Miley Cyrus 'X Factor -uppträdande dammade av fansen när de kritiserar hennes live sång

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Med hennes senaste sceniska upptåg förväntade vi oss något riktigt speciellt från Miley Cyrus när hon gick till X Factor -scenen på söndagskvällen.



snö i Kairo 2013

Vi har sett henne twerk upp och ner den amerikanska sångerskan Robin Thicke, gyrat runt med ett skumfinger mellan benen på MTV VMAs och till och med tänt en misstänkt snygg cigarett på scenen på MTV EMA.



Men det verkar som om tittarna blev besvikna över hennes prestation under X Factors resultatvisning i helgen med många som tog sig till Twitter för att skiva hennes levande sång.



I möjligen en av hennes mest tama föreställningar sedan hennes Disney -dagar som Hannah Montana framförde sångerskan hennes låt Wrecking Ball inuti en låda med vad som verkade vara en sanddyn av plast.

Hon bar en guldklänning och svart turban som hade guldsmycken på framsidan.

Och i stället för de bekanta kostymerna för nakenfärgade underkläder som vi har sett henne ha på sig nyligen, täckte hennes klänning mycket av hennes kropp och lämnade bara en antydan till några av hennes tatueringar.



Men det var inte bara hennes tama ansträngningar som förvånade tittarna, Mileys sång lämnade många chockade och besvikna efter hennes framträdande.

Miley Cyrus om X Factor

Hennes tämsta prestation än? (Bild: ITV)



newcastle-fan slår häst

En tittare twittrade: 'Jag tror att även jag kunde sjunga Wrecking Ball bättre än Miley Cyrus just gjorde.'

grand nationella pinstickers guide

En annan skrev: 'Varför skrek Miley Cyrus ner mikrofonen? Vilken konstig hon är! '

Och en annan skrev: 'Miley Cyrus ger ut ännu en s ** te -föreställning. Minst twerk hon inte Dermot. '

Men inte alla tittare hade så hårda åsikter om Mileys sång med några som letade efter andra anledningar till varför de tyckte att hon var lite avstängd på natten.

En twittrade: 'Jag skulle inte säga att #MileyCyrus var så dålig som folk gör henne till, hon var förmodligen sjuk eller nervös, jag tyckte att hon var bra och försökte.'

strippklubbar i england

Och det dröjde inte länge innan Miley gick av scenen när sångerskan sprang iväg inom några sekunder efter att hennes föreställning slutade.

Men hon lyckades få en kontakt för sin kommande Europaturné.

Hon berättade för programledaren Dermot O & apos; Leary: 'Jag kommer att vara här nästa år under våren på min Bangerz -turné ... Jag kommer att vara här väldigt länge så jag ser fram emot att se dig här nästa år.'

Miley Cyrus om X Factor Visa galleri

Se Även: