Dolores O'Riordans mamma bekräftar att stjärnan skiljer sig från maken i 20 år efter luftarrest

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Delores O

Delores O'Riordan-Burton och hennes man Donald Burton



Dolores O'Riordans mamma har avslöjat att hennes dotter separerar från sin man efter 20 års äktenskap.



Superstjärnans sångare, som greps i veckan över en påstådd luftvåldshändelse , befinner sig i ett 'mycket sårbart' tillstånd och är under vård av en psykiatrisk läkare, sa hennes mamma Eileen O & Riordan.



Eileen, som bor i Ballybricken, Co Limerick, sa: Hon går igenom ett äktenskapsskillnad just nu. Det är svårt för någon. '

Den 43-åriga Cranberries-sångaren greps på Shannon flygplats strax före klockan fem på måndagen i samband med påstådda övergrepp mot en flygvärdinna och en garda ombord på ett flyg från JFK flygplats i New York.

Dolores O & apos; Riordan med sin man Don Burton

Dolores O & apos; Riordan med sin man Don Burton (Bild: Alpha)



Medan Dolores, en trebarnsmamma, mår mycket bättre, kunde hon inte känna igen sin mamma när Eileen besökte henne på Shannon garda station efter händelsen.

Eileen sa att medicinska resultat tyder på att det inte påvisades alkohol eller droger i hennes dotters system.



Eileen, som talade till tidningen Limerick Leader, mindes att hon såg sin dotter när hon kom till Shannon Garda Station.

Hon sa: Dolores var inne i ett rum, hon låg på golvet, hopkrupen. Hon hade huvudet täckt och ansiktet täckt. Hon försökte skydda sig själv. Jag gav henne en kram. Jag försökte prata med henne. Hon insåg inte att jag var där alls. Jag lade Lourdes -vatten på henne.

Hon visste inte vem jag var, hon försökte täcka sig från mig.

Dolores O & apos; Riordan

Dolores O & apos; Riordan uppträder live på Dublins slott

Eileen fick först kännedom om händelsen på måndagsmorgonen efter att hennes son fick ett samtal.

Jag stod upp ungefär halv sex eller sju på morgonen. Jag väntade på henne, förberedde hennes frukost, mindes hon.

Hon ringde på söndagen för att säga att hon skulle komma. Hon var OK då men hon var inte sig själv. Hon var inte Dolores. Hon skulle dölja det för mig. Om jag frågade 'sover du?' Skulle hon säga: 'Åh jag är, det är jag.'

Medan hon inte hade sett sin dotter på ett antal månader, skulle Dolores ringa Eileen de flesta dagarna, och medan de fortsatte sina samtal fruktade Eileen att något skulle hända.

Jag väntade på det och hoppades att det inte skulle hända i New York.

Paret 2005

Delores O & apos; Riordan och hennes man Donald 2005 (Bild: IF)

”Det vore hemskt eftersom hon inte skulle få stödet där. Hon lider av sömnbrist under veckorna och hennes hjärna springer hela tiden.

'Hon arbetar mycket hårt. När hon var i New York sa hon hela tiden 'när jag går hem till min mamma i Irland kommer jag att må bra'. Hon arbetade i New York och producerade ett nytt album.

Medan sångaren fortsätter att få läkarvård , hon är mycket bättre än vad hon var, tack vare Gud.

ant mcpartlin baby 2013

Hon var så dålig när jag såg henne första gången i Shannon, mindes Eileen. Hon är för närvarande under vård av en psykiatrisk läkare, en mycket trevlig dam. Hon är fortfarande i Irland. Hon har en sjuksköterska med sig och en läkare besöker henne varje dag eftersom hon inte kan gå ut.

Dolores O & apos; Riordan

Medlemmarna i det irländska rockbandet Cranberries (Bild: Albumet blir The Cranberries sist)

Dolores talar i telefon till sina barn Taylor, 16, Molly, 13 och nioåriga Dakota som för närvarande är tillsammans med sin pappa Don Burton i Kanada.

De vet bara att mamma inte mår bra just nu, sa deras mormor.

Dolores gifte sig med Don Burton, en tidigare turnéchef för rockbandet Duran Duran, på Holycross Abbey, Tipperary 1994 med mottagning på Aherlow House Hotel.

Paret som träffades när The Cranberries och Duran Duran var på turné har ägt ett antal fastigheter inklusive Riversfield Stud utanför Kilmallock där de bodde i ett antal år samt hem i Dublin och Kanada, under deras 20-åriga äktenskap.

Dolores O & apos; Riordan Visa galleri

Se Även: