Lionel Richie tillkännager 2018 års turné i Storbritannien - så här kan du få biljetter före någon annan

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lionel Ritchie slår igen



Levande legenden Lionel Richie har tillkännagivit en rad datum för denna juni till glädje för många fans.



fotbollschef 2019 billigaste pris

& Apos; Hej & apos; sångaren kommer att uppträda på ett antal arenor han aldrig varit på tidigare. Så om du inte har kunnat göra det till de stora arenorna att se honom förut, har du nu chansen att fånga Commadore.



Han kommer att spela tolv arenor som börjar i Northampton den 1 juni och slutar den 24 juni på Holkham nr Wells-next-the-Sea. Allmänna biljetter säljs 10 februari den 2 februari från Ticketmaster .

Köp biljetter till Lionel Richies UK Tour här.

Lionel Richies 2018 -turnédatum i Storbritannien

lionel ritchie

Fånga Lionel på turné i sommar (Bild: PA)



Med en enorm backkatalog av hits har Lionel Ritchies karriär sträckt sig över decennier, med början från hans tidiga år i Commodores till idag. Känd för stora feststugor och tidlösa kärlekssånger, är han känd för sådana klassiker som 'Hej', 'Dansar i taket' och 'All Night Long'.

Det här är första gången han återvänder till Storbritannien sedan 2015, för första delen av hans & apos; All the Hits & apos; turné som innehöll tre nätter på Londons O2 och en ikonisk Glastonbury -uppsättning som såg fantastiska 200 000 människor stiga ner på pyramidscenen för att fånga ikonen.



Stjärnan på Glastonbury (Bild: Redferns)

liam neeson helen mirren

Lionel Richie sa om sin återkomst: Jag har saknat Storbritannien och kan inte vänta med att få göra min efterlängtade återkomst och se delar av landet jag aldrig har tagit mig till tidigare. Fansen är alltid otroliga och de gör stämningen på varje show elektrisk, så jag ser fram emot att sjunga med dem snart.

Se Även: