Meghan Markles mobbning - hur det började, Kate -krock, personalens '' gråtfulla '' avgångar

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Meghan Markle har förnekat påståenden att hon mobbade palatshjälpare

Meghan Markle har förnekat påståenden att hon mobbade palatshjälpare(Bild: Getty Images)



Undersökningen av påståenden om att Meghan Markle 'mobbad' medhjälpare värmer upp med hertiginnan av Sussex och Buckingham Palace på väg mot en 'brutal uppgörelse'.



Spegeln avslöjade att kungligheten kommer att utfärda en fullständig motbevisning av anklagelserna genom att kräva att palatset överlämnar anklagelserna punkt för punkt.



Det är underförstått att minst tio tidigare anställda nu står i kö för att bistå en oberoende utredning som inrättats i spåren av påståendena.

persikor geldof vän dör

Granskningen av arbetsmetoder inne i palatset av en oberoende advokatbyrå inleddes i mars och dess resultat skulle offentliggöras på onsdag.

Emellertid kommer sonden nu att mullra vidare och kan till och med sträcka sig in i nästa år, eftersom en källa nära utredningen sa: 'Känslan är att det här är på väg mot en brutal uppgörelse mellan hertiginnan av Sussex som man menar bestrider alla anklagelser mot henne. '



Men vad är anklagelserna och när kom de först? Från den berömda sammandrabbningen mellan Meghan och Kate Middleton före det kungliga bröllopet till William & rs & rsquo; s skräckslagna reaktion på personal & apos; oro, här är hur den sjudande krisen har utvecklats.

& apos; Vad Meghan vill, får hon & apos;

Meghan & rsquo; s relation till palatset sägs ha försvunnit redan 2017, i samband med hennes förlovning med prins Harry.



The NEWSAM rapporterade att källor hävdade att Meghan hade varit diktatorisk och skickade ofta e -post till personalförfrågningar vid femtiden.

Enligt uppgift började spänningarna stiga inför det kungliga bröllopet

Enligt uppgift började spänningarna stiga inför det kungliga bröllopet (Bild: Getty Images)

Enligt Tiderna , en senior assistent närmade sig hertigen och hertiginnan under denna period på grund av svårigheter som orsakades av deras behandling av personal.

Det sägs att Meghan har svarat: Det är inte mitt jobb att lura människor.

Kungliga biografen Robert Jobson hävdade att Meghans bröllopsförberedelser var så påfrestande att Harry blev 'petulant' med personalen.

I sin bok Charles vid 70 skrev han: När han höjde rösten ibland, skulle Harry insistera: 'Vad Meghan vill, får hon.'

En kunglig källa hoppade dock till Meghans försvar och sa till The NEWSAM: Hon är helt enkelt inte rädd för att uttrycka sin åsikt.

Medan många tycker att hon är lite påträngande är det många i kungahuset som snabbt har tagit till henne.

Tårfylld kollision med Kate om bröllopsplaner

Inför bröllopet i maj 2018 rapporterades det att Meghan hade reducerat Kate-till-bli-svägerska Kate till tårar över hennes klädkrav.

Prinsessan Charlotte var en av blomsterflickorna tillsammans med Megans gudbarn Rylan och Remi Litt, bästa vän Jessica Mulroneys dotter Ivy och prins Harrys gudbarn Zalie Warren och Florence van Cutsem.

Kate Middleton och Meghan hade en & apos; stressande & apos; sammandrabbning under en klänning som passar till bröllopet

Kate Middleton och Meghan hade en & apos; stressande & apos; sammandrabbning under en klänning som passar till bröllopet (Bild: PA)

Insiders hävdade att en 'stressig' klädpassning ägde rum under den stora dagen - med påtryckningar från Meghan & # 39; s krav som sägs vara för mycket för Kate.

brittiska expats i spanien

Det hävdades inledningsvis att Kate `` lämnade snyftande '' mitt i det spända argumentet när det ställdes krav på blommans tjejklänningar.

Men under sin intervju med Oprah Winfrey tidigare i år sa Meghan att 'det motsatta hände' och hon fick gråta.

Att hävda att det inte vore rättvist för Kate att gå in på detaljer om vad som hände, Meghan sa helt enkelt att det inte var en konfrontation och en ursäkt.

William & apos; fasad & apos; genom påståenden om mobbning

År 2018 skickade Jason Knauf, den gemensamma kommunikationssekreteraren för Kensington Palace, ett e -postmeddelande till Simon Case, Williams privata sekreterare, som redogjorde för farhågor för att två personal hade lämnat palatset efter konflikter med Meghan.

Jag är mycket orolig för att hertiginnan kunde mobba två PA från hushållet under det senaste året, skrev han i ett dokument utarbetat i oktober, Tiderna rapporter.

William sägs ha varit & fasad & apos; om påståenden om Sussexes & apos; beteende gentemot personalen

William sägs ha varit & fasad & apos; om påståenden om Sussexes & apos; beteende gentemot personalen (Bild: Getty Images)

Knauf sa att hennes behandling av en medhjälpare varit 'helt oacceptabel' och hävdade att han hade fått 'rapport efter rapport' om hertiginnan.

Robert Lacey, författaren till Battle of Brothers, hävdade i veckan att William var 'förskräckt' över anklagelserna och konfronterade sin bror i ett 'hårt och bittert möte'.

'I det ögonblick som prinsen hörde mobbningsanklagelserna, han relaterade till den här vännen, ringde han direkt för att prata med Harry - och när Harry blossade upp i rasande försvar mot sin fru, fortsatte storebror', skrev han i ett utdrag från boken, publicerad i The Times.

'Harry stängde av sin telefon arg, så William gick för att prata med honom personligen. Prinsen blev förskräckt över vad han just fått veta om Meghans påstådda beteende, och han ville höra vad Harry hade att säga.

Sussexerna har förnekat alla anklagelser om mobbning som felaktiga och insisterade på att det var en produkt av en smutskampanj. I ett uttalande till tidningen sa de att påståendena var ärekränkande och baserade på vilseledande och skadlig information.

& apos; Spänningar & apos; se Sussexes bryta sig loss från Cambridges

En månad efter Knaufs rapport meddelade Sussexes att de skulle flytta från Kensington Palace, det kungliga residenset som de delade med Cambridges.

Meghan och Harry sa att de skulle lämna sitt hem i centrala London och flytta till Frogmore House på Windsor Castle - innan barnet Archie föddes.

Ett kungligt uttalande sade: 'Hertigen och hertiginnan av Sussex kommer att flytta till Frogmore Cottage på Windsor Estate i början av nästa år när de förbereder sig för sitt första barns ankomst.

Sussexerna skilde sig från Cambridge hushåll och flyttade till Frogmore Cottage

Sussexerna skilde sig från Cambridge hushåll och flyttade till Frogmore Cottage (Bild: David Dyson)

'Paret har bott på Nottingham Cottage sedan deras förlovning förra året.

'Windsor är en mycket speciell plats för deras kungliga höghetar och de är tacksamma för att deras officiella bostad kommer att finnas på gården.

'Hertigen och hertiginnans kontor kommer att fortsätta att vara baserat på Kensington Palace.'

Dock en kunglig källa berättade för The Sun : 'Den ursprungliga planen var att Harry och Meghan skulle flytta från sin stuga på Kensington Palace och in i en av huvudlägenheterna.

Men det har varit lite spänning mellan bröderna.

'Nu vill Harry och Meghan inte bo bredvid William och Kate och vill slå till på egen hand.

nyx adventskalenderstövlar

'De behöver mer utrymme och hoppas att Frogmore Cottage kommer att vara redo i tid när de får barnet.'

Megans PA slutar efter att ha blivit reducerad till tårar & apos;

Sedan slutet av 2018 har en ström av högprofilerad personal avgått från att betjäna Sussexes.

Katrina McKeever, kommunikationssekreterare vid Kensington Palace, var den första som gick den september.

Därefter var Melissa Touabti, Megans personliga assistent, som slutade mitt i påståenden att hon hade blivit tårögd av kungens krav.

Melissa Touabti slutade som Meghan & # 39; s PA sex månader efter det kungliga bröllopet

Melissa Touabti slutade som Meghan & # 39; s PA sex månader efter det kungliga bröllopet

En källa berättade för The NEWSAM: Hennes jobb var hårt pressat och i slutändan blev det för mycket. Hon tålde ganska mycket. Meghan ställde mycket krav på henne och det slutade med att hon grät.

Hon är oerhört begåvad och spelade en avgörande roll för framgångarna med det kungliga bröllopet. Hon kommer att saknas av alla i hushållet.

'Melissa är en total professionell och fantastisk på sitt jobb, men saker och ting kom till en topp och det var lättare för dem båda att gå skilda vägar.

Slottet vägrade att kommentera påståendena.

Under året därpå förlorade Sussexerna också Knauf, en kunglig skyddsombud, två barnbarn, en privat sekreterare och assisterande privat sekreterare.

I januari framkom det att Catherine St-Laurent, parets stabschef, också gick av efter 12 månader.

Meghan -kollegorna i Hollywood har dock tidigare förnekat påståenden att hon var svår att arbeta med.

Skådespelerskan Janina Gavankar sa att hon tyckte att hertiginnan var 'snäll, stark, öppen', medan Suits regissören Silver Tree sa att hon var en vän som satte sina behov 'Alltid före hennes'.

Den kungliga experten Omid Scobie delade också en söt historia från hennes tid på Suits on Vice dokumentärfilm Meghan Markle - Escaping The Crown.

renee zellweger ansiktslyftning

När hon spelade in som Rachel Zane märkte Meghan att massor av maten som lagades till rollistan och besättningen skulle gå till spillo i slutet av dagen - hon bestämde sig för att göra något åt ​​det.

'Låg och se maten börjar plötsligt laddas i skåpbilar i slutet av dagen och föras till närliggande hemlösa skydd,' förklarade Omid.

Meghan berättade av palace & apos; hon kunde inte få psykiskt stöd

Sussexerna anlände till Frogmore Cottage i april 2019 och avbröt ytterligare sina band med Cambridges två månader senare efter att de splittrades från deras Royal Foundation -välgörenhet.

Husflytten blev dock kortvarig. Den 8 januari 2020 meddelade Harry och Meghan att de slutade i sina kungliga roller och flyttade till Kanada för att söka integritet.

Sussexerna meddelade att de lämnade sina kungliga uppgifter 2020, flyttade först till Kanada och sedan till LA, där de har kändisar som James Corden

Sussexerna meddelade att de lämnade sina kungliga uppgifter 2020, flyttade först till Kanada och sedan till LA, där de har kändisar som James Corden (Bild: Upphovsrätt okänd)

Under de följande dagarna beordrade drottningen och hennes arvingar, prinsarna Charles och William, en rad krisförhandlingar för att ta itu med det efterblivna paret och tvingade Harry till ett Sandringham -toppmöte på kungligheten i Norfolk.

Nödmötet slutade med att drottningen motvilligt gav sitt barnbarn och hans fru tillstånd att avgå som kungligheter.

I sin bombintervju med Oprah Winfrey i mars i år sa paret att de kände sig tvungna att lämna kungafamiljen efter att Meghan drabbats av psykiska problem och hade självmordstankar.

Hon sa till Oprah att hon 'inte ville leva längre' och direkt på frågan om hon tänkte på självskada och självmordstankar vid något tillfälle svarade Meghan 'ja'.

Hon sa att Harry 'vaggade henne' när hon berättade för honom, och han erkände senare att det skickade honom till en 'mörk plats'.

Meghan hävdade att hon bad palatset att söka professionell hjälp och sa att hon inte längre hade tillgång till personliga saker, till exempel hennes pass efter att hon gick med i familjen.

Men hon sa att hon fick höra att hon inte kunde få hjälp.

vad gör steve fulcher nu

Harry hävdade också att familjen har avbrutit honom ekonomiskt och sa att hans och Megans nya liv bara är möjligt på grund av hans arv från prinsessan Diana.

Palace undersöker & apos; mobbning & apos; påståenden

Några dagar före Oprah -intervjun avslöjade The Times att Meghan hade anklagats för att 'mobba' palatspersonal och redogjorde för påståendena i Knaufs e -postmeddelande.

Specifikt berättade källor för publikationen att Meghans beteende hade resulterat i att två personliga assistenter lämnade palatset och 'undergrävde förtroendet' för en tredje anställd.

En talesman för Sussexes svarade: 'Hertiginnan är ledsen över den senaste attacken mot hennes karaktär, särskilt som någon som har varit utsatt för mobbning själv och är starkt engagerad i att stödja dem som har upplevt smärta och trauma.'

Uttalandet slutade: 'Hon är fast besluten att fortsätta sitt arbete med att bygga medkänsla runt om i världen och kommer att fortsätta att sträva efter att föregå med ett exempel för att göra det som är rätt och att göra det som är bra.'

Buckingham Palace avslöjade sedan att de skulle genomföra en undersökning av anklagelserna.

Den sade: 'Vi är uppenbarligen mycket bekymrade över anklagelser i The Times efter påståenden från tidigare personal vid hertigen och hertiginnan av Sussex.'

'Följaktligen kommer vårt HR -team att undersöka omständigheterna som beskrivs i artikeln. Anställda på den tiden, inklusive de som har lämnat hushållet, kommer att inbjudas att delta för att se om man kan dra lärdomar. '

Meghans närmaste vänner och tidigare skådespelarkollegor har sedan förnekat påståendena och sagt att de inte kunde vara mer annorlunda än den 'snälla' personen de känner och älskar.

En 39-årig vän berättade för Bazaar.com att hertiginnan var bedrövad över anklagelserna och tillade: 'Jag hatar att säga det, men finner mig en färgad kvinna i en högre tjänst som inte har anklagats för att vara för arg, för läskigt ... på arbetsplatsen.

Bästa kompisen Jessica Mulroney applåderade också Meghan för att hon var ”snäll, empatisk och kärleksfull”.

Jessica, 41, skrev: ”Jag vet inte att någon någonsin har behövt hantera trycket, politiken och pressen som den här kvinnan.

'Inför allt har jag aldrig sett henne vackla från vänlighet, empati och kärlek.'

Se Även: