Bästa billiga teaterbiljettaffärer för att se de bästa West End -showerna inklusive The Lion King

Biljettaffärer

Ditt Horoskop För Imorgon

Ta reda på var du kan få de billigaste West End -teaterbiljetterna nedan(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Oavsett om du är en ivrig teaterfan, bokar en helg som par eller behandlar hela familjen på en kväll ute, är det inte billigt att köpa biljetter till en föreställning.



Och ingen vill verkligen betala fullt pris om de kan hjälpa det.

Webbplatser gillar ATG -biljetter , Ticketmaster och Sista minuten är en bra utgångspunkt för dem som letar efter en plånboksvänlig biljettaffär eftersom alla biljettsajter regelbundet har säsongsrabatter och snabbförsäljning under hela året.

844 nummer doreen dygd

Om du planerar att göra en resa och inte är Londonbaserad, är det bättre att leta efter paketerbjudanden, som är ett budgetvänligt sätt att njuta av en odlad utekväll.



Bläddrar på webbplatser som Köp en present , Röda brevdagar , Virgin Experience Days och superbreaks.com ger dig massor av alternativ att välja mellan.

Om du inte kan hitta biljetter till din föredragna show på dina önskade datum kan du prova välrenommerade återförsäljningssajter som Stubhub eller Ticketmasters biljettbyte .



Bästa erbjudanden från teater i London

1. Lejonkungen, från £ 20

Även om det är mycket fanbiljettpris kring den senaste filminspelningen av Disneys The Lion King, är det inget bättre än att se denna fantastiska ålderdomssaga på scen. Den prisbelönta scenföreställningen innehåller imponerande uppsättningar och alla dina favoritlåtar från originalfilmen.

Vi har upptäckt biljetter till föreställningen i Londons Lyceum Theatreas för knappt 20 £ på ATG Tickets webbplats. Den bästa chansen att få tag på de billiga platserna är att välja matinée -föreställningar eller boka ytterligare i förväg.

köpa biljetter från £ 20 via ATG -biljetter

2. Wicked, från £ 27

(Bild: Daily Record)

Den trollbindande West End- och Broadway -favoriten spelas för närvarande på Londons Apollo och de billigaste biljetterna i stan just nu är kl. Lastminute.com .

En prequel till den mycket berömda trollkarlen i Oz, det här är ett oundvikligt tillfälle att se den berömda showen i all sin dramatiska ära.

köpa biljetter från £ 27 via London Theatre Direct

3. Tina Turner Musical, från £ 24

vinnare av masterchef 2019

Teaterproducent Joop van den Ende - mannen bakom Sister Act och Made in Dagenham - har fört musikaliska ikonen Tina Turners liv till scenen i Londons Aldwych -Theatre.

Ett måste för fans av den legendariska & apos; Simply The Best & apos; sångare, som har sålt över 100 miljoner skivor under sin långa karriär, visar listan hennes ödmjuka Nutbush -uppväxt och blir berömd som drottningen av rock and roll.

köpa biljetter från £ 24 via London Theatre Direct

Läs mer

Teater
Billiga teaterbiljetter Hur man säljer oönskade biljetter Hamilton släpper fler biljetter Friends musical kommer till Storbritannien

4. 9 till 5 The Musical, från £ 20

Baserad på kultfilmen från 1908 med Dolly Parton i huvudrollen, visar scenversionen som nu visas på The Savoy Theatre en stjärnspäckad skådespelare för sin brittiska debut.

Louise Redknapp spelar som Violet Newstead mittemot reality -tv -stjärnan Amber Davies som gör sin West End -debut som Judy Bernly. De får sällskap av Natalie McQueen i rollen som Doralee Rhodes och komikern Brian Conley spelar Franklin Hart.

köpa biljetter från £ 20 via ATG -biljetter

5. Harry Potter och det förbannade barnet, från £ 15

Mängder av människor deltog i öppningskvällen för & apos; Harry Potter And The Cursed Child & apos; i London, England

Mängder av människor deltog i öppningskvällen för & apos; Harry Potter And The Cursed Child & apos; i London, England (Bild: FameFlynet.UK.com)

Sedan Harry Potter and the Cursed Child -spelet lanserades 2017 har det blivit en av de hetaste West End -biljetterna att försöka få tag på.

Pjäsen är skriven av Jack Thorne och regisserad av John Tiffany och utspelar sig 19 år efter den sjunde och sista boken i serien av JK Rowling.

Varje fredag ​​säljs 40 återlämnade eller inställda biljetter vidare via de officiella biljettsajterna - men de säljs väldigt snabbt så för att få tur måste du vara snabb.

köpa biljetter från £ 15 via ATG -biljetter

orlando bloom penis ocensurerad

6. Mary Poppins The Musical, från £ 24

(Bild: Publicitetsbild)

Disneys klassiker Mary Poppins kommer att återvända till West End i höst, 15 år efter den ursprungliga London -debuten.

Den familjevänliga showen, producerad av Disney och Cameron Mackintosh, ersätter Aladdin på Prince Edward Theatre från 23 oktober.

köpa biljetter från £ 24 via London Theatre Direct

Se Även: