Vem är Make or Break: s Stephen and Abbi? Vegas -festpojken som vill skaka av sig sin playboy -bild för sin lojala flickvän

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stephen och Abbi

Stephen och Abbi



Det kommer att ersätta Love Island men kan Channel 5: s Make or Break verkligen ge oss en ny Kember? Eller till och med en ny Chris och Olivia?



Åtta par har slängts ihop på ett mexikanskt tropiskt paradis och producenter planerar att testa paren till bristningsgränsen för att se om deras förhållande kommer att hålla distansen.



Festpojken Stephen och mer reserverade Abbi är fast beslutna att bevisa att de är rätt för varandra - även om det bara är för dem själva. Efter att Stephen blivit lite flirtig med tjejer i Vegas, vilket ledde till ett tillfälligt uppbrott, är Abbi fast besluten att se om hennes man på fem år är den.

Kan Stephen skaka sin playboy -bild? Är det värt att kämpa för det? Här är vad paret har att säga:

ian Wrights första fru

ABBI, 24, STEVENAGE

(Bild: Elephant House Studios)



Hårförlängningstekniker

Beskriv din partner med tre ord ...
Han är spontan, ur lådan och väldigt bubblig.



Hur träffades ni?
Vi träffades vid ett av Stefans evenemang. Jag lade till honom på Facebook, hade lite stjälk. Vi började chatta sedan dök han upp på mitt jobb en dag och det gick därifrån.

Vem sa att jag älskar dig först?
Mig. Jag säger alltid att jag älskar dig. Stephen visar inga känslor. Han är en mans man, lite skämt, det är han. Han säger 'Jag älskar dig' på texter eller när han är full, men han har svårt att vara verbal.

Vilka är Stefans bästa poäng?
Personlighet. Han är nog för chattig ibland! Han vill aldrig att någon ska känna sig obekväm eller besvärlig så han försöker alltid få någon att känna sig bekväm.

(Bild: Publicitetsbild)

tottenham vs ajax stream

Vad är Stefans dåliga poäng?
Han kan vara som en papegoja och han slutar inte prata, men det är bra på ett annat sätt. Han är väldigt lat och han litar för mycket på mig.

Varför ville du gå på showen?
Vi tyckte att det var något lite annorlunda. Vi har ett lite galet liv men vi trodde att det skulle vara bra att åka dit och det blir bara jag och han.

Vilka frågor ville du stryka i ditt förhållande?
Strax i början av vårt förhållande startade Stephen ett concierge -företag i Las Vegas. Jag tror att han hade sin tårta och åt den verkligen. Han var i solen med tjejer i bikini. Jag gick på hans telefon, som du gör, för jag hade magkänsla. Jag fick reda på dessa fester med tjejer som bodde där och vi separerade. Några månader senare kom han tillbaka, han hade vuxit upp lite och vi kom tillbaka igen. Då har vi varit nöjda.

Vad tänkte du när du såg var du skulle bo?
Det var fantastiskt. Jag kunde inte tro var vi var. Det var en tropisk ö. Jag träffade inte verkligheten förrän i slutet när vi gick hem. Det var vackert men det är synd att vi inte fick spendera mycket tid tillsammans och bara umgicks med andra människors partners!

Vad gick dig igenom när Paul (Paul Dolan - lyckaxpert och professor i beteendevetenskap) berättade vad som skulle hända?
Jag var tvungen att gå först! Jag hade aldrig träffat dessa människor, och de var som, 'Rätt Abbi, du väljer först'. Dessa tjejer kommer att tycka att jag är hemsk oavsett pojkvän jag väljer.

Och hur är det med sexterapeuten Louise (Louise Mazanti)?
Den första sexterapin vi hade med Louise var det jobbigaste jag gjort i mitt liv! Hon sa: 'Jag behöver att du gör det du vill att Stephen ska göra mot dig i sovrummet'. Jag kunde ha dött! Jag bara grät. Jag tänkte 'jag kan inte göra det här'

Läs mer

Vi presenterar Make or Break -paren!
Gör eller bryt kanal och tid Gör eller bryt de senaste nyheterna Sophii och Richard Ellie och Connor

STEPHEN, 32, STEVENAGE

(Bild: Elephant House Studios)


Evenemangschef

Beskriv din partner med tre ord ...
Lojal, bedövande och åsiktsfull.

Hur träffades ni?
Jag höll ett evenemang i Stevenage. Abbi följde med några av sina vänner och hon fick mitt öga. Jag fick hennes nummer i slutet av natten och det gick därifrån verkligen.

Vilka är Abbis bästa poäng?
Hennes lojalitet mot mig. Hon är artig, hon är omtänksam, hon är ärlig. Ärlighet är stor.

är det en helgdag i augusti

Vad är Abbis dåliga poäng?
Ibland är hon ganska lättlurad, hon använder inte sitt sunt förnuft.

Varför ville du gå på showen?
Jag trodde att det skulle vara trevligt för mig och Abbi att gå någonstans ifrån liv och rörelse i affärer och stress. Det skulle vara trevligt att gå någonstans avskilt och umgås med henne.

(Bild: Publicitetsbild)

Vilka frågor ville du stryka i ditt förhållande?
Jag har en concierge -verksamhet i Las Vegas och jag hamnade på en efterfest i Vegas. Några tjejer kom tillbaka och jag gjorde något med en av dem. Abbi gick igenom min telefon och hittade bevis på det och vi slutade dela upp i tre månader. Förtroendet hade brutits tidigare, så en annan anledning att komma på showen var att återuppbygga det förtroendet.

Ställde du in några grundregler innan du kom?
Vi insåg inte att vi skulle bytas ut med andra par. Det var en stor chock när vi kom dit och Paul började säga, 'Du är på paus'. Det var lite galet egentligen. Vi fick inte chansen att sätta några grundregler, vi kastades bara in i den djupa änden.

Vad tänkte du när du såg var du skulle bo?
Det var fantastiskt. När vi gick in var vi som 'Wow'. När vi såg hyddorna trodde vi att alla skulle ha sin egen hydda och göra utmaningar, så vi var ganska nöjda.

Vad tänkte du på när Paulus berättade vad som skulle hända?
Det var galet. Abbi fick gå först för att hon var ‘A’. Jag knuffade henne att välja någon jag trodde att vi skulle fortsätta med så hon tog trycket från mig!

fantasy premier league 2016/17 app

Trodde du att du skulle hålla distansen på showen?
Jag vet att jag ville stanna där inne. Vi fick veta att vi skulle vara med från början till slut. Vi trodde inte att det var fråga om att bli tillsagd att gå hem.

Och hur är det med sexterapeuten Louise?
Jag tyckte att Louise var en kinky, hon älskade det! Hon försökte alltid krydda saker. Jag tror att hon bara gjorde sitt jobb och hon är naturligtvis en flirtig, sexig person.

Se Även: