Grand National 2021 Pinstickers guide: Betyg, tips, färger, odds för de 40 löparna

Hästkapplöpning

Ditt Horoskop För Imorgon

Grand National day är nästan här, ett evenemang som lockar sportfans i massor till närmaste TV.



Och vi har täckt dig med din ultimata pinstickersguide till alla 40 löpare och ryttare för världens mest kända hästkapplöpning.



Vi har all kunskap som du behöver för att välja en vinnare till lördagseftermiddagens tävling, som körs 17.15.



Cloth Cap är tävlingsfavoriten och söker rekord fjärde vinst för ägaren Trevor Hemmings.

Willie Mullins & apos; Burrows Saint, Any Second Now och Minella Times är också framträdande i vadslagningen.

Alla tre har tränats i Irland för loppet, som äger rum flera veckor efter att razziaen bestämde sig högst på Cheltenham -festivalen.



Tiger Roll, vinnaren under de senaste två åren, eftersom evenemanget 2020 avbröts på grund av coronaviruspandemin, tävlar inte, eftersom anslutningar tyckte att hans vikt var för hög.

Här är den slutgiltiga domen från NEWSAM Sports invånare tipster Newsboy, inklusive hans stjärnbetyg för varje löpare, inför huvudevenemanget.



FULL LISTA ÖVER LÖPARE OCH RYTTARE

1. Bristol De Mai 33-1

TRÄNARE: Nigel Twiston-Davies

JOCKEY: Daryl Jacob

NEWSBOY SÄGER: Förstklassiga chaser har riktats mot Nationalen av tränare som har vunnit med Earth Summit (1998) och Bindaree (2002) och ljudhoppare kan ge ett bra konto trots att de måste ge bort vikten.

STJÄRNBETYG: ***

2. Chris & apos; s Dream 66-1

TRÄNARE: Henry av Bromhead

JOCKEY: Darragh O & apos; Keeffe

NEWSBOY SÄGER: Högklassig chaser när han är som bäst men kunde inte fortsätta sin tränares imponerande form när han hoppade dåligt på Cheltenham-festivalen förra månaden och måste respektera de nationella stängslena om han ska spela en roll.

STJÄRNBETYG: **

3. Yala Enki 50-1

TRÄNARE: Paul Nicholls

JOCKEY: Bryony Frost

NEWSBOY SÄGER: Har bildat ett starkt partnerskap med Bryony Frost, som försöker bli den första kvinnliga jockeyen som vann National, men föll vid det första staketet för Becher Chase henne i december och behöver mycket regn.

STJÄRNBETYG: **

4. Ballyoptic 100-1

TRÄNARE: Nigel Twiston-Davies

JOCKEY: Sam Twiston-Davies

NEWSBOY SÄGER: Klar på sitt bästa men har varit under pari på fyra starter den här säsongen, och två fall och ett tungt nederlag från tre försök över Grand National -staket gör det enkelt att leta någon annanstans.

STJÄRNBETYG: *

5. Definitivt röd 50-1

TRÄNARE: Brian Ellison

JOCKEY: Henry Brooke

NEWSBOY SÄGER: Hade ursäkter (svårt försvagade) när jag drog upp bakom One For Arthur i National 2017, men bilda den här termen, inklusive bakom dagens favorit Cloth Cap på Kelso förra gången, tyder på att åren kommer ikapp honom.

STJÄRNBETYG: ***

6. Lake View Lad 66-1

TRÄNARE: Nick Alexander

JOCKEY: Brian Hughes

NEWSBOY SÄGER: Vann över Aintrees Mildmay -bana i december men tog inte emot de nationella hindren när han drogs upp bakom Tiger Roll för två år sedan - var i form då - och förbises på den poängen.

vad är ett vävband

STJÄRNBETYG: **

7. Burrows Saint 9-1

TRÄNARE: Willie Mullins

JOCKEY: Patrick Mullins

NEWSBOY SÄGER: Hade bara Tiger Roll framför sig i vadet när förra årets National avbröts, och inte svårt att se Irish National hero - stabilt vann detta med Hedgehunter 2005 - ett djärvt bud.

STJÄRNBETYG: ****

8. Magic Of Light 20-1

TRÄNARE: Jessica Harrington

JOCKEY: Robbie Power

NEWSBOY SÄGER: Ignorerad av spelare på 66-1 under 2019 men sprang en fin sekund till Tiger Roll och, efter att ha hållit hennes form bra under tiden, ser sto ut att kunna visa sig i förgrunden igen.

STJÄRNBETYG: ***

9. Acapella Bourgeois 33-1

TRÄNARE: Willie Mullins

JOCKEY: Danny Mullins

NEWSBOY SÄGER: Har sitt hjärta på ärmen och vinner från stallkamraten Burrows Saint på Fairyhouse förra gången visade att han är i toppen av sitt spel, men frontkörningstaktik är svår att dra av i National.

STJÄRNBETYG: ***

10. Talkischeap 66-1

TRÄNARE: Alan King

JOCKEY: Tom Cannon

NEWSBOY SÄGER: Såg ut som en vistare på vägen upp när han landade bet365 Gold Cup på Sandown Park för två år sedan men har drabbats av andningsproblem sedan och väl slagen när han återvände till staket på Kempton Park förra gången.

STJÄRNBETYG: **

11. Allt är tillåtet 125-1

TRÄNARE: Noel Meade

JOCKEY: Sean Flanagan

NEWSBOY SÄGER: Började säsongen bra i höstas men hans hoppning gick sönder på Down Royal förra månaden och kom inte hem bakom Burrows Saint i Irish National för två år sedan, så procentvis uppmaning att göra motstånd.

STJÄRNBETYG: **

12. Anibale Fly 28-1

TRÄNARE: Tony Martin

JOCKEY: Denis O & apos; Regan

NEWSBOY SÄGER: En häst för den stora dagen - två gånger en pallplats i Cheltenham Gold Cup, och fjärde och femte till Tiger Roll under de senaste två medborgarna - men 11 -åringen ser sårbar ut för yngre ben.

STJÄRNBETYG: ***

13. Herr Malarky 25-1

TRÄNARE: Colin Tizzard

JOCKEY: Jonjo O & apos; Neill junior

NEWSBOY SÄGER: Har en smart form över staket i boken, inklusive när han gjorde mål på Ascot före jul, och inte kan tänkas på att National Marathon distans kan se honom i sitt bästa ljus än.

STJÄRNBETYG: ***

14. Kimberlite Candy 16-1

TRÄNARE: Tom Lacey

JOCKEY: Richie McLernon

NEWSBOY SÄGER: Inga problem med de nationella stängslarna när de blev tvåa i de två senaste körningarna av Becher Chase och, medan det finns ett frågetecken mot hans uthållighet, anständigt körning på korten om han håller hemma.

STJÄRNBETYG: ***

15. Any Second Now 11-1

TRÄNARE: Ted Walsh

JOCKEY: Mark Walsh

NEWSBOY SÄGER: Vinnaren av Cheltenham -festivalen 2019 sprang tillbaka för att bilda över två mil vid Navan förra månaden och samtidigt som han höll styrkan på förtroende, 3lb väl in för stabil som lyfte National med Papillon 2000.

STJÄRNBETYG: ****

16. Balko Des Flos 100-1

TRÄNARE: Henry av Bromhead

JOCKEY: Aidan Coleman

NEWSBOY SÄGER: Gick från styrka till styrka med högprofilerade framgångar i Galway och Cheltenham för tre säsonger sedan men ut med tvätten på de två sista genomförda körningarna över staket och kommer hit med mycket att bevisa.

STJÄRNBETYG: *

17. Alpha Des Obeaux 80-1

TRÄNARE: Denise Foster

JOCKEY: Jody McGarvey

NEWSBOY SÄGER: Föll på stolen (15: e) för tre år sedan och medan han slutförde Becher Chase i december 2019 för stabil framgångsrik med Silver Birch (2007) och Tiger Roll (2018 & 2019), är det osannolikt att det är alfa hanen idag.

STJÄRNBETYG: *

18. OK Corral 80-1

TRÄNARE: Nicky Henderson

JOCKEY: Derek O & apos; Connor

NEWSBOY SÄGER: Tränaren har vunnit varje stor National Hunt -prisstång National och väntetiden kommer att fortsätta om senaste körning - drog upp på Cheltenham -festivalen efter frånvaro av 416 - är någon vägledning.

STJÄRNBETYG: **

19. Takingrisks 25-1

TRÄNARE: Nicky Richards

JOCKEY: Sean Quinlan

NEWSBOY SÄGER: Nog högt i vikterna men fångade Scottish Grand National 2019 och 40-1 återvände till form i stora pengar-evenemang på Doncaster i januari, det finns fortfarande gott om liv i den gamla pojken.

STJÄRNBETYG: ***

20. Shattered Love 50-1

TRÄNARE: Denise Foster

JOCKEY: Kevin Sexton

NEWSBOY SÄGER: Kämpade efter att ha visat förstklassig form som nybörjare för tre säsonger sedan-inklusive Cheltenham Festival-vinst-och medan den aktuella kampanjen har sett en återupplivning, svårt att se henne komma hem över fyra och en kvart mil.

STJÄRNBETYG: **

21. Jett 80-1

TRÄNARE: Jessica Harrington

JOCKEY: Sam Waley-Cohen

NEWSBOY SÄGER: Hans amatörjockey har ett utmärkt rekord över nationella staket men bildar mer 'miss' än 'träff' den här säsongen, inklusive en välslagen åttonde i Becher Chase, så ser upp emot det här.

STJÄRNBETYG: **

22. Lord Du Mesnil 40-1

TRÄNARE: Richard Hobson

JOCKEY: Nick Scholfield

NEWSBOY SÄGER: Strong stayer grundade ut det i Haydock Parks Grand National Trial i februari och är 5lb väl inne på det kontot, men när det är som bäst i hockdjup lera, och det är osannolikt att han får sina gynnade förhållanden.

STJÄRNBETYG: ***

23. Potters Corner 25-1

TRÄNARE: Christian Williams

JOCKEY: Jack Tudor

NEWSBOY SÄGER: Vinnare av Welsh Grand National förra säsongen-och Virtual Grand National för 12 månader sedan-men har drabbats av tunga nederlag nyligen över hinder och behöver tillämpas av förstagångsblinkare för att tända gnistan igen.

STJÄRNBETYG: **

24. Klass Conti 40-1

TRÄNARE: Willie Mullins

JOCKEY: Brian Hayes

NEWSBOY SÄGER: Har lagt ut några respektabla insatser i stora fälthandikappjakter sedan han flyttade till Irland från Frankrike, men förmodligen hemma på mjukare terräng och ger intrycket att tre mil är så långt som han vill gå.

STJÄRNBETYG: **

25. Milan Native 33-1

TRÄNARE: Denise Foster

JOCKEY: Jamie Codd

NEWSBOY SÄGER: Gjorde på Cheltenham-festivalen 2020 men så-så ser ut att bildas den här säsongen och gick ut som ett ljus när man försökte tre miles och fem furlongs på Fairyhouse i november, så uthållighet kan vara ett problem.

STJÄRNBETYG: **

26. Discorama 18-1

TRÄNARE: Paul Nolan

JOCKEY: Bryan Cooper

NEWSBOY SÄGER: Otur sedan hans jaktdebut i november 2018 men har träffat ramen vid sex tillfällen och det senaste marknadsstödet tyder på att han är redo att skjuta på sin första start sedan november.

STJÄRNBETYG: ****

27. Old Red Lion 66-1

TRÄNARE: David Pipe

JOCKEY: Conor O & apos; Farrell

NEWSBOY SÄGER: Stabilt segrande med Comply Or Die 2007 och tvåfaldiga Becher Chase-hjälten borde ta sig runt-han har slutfört vart och ett av sina nio försök här-men fyra rejäla nationella nederlag tyder på att avståndet är bortom honom.

STJÄRNBETYG: **

28. Tyglock 11-2

TRÄNARE: Jonjo O & apos; Neill

JOCKEY: Tom Scudamore

NEWSBOY SÄGER: Trainer vann med Don't Push It 2010 och bockar alla rutor efter två segrar som lämnar honom en sten väl in, men oddsen är för korta i ett lopp där slumpen spelar en ledande roll.

STJÄRNBETYG: ****

29. Cabaret Queen 125-1

TRÄNARE: Willie Mullins

JOCKEY: Sean O & apos; Keeffe

NEWSBOY SÄGER: Mare älskar det när uthållighet är ett problem och fångade två medborgare - Munster -alternativet i Limerick (oktober 2019) och Kerry -versionen på Listowel (september 2020) - men har betalat för de insatserna med handikapparen.

STJÄRNBETYG: **

30. Minellacelebration 100-1

TRÄNARE: Katy Price

JOCKEY: Ben Poste

NEWSBOY SÄGER: Rekord över Mildmay -banan på Aintree - tre vinster och en andra från fyra försök - talar för sig själv, men har inte haft samma framgång på två försök över de nationella hindren, så svårt att tycka.

STJÄRNBETYG: **

31. Canelo 50-1

TRÄNARE: Alan King

JOCKEY: Tom Bellamy

NEWSBOY SÄGER: På toppen av sitt spel i mitten av vintern med vinster på Mildmay-banan här och på Wetherby, men bränslelyset tändes upp till tre och en kvart mil på Doncaster senast och uthållighet under misstanke.

STJÄRNBETYG: **

32. The Long Mile 80-1

TRÄNARE: J Dempsey

JOCKEY: L Dempsey

NEWSBOY SÄGER: Har gått från styrka till styrka över staket vid kortare resor under de senaste 18 månaderna men den sista sjuåriga nationella vinnaren var Bogskar 1940, och är en annan som behöver himlen för att öppna.

STJÄRNBETYG: **

33. Give Me A Copper 66-1

TRÄNARE: Paul Nicholls

JOCKEY: Harry Cobden

NEWSBOY SÄGER: Stable vann med Neptune Collonges (2012) och bär färgerna på före detta Manchester United-chefen Sir Alex Ferguson, men har spenderat för mycket tid på behandlingsbordet och inga sömnlösa nätter i att ta honom.

STJÄRNBETYG: **

34. Farclas 20-1

TRÄNARE: Denise Foster

JOCKEY: Jack Kennedy

NEWSBOY SÄGER: Till kredit med handikapparen och mycket gemensamt med Tiger Roll - samma stall och ägare, och lyfte Cheltenhams Triumph Hurdle tidigare i karriären - men ålder och uthållighet ger upphov till oro.

STJÄRNBETYG: ***

35. Minella Times 10-1

TRÄNARE: Henry av Bromhead

JOCKEY: Rachael Blackmore

NEWSBOY SÄGER: Ändå att tävla på över tre miles men har lagt sekunder i extremt hårda handikappsjakter på Leopardstown i december och februari och betygsätter en stor spelare för jockey som åker på en våg.

STJÄRNBETYG: *****

36. Underlöjtnant 66-1

TRÄNARE: Georgie Howell

JOCKEY: Tabitha Worsley

NEWSBOY SÄGER: Den bästa historien om 2021 National-jockey Tabitha Worsley segrade över staketet 17 månader efter att ha brutit ryggen på ett fall-och långt ifrån omöjligt att den här engångsjagaren av hög klass kommer att överträffa sina odds.

STJÄRNBETYG: ***

37. Hogans höjd 100-1

TRÄNARE: Jamie Snowden

JOCKEY: Gavin Sheehan

NEWSBOY SÄGER: Såg till herrgården född över de nationella stängslarna med 16-längd Grand Sefton Chase-poäng i december, men väl hållen i tre starter sedan och har ytterligare mil och fem furlongs att oroa sig för här.

STJÄRNBETYG: **

38. Dubbla blandning 125-1

TRÄNARE: Tom George

JOCKEY: Jonathan Burke

NEWSBOY SÄGER: Älskar den runt Kempton Park-var i vinnande form där i januari-men har en drog upp och en 45-längd dunkande för att visa för två angrepp över nationella staket och så svårt att tycka.

STJÄRNBETYG: **

39. Vän Desbois 125-1

TRÄNARE: Graeme McPherson

JOCKEY: Kielan Woods

xbox one black friday 2019 Storbritannien

NEWSBOY SÄGER: Tränare lever ett dubbelt liv som advokat och, medan han har tagit hem mycket platspengar på sin tid, är det svårt att övertyga juryn om att han kommer att avsluta en förlustkörning tillbaka till december 2017.

STJÄRNBETYG: **

40. Blaklion 66-1

TRÄNARE: Dan Skelton

JOCKEY: Harry Skelton

NEWSBOY SÄGER: Slutade fyra som den 8-1 nationella favoriten 2017, återvände för att lyfta Becher Chase i Decmber, men förlusten av form sedan får dessa glansdagar att verka som en värld borta för ett 'lejon' som har tappat sitt vrål.

STJÄRNBETYG: *

Se Även: