Love Islands Anna Vakili lämnade så hjärtkrossat av Jordan Hames att hon är rädd för kärlek

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Anna Vakili lämnade så upprörd av Jordan Hames att hon är rädd för kärlek(Bild: ITV/Rex)



Anna Vakili säger att hon blev så krossad av Love Island beau Jordan Hames att hon är för rädd för att komma in i ett annat förhållande.



Verklighetsbarnet var förstört när pojkvännen Jordan erkände sina känslor för den nya tjejen India Reynolds bara en dag efter att ha bett henne att göra saker officiella.



29-åringen erkänner att hon hade det 'svårt' i villan och säger att Jordan har gjort henne mer försiktig med de män hon blir involverad i omvärlden.

Anna, som lanserar sin nya SIMMI London -skokollektion med sin syster Mandi i kväll, berättade Solen : 'Jag träffar här och där, men jag letar inte efter något allvarligt just nu.

Jordan bröt Annas hjärta (Bild: ITV)



'Efter villan och vad som hände mig ville jag ta en paus från den. Det var inte den bästa upplevelsen där. Det var svårt.

317 betydelse i bibeln

'När något sådant händer dig, blir det alltid extra försiktig. Det är en lektion. '



Anna sa att det hon gick igenom med Jordan har gjort är svårare för henne att lita på människor, men att det inte är en dålig sak eftersom det hjälper till att göra henne 'mer försiktig med tecknen'.

Anna och systern Mandi lanserar en skokollektion tillsammans (Bild: SIMMI SKOR)

Anna konfronterar Jordan när han chattar med Indien (Bild: ITV)

Det kommer efter att Anna sa att hon inte hade bjudit in Molly-Mae Hague till hennes lanseringsfest i kväll.

Hon verkade föreslå att hon inte har hållit kontakten med Molly eftersom de inte talade i villan, men Anna deltog i lanseringsfesten för Mollys PrettyLittleThing -samling förra månaden.

'Människor som inte pratade inuti gör det fortfarande inte', sa Anna till NEWSAM Online.

Jordan och Ferne gillar byxorna av varandra (Bild: Phil Lewis/SOPA Images/REX)

Läs mer

var vicar of dibley filmades
Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Men hon gick hastigt tillbaka från att namnge någon av sina andra öbor och sa: 'Jag menar, om jag inte pratar med någon är det mest för att vi bara är så upptagna med arbete.'

Och medan Anna kanske inte är redo att gå vidare än, har hennes ex Jordan till synes hittat romantik med den tidigare TOWIE -stjärnan Ferne McCann.

De avbildades och kysste och flög över hur mycket de tycker om varandra när de deltog i NEWSAM's Animal Hero Awards.