Peaches Geldofs bästa vän skriver emotionell uppsats till minne av sin kompis på årsdagen av hennes död

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Peaches Geldof

Peaches Geldof(Bild: PA)



Peaches Geldofs bästa vän har skrivit en känslomässig och rörande uppsats till minne av sin kompis på andra årsdagen av hennes död.



Bob Geldofs dotter dog i en överdos av 25 år i april 2014, och livsledsagaren Lily Gutierrez - som träffade henne när de båda var unga tjejer - har skrivit ett uppriktigt ärligt brev om den sena stjärnan.



davina mccall chester robertson

I ett otroligt rörligt stycke på uppdrag av Motherland.net , sa hon: 'Jag brukade ha en vän som var ett fyrverkeri av en tjej, så lysande, vågad och ljus att när jag var nära henne kände jag ofta att jag höll andan och väntade på hennes nästa livliga explosion.

Peaches Geldof

Persikor har beskrivits som en 'vild, sällsynt sak' (Bild: Getty Images)

'Hon var en vild, sällsynt sak, som alltid skapade kaos. Hennes fantasi var enorm och hon berättade fantastiska berättelser - hon var min favorit lögnare.



'För två år sedan dog min kära vän, men ändå besöker hon mig i mina drömmar. Ofta lika bossig och oförskämd som i livet, men alltid hypnotisk. Hennes besök är flyktiga, men hon kommer alltid ihåg att kyssa mig på läpparna.

Läs mer: Thomas Cohen vägrade & apos; att bli & sörjande ensamstående pappa & apos; efter Peaches & apos; död



De två vännerna - som flyttade från London till New York tillsammans och till och med gifte sig med en veckas mellanrum - var alltid nära, och Lily avslöjade att hennes BFF 'aldrig var orolig för att vara artig' och hade ett sätt att upptäcka det 'mest ömma och allra bästa delar av människor hon träffade.

Lily diskuterade vad hon saknar mest och fortsatte: 'Jag saknar hjärtat som hon ofta försökte gömma, alla som fick en glimt av det visste att det var gigantiskt. Hon älskade så mycket. Ibland tyst.

alexandra smith mel smith

Läs mer: Bob Geldof erkänner Peaches & apos; döden fick honom att tänka på självmord

'Hennes ömhet hittades på konstiga platser, fåniga danser och tecknade teckningar, och nu en kyss på läpparna i en dröms avskildhet.'

Hon öppnade också om sin reaktion när hon hörde talas om Peaches & apos; tragisk död, erkände att hon skrek när hon föll till golvet och fortsatte att behöva byta kläder eftersom de var dränkta av svett '.

Peaches Geldof och Thomas Cohen

Peaches Geldof och hennes man Thomas Cohen (Bild: Getty)

charlene white baby bilder

'Min sorg kom i ostoppbara vågor och kopplade bort mig från alla. En levande sak, som en björn i mig, den kom ut när den ville och skrämde mig, 'skrev Lily.

'Jag hade ingen kontroll över det. Jag pratade inte om det eftersom jag var rädd att den här björnen hade makt att svälja personen jag pratade med hela.

Se Även: