortet.

tom hiddleston chris hemsworth

För våra kunder som inte har tillgång till internet eller en smartphone, säger snabbköpet att de kan få kuponger i kassan.

Stormarknaden säger att förändringarna kommer från kundfeedback

Stormarknaden säger att förändringarna kommer från kundfeedback (Bild: Handout)

Hur fungerar My Morrisons: Make Good Things Happen?

Från och med idag kommer Morrisons -kunder att få rabatter från sitt lojalitetsprogram via sin app.

Stormarknaden säger att dessa erbjudanden kommer att anpassas, så att kunderna kan få omedelbara pengar istället för att behöva vänta med att bygga upp sina poäng.

Det har dock inte släppt ytterligare detaljer om hur mycket pengar folk kan få, hur ofta dessa belöningar kommer att släppas.

dolores o riordan make

Den fysiska versionen av More-kortet kommer också att ersättas med en digital version endast i appen, som du kan skanna i butiker.

Befintliga Morrisons Fler kortanvändare måste uppdatera sin app för att börja använda My Morrisons.

Dessutom säger snabbköpet att dess app nu kommer att vara värd för uppdateringar om evenemang i butiken och kommande erbjudanden.

Det säger också att ytterligare funktioner kommer att lanseras under de närmaste veckorna, inklusive möjligheten för kunder att ge tillbaka till samhället och något som kallas en Basket Bonus -överraskning.

Vi har bett snabbköpet för mer information om hur dessa kan fungera och vi kommer att uppdatera den här artikeln när vi vet mer.

Waseem Haq, chef för digital marknadsföring på Morrisons, sa: Lanseringen av My Morrisons gör att vi kan få bra saker att hända för våra kunder, belöna dem med omedelbara erbjudanden varje gång de handlar på Morrisons.

Under de senaste 12 månaderna har vi sett fler och fler av våra kunder använda våra appar och onlinetjänster och är så glada över att kunna lansera den nya My Morrisons -appen idag för kunder.

Se Även: