Martin Lewis hemlighet för att få Harry Potter and the Cursed Child -biljetter för 20 £

Teaterbiljetter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sparmästaren Martin Lewis har avslöjat hur du kan få teaterbiljetter till Londons bästa shower för en tenner.



På måndagskvällens Money Show talade han om teaterlotterier & apos; och om de verkligen fungerar.



'Teaterlotterier spelar inte', förklarade han. 'Det är bara ett inte så känt sätt att stora företag säljer biljetter för 10 £.'



TV-kanal England vs Bulgarien

Om du hittar framgång kan du få biljetter till stora West End -shower för mindre än £ 20, inklusive Harry Potter och det förbannade barnet för £ 20, Hamilton för £ 10 och Matilda för £ 25.

Så här fungerar det

Biljetter till Harry Potter och The Cursed Child är notoriskt dyra - men det finns en väg runt det (Bild: Getty)

'Du går oavgjort, det är alltid gratis att spela', förklarade Martin.



'Och ​​om du blir uttagen får du en biljett till antingen föreställningen på lottningskvällen eller upp till två veckor framåt.'

Han sa att det inte bara är baksätesplatser heller.



'Tror inte att det här kommer att bli en sittplats bak, det kan ibland vara framtill och oj vad billigt.

betydelsen av nummer 55

'Du kan få Harry Potter -biljetter för 20 £ var och en av Mormons bok för 20 £.

'Varför gör de det, väl? de vill skapa ett surr på sociala medier eller få nya teaterbesökare. Vissa är bara sugna på att fylla på tomma platser. '

Hur man går in

De är inte lätta att vinna, men biljettlotterier kan få dig till några av stadens mest populära shower för en betydande rabatt.

För att hitta dem kan du göra en snabbsökning online, men se till att dina resultat är legitima. Här är vårt råd om hur man upptäcker en falsk webbplats.

Varje fredag ​​kl. 13.00 släpps en tilldelning på £ 20 biljetter till föreställningar på alla tre teatrarna på National för att köpa online för följande veckas föreställningar. Friday Rush biljetter finns att boka online och begränsat till två per kund för varje show.

Från 10:00 varje dag kan du också ta en anmälan från Prince Edward Theatre för chansen att vinna två £ 25 biljetter. Anmälningar accepteras två och en halv timme före den dagens uppträdande, och dragningen görs 30 minuter senare.

Biljettwebbplats Vad är på scenen har en mycket praktisk guide om hur och var man kan hitta Londons teaterbiljettlotterier, här .

'Om du kan gå in gratis, gör det, betal aldrig om du inte behöver, men se till att det är legitimt,' förklarade Martin.

som är lily allens pappa

'De kommer att maila om du vinner, och du kan betala och njuta av showen.

Men, sa han, det är viktigt att komma ihåg att det INTE är garanterat. 'Det är inte ett löfte, det är ett lotteri, det handlar om tur', tillade han.

Vilka föreställningar finns tillgängliga?

Här är några av de bästa vi har hittat online:

  • Mormons bok - Det finns en online lotter y, och även ett Twitter -lotteri för 20 £.

  • Harry Potter och det fördömda barnet - Klicka på för att ange The Friday Forty här eller ladda ner TodayTix -appen. Du kan skriva in Fredag ​​fyrtio när som helst från måndag kl. 12.01 till kl. 13.00 varje fredag, giltigt för föreställningar nästa vecka. Klockan 13.00 varje fredag ​​stängs lotteriet och vinnarna kommer att meddelas mellan kl. 13.00 och 17.00 samma dag. Vinnarna betalar totalt £ 40 (£ 20 per del) per person och säkra en plats för både del ett och del två i på varandra följande föreställningar veckan efter.

    när tar du ner juldekorationer
  • Hamilton - De erbjuder lotter också från £ 37,50 per vecka plus en £ 1,25 bokningsavgift också.

  • Aladdin - De Aladdin lotteri är varje måndag klockan 11 på nätet och stänger 11 på tisdagen. Du kan plocka upp till tre föreställningar för följande vecka. Vinnande biljetter är £ 25.

Fler sätt att få billiga teaterbiljetter

Alternativt kan du prova dessa bästa tips för att hitta billiga teaterbiljetter till en hit i West End.

  1. Showfilmfirst medlemmar kan få gratis tillgång till inbjudningar och förhandsvisningar som endast är inbjudna baserat på deras preferenser. Men icke-medlemmar kan också få exklusiva biljetter registrera sitt intresse online . Det är ofta nya shower men just nu kan du få biljetter till Book of Mormon, Kinky Boots och Tom Hiddleston's Betrayal för £ 20 .

  2. Leta efter rabatter och erbjudanden. Sajter som discounttheatre.com och www.discount-london.com uppdateras regelbundet med alla de senaste erbjudandena.

  3. Boka i förväg. Särskilt gäller stora shower - prova stora butiker som londontheatredirect.com och Ticketmaster där det finns alternativ för försäljning.

  4. Gå för ett paket. Om du inte är baserad i London är detta ett utmärkt budgetvänligt sätt att njuta av en odlad utekväll. Lastminute.com , Virgin Experience Days och superbreaks.com alla erbjuder mat- och teaterpaket till olika prispunkter, så att du kan skräddarsy upplevelsen som passar dig.

  5. De Publikklubb låter dig upptäcka nya arenor över hela London och få biljetter till första nätter och förhandsgranskningar av pjäser och konserter för att hjälpa dem att marknadsföra dem. Medlemskapet är gratis men du betalar £ 5,00 till den valda välgörenheten.

Läs mer

Teater
Billiga teaterbiljetter Hur man säljer oönskade biljetter Hamilton släpper fler biljetter Friends -musikalen kommer till Storbritannien

Se Även: