McDonald's presenterar ny ostdelbox - och den kommer att förbli på menyn för alltid

Mcdonald's Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

Flytta över nuggets, det finns en ny delbox i stan, och den är full av härlig smält ost.



Eftersom McDonalds precis har meddelat att de lanserar en helt ny ostbett sharebox - och den kommer att vara en permanent post på menyn.



Emellertid kommer ostbettens smaker att ändras var sjätte vecka, då ost och ört smälter först.



När vi återvänder till McDonalds meny för första gången på över ett år kan lojala fans av snabbmatskedjan känna igen den avslappnande sidan, som är gjord på en välsmakande blandning av Emmental- och Mozzarellaost i en örtfyllt ströbröd, och sedan serveras med en rik tomatsopp.

Är det fel att vi inte skulle dela dessa med någon? (Bild: McDonald & apos; s)

Kostar 4,49 pund för delningsfatet (läs: kartong), du får 15 härligt fåniga ostbett samt tre dippar - samma pris som en 20 -bitars nuggets sharebox.



Om du som Joey inte delar din mat kan du också hämta en individuell portion för 1,69 pund, vilket ger dig fem ostbett plus ett dopp, som tränar på 34 p per bit jämfört med delboxens 30 p.

Kommer att träffa McDonalds restauranger över hela landet från och med nästa onsdag (25 september), är de tillgängliga att beställa så snart frukosten är över kl 10.30 (eller 11.00, om din lokal är en av de 122 butikerna med förlängda timmar).



Fingrarna korsade mexikanskt ostbett gör också en comeback (Bild: McDonald & apos; s)

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Nyheterna om lanseringen följer ett framgångsrikt spår av ostlådan under förra årets fotbolls -VM, där McDonalds släppte ostbett bara för McDelivery -restauranger.

Föga förvånande visade de sig vara mycket populära, så nu gör de sitt första anfall i alla McDonalds restauranger nästa vecka, utan slutdatum i sikte. Puh!

Se Även: