Man Utd-nyheter: Erik ten Hags lag backade för att sluta fyra trots Frenkie de Jong-slag

Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det har varit en intressant start på livet som Manchester United chef för Erik ten Hag , minst sagt.



Holländaren har hyllats av sina nya spelare för sina träningsmetoder och United har uppnått några positiva resultat, Liverpool , Melbourne Victory och Crystal Palace under deras försäsongsturné i Thailand och Australien.



Men Ten Hag har haft svårigheter utanför planen. United försöker fortfarande säkra Frenkie de Jongs tjänster, medan Cristiano Ronaldos transfersaga fortsätter att dra ut på tiden. Det är en hektisk tid men var inte rädd - NEWSAM Fotboll har samlat de senaste rubrikerna från Old Trafford.



Ten Hag ger sanna känslor på Ronaldo-kaos

Ten Hag har sagt till Ronaldo att det är 'oacceptabelt' för honom att lämna matcher tidigt efter sin Old Trafford-avgång på söndag eftermiddag. Veteranforwarden, 37, var en av United-spelarna som gick ut från stadion före slutet av vänskapsmatchen mot Rayo Vallecano, som slutade 1-1 .

2018 love island cast

Ronaldo blev avstängd vid pausen - vilket avslutade hans första framträdande på försäsongen - och sågs när han lämnade arenan innan full tid tillsammans med försvararen Diogo Dalot, som inte spelade någon roll i matchen.

Ten Hags kommentarer motsäger klubbens hållning i frågan efter att de bekräftat att de inte hade några problem med att Ronaldo lämnade Old Trafford. Det tyder också på att den portugisiska superstjärnans pågående transfersaga orsakar problem för den nya United-chefen.



  Erik ten Hag har sagt till sina spelare att ingen av dem kan lämna tidigt i framtiden
Erik ten Hag har sagt till sina spelare att ingen av dem kan lämna tidigt i framtiden ( Bild: Getty Images)

Vad tycker du om Cristiano Ronaldos transfersaga? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

'Jag accepterar verkligen inte detta', sa Ten Hag när han fick frågan om spelare som lämnar tidigt. 'Detta är oacceptabelt. För alla. Vi är ett lag och du måste stanna till slutet.'



katherine ryan inget smink

Klicka här för att läsa mer!

Ferdinand backar Man Utd för att sluta fyra

Rio Ferdinand stöder Red Devils för att bryta sig in bland de fyra bästa elitserien den här säsongen. United slutade sjätte förra gången och har inte vunnit en trofé sedan maj 2017. Ändå tror den tidigare engelske landslagsmannen att de redan har förbättrats under Ten Hag.

'En underintrig till dessa två [Liverpool och Manchester City ] försöker vinna ligan är mellan Chelsea , Manchester United och Spurs – och ev Arsenal - för de där tredje och fjärde platserna, sa Ferdinand NEWSAM Fotboll . 'Jag tror att det kommer att bli ett bra lopp också.

'Jag är säker på att någon ur flocken kommer upp och hoppar in i det området också, som vi såg med West Ham förra säsongen. Det ska bli intressant. Jag tror att det [de sex bästa i ordning] kommer att gå Man City, Liverpool, Spurs, Man United, Chelsea, Arsenal.'

anthony joshua vs miller date

Klicka här för att läsa mer!

Chelsea kämpar mot Man Utd om De Jongs signatur

  Chelsea hoppas kunna slå Manchester United mot Frenkie de Jong's signature
Chelsea hoppas kunna slå Manchester United till Frenkie de Jongs signatur ( Bild: Getty Images)

Chelsea är enligt uppgift i direkta samtal med Barcelona att signera De Jong.

De Nederländerna international, 25, har varit kopplad till United i flera månader. Det tros att de röda djävlarna har kommit överens om en avgift med den spanska klubben för De Jong men är det kämpar för att övertala honom att flytta till Old Trafford, vilket gör att Chelsea kan slå in.

Barcelona förväntas tillåta De Jong att lämna Camp Nou i sommar för att lätta på sin ekonomiska börda. De måste sälja om de ska registrera sina nya värvningar – inklusive Raphinha och Robert Lewandowski – innan La Ligas deadline den 13 augusti.

Som rapporterats av The Athletic , Chelsea är optimistiska om att göra ett avtal med Barcelona för De Jong. The Blues vill stärka sitt lag och har redan kommit överens om affärer för Kalidou Koulibaly, Raheem Sterling, Carney Chukwuemeka och Gabriel Slonina.

Klicka här för att läsa mer!

sam fox mick fleetwood

Se Även: