Man Utd nyheter: Marko Arnautovic deal off när Erik ten Hag skickade Cristiano Ronaldo varning

Överföringsnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester United är roderlös sommarens transferfönster fortsätter att vara ett av världsfotbollens hetaste ämnen.



Som Erik ten Hag försöker ta tillbaka glansdagarna till Old Trafford, klubbens olyckliga strävan efter Frenkie De Jong har resulterat i att Red Devils nu jagar flera värvningar under de tre sista veckorna av det tre månader långa fönstret. Ändå, Tyrell Malacia , Christian Eriksen och Lisandro Martinez är genom dörren för £70m, och Adrien Rabiot utseende kommer att bli signering nummer fyra .



Under tiden sagan kring Cristiano Ronaldo framtiden mullrar vidare, som United söka efter sätt att stärka deras attack och återhämta sig från Söndagens mardrömsstart till deras nya elitserien kampanj, a olycklig 2-1 förlust hemma till Brighton & Hove Albion.



Här är NEWSAM Fotboll med de senaste nyheterna från Old Trafford.

Red Devils dike Arnautovic

I en sällsynt kort transfersaga har United övergett sina försök att skriva på Marko Arnautovic från Bologna . De röda djävlarnas beslut följer på motreaktioner från supportrarna efter att det visade sig att klubben hade lagt ett chockbud värt cirka 7 miljoner pund under helgen. Budet avvisades av italienska Bologna och ett förbättrat bud på den 33-årige österrikiske anfallaren förväntades.

Men nu kommer Arnautovic att stanna kvar, eftersom flera United-fans mailade Red Devils vd Richard Arnold direkt bland anklagelser om rasism från så sent som under EM förra sommaren. Arnold och co ska nu leta efter alternativa forwards att skriva på.



Läs hela historien här .

Bli involverad! Vem ska Man Utd nu rikta in sig på för att förbättra sin attack? Låt oss veta ditt val i kommentarsfältet .



  Arnautovic kommer inte att skriva på för Man Utd
Arnautovic kommer inte att skriva på för Man Utd

Ronaldo skickade en varning

Rio Ferdinand har deklarerat det United har inte råd att låta Cristiano Ronaldo lämna i sommar, trots att 37-åringen var desperat att lämna klubben i jakten på Champions League fotboll. Ronaldo var med som ersättare i söndagens förlust, ett beslut som hans tidigare lagkamrat i Red Devils inte höll med om och varnade för kunde få ringverkan.

'För en spelare är det värsta för dig att sitta på bänken och komma in i en match', sa Ferdinand på sin Vibe med fem show. 'Du startar honom, säg till honom - 'du kommer att spela 45 och gör vad du gör'. Han skulle ha [fått 45 minuter]. Han har erfaren nog att ta fart genom en match.

'Du måste lita på de här killarna... Man Utd släpper honom aldrig just nu. Var ska de hitta 24 mål? Ha inte samtalet, du går ingenstans.'

Läs hela historien .

Pique sätter press på De Jong

  Pique har pekat De Jong mot att ta en lönesänkning
Pique har pekat De Jong mot att ta en lönesänkning ( Bild: Getty Images)

Ex-United-försvararen Gerard Pique skulle kunna göra de röda djävlarna en tjänst genom att gå med på att sänka sin lön kl. Barcelona , vilket i sin tur sätter press på Frenkie de Jong att göra detsamma. Veteranen kommer att ta en lönesänkning för att hjälpa sin älskade katalanska klubb att registrera sina fem nya värvningar och två kontraktsförnyelser inför den nya La Liga-säsongen.

De Jong har också uppmanats av Camp Nous styrelse att offra sin inkomst, men står fast och vill få betalt de 14 miljoner pund som han är skyldig efter att ha skjutit upp sin lön under Covid-19 pandemisk. Mittfältaren är fortfarande Ten Hags främsta transfermål och medan hans önskan är att stanna kvar, behöver Barcelona att han antingen kompromissar med sina löner som Pique har eller lämnar. För United ser dock Adrien Rabiot ut som ett mycket mer troligt alternativ.

Läs hela historien .

Se Även: