Samantha Fox avslöjar vem som var skyldig till 'värsta natten i mitt liv' som arrangerade Brit Awards med Mick Fleetwood

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Samantha Fox har erinrat om hur hon deltog i en av TV: s största livskatastrofer - när hon delade ut Brit Awards 1989 med 6ft 5in Fleetwood Mac -trummisen Mick Fleetwood.



Den 5ft stjärna-dvärgad av sin medvärd-minns den som den värsta natten i mitt liv.



Men i motsats till vad många tror, ​​förklarar hon för första gången varför hon inte var ansvarig för möjligen de mest jobbiga två timmar live -tv som setts hittills på brittiska skärmar.



när öppnar gp-mottagningarna

Sam medger: I slutet av natten ville jag bara bli uppslukad och försvinna men inget av det var mitt fel.

Mick Fleetwood var så stenad att han inte visste vad som hände.

När jag gav honom en lycka till innan showen stank han av gräs.



Värdarna Mick Fleetwood och Samantha Fox vid Brit Awards -ceremonin i Royal Albert Hall, London, 1989 (Bild: Hulton Archive)

Hon sa: Mick Fleetwood var så stenad att han inte visste vad som hände ' (Bild: Rex -funktioner)



Sedan såg jag denna massiva haschklump i storleken på ett block parmesanost falla ur fickan. Lamporna var tända men ingen var hemma.

Om det inte var tillräckligt utmanande sa hon att hon också hade Bros -fans som skrek på henne från scensidan.

Sam påminner: De fortsatte att ropa: 'Samantha Fox, du slagg', så under en av pauserna gick jag över till en, tog tag i hennes skjorta och sa: 'Stäng käften'.

Samantha Fox i januari 1986 (Bild: )

Sam sa: ”Det är okej för Mick. Han flydde tillbaka till Amerika direkt efteråt men jag har aldrig hört slutet på det ' (Bild: Splash News)

Sedan kunde den gamla damen med autocue, som jag tror var döv, inte höra vad vi sa och när det slutade fungera försökte jag fortsätta knuffa Mick att improvisera men han var borta med älvorna.

Om du tycker att det var smärtsamt att titta på, föreställ dig hur jag kände mig på scenen.

Och det är bra för Mick. Han flydde tillbaka till Amerika direkt efteråt men jag har aldrig hört slutet på det.

Om jag såg honom nu skulle jag säga, ”Varför höll du inte med mig?” Inte för att han förmodligen ens kan komma ihåg att han var där.

Se Även: