M&S har lanserat ett nytt måltidsaffär - och det är förvånansvärt billigt

Marks & Spencer

Ditt Horoskop För Imorgon

När din välskötta kompis nästa säger till dig, 'Hej, vill du slå M&S till lunch?' du kan behöva ompröva din omedelbara, 'Nej tack, jag har igår bolognes i kylen' reaktion.



Du ser, M&S är inte längre ett uteslutande borgerligt alternativ. Förra månaden höjde den sitt måltidsavtal på 10 pund, utökade sortimentet och återinförde nödvändig inkludering av en flaska vin.



Nu har den exklusiva snabbköpet tagit ut ett mataffär på 3,50 pund. Vilket är bisarrt överkomligt när du tänker på dess mellanmål är anledningen till att du inte har råd att köpa ett hus.



Vi hörde talas om det nya lunchavtalet tack vare NEWSAM -läsaren Jack, som idag skickade in en bild på sin lunch (alltid välkommen).

Betygsätt detta

Ja, en skinka med honungsrost och en Cheddar -smörgås på gården, en påse med fina chips och en flaska grumlig limonad: £ 3,50 - inte för illa. Vi tror att killarna på Meal Deal Talk skulle tycka att det var ett trevligt urval?

Berättade Jack NEWSAM Online : 'Det är stort värde. De har underskrutit stövlarna i pris [i London, där det kostar 3,79 pund]. Det är en spelväxlare om du automatiskt går till Boots på en lunchtid '.



van der beek man utd

Jack erkände dock att Boots innehåller 'i stort sett allt' i affären, medan M&S saknas tydligt - särskilt på salladsavdelningen.

M & S & apos; Luncherbjudanden inkluderar smörgåsar som pocherad lax och vattenkrasse, Wensleydale -ost och morot samt ägg och bacon. Chips är vanligtvis M&S posh-tänk Red Leicester och lök-och drycker sträcker sig från Florida apelsinjuice och mousserande mandarin till den mer traditionella Coca-Cola och ingefära öl. Hela listan här.



Rabattjaktwebbplats Heta erbjudanden i Storbritannien märkte också M & S & apos; nytt angrepp mot billighet. På den, a snabbköp användaren lade upp en bild på en ekorre och skrev: 'M&S har ett nytt smörgåsavtal. Utvalda smörgåsar, 500 ml läsk (inklusive koks) och ett paket chips till bara 3,50 kr!

'Hade kyckling, avokado och raketsmörgås idag - läckra!'

Ett tveksamt smörgåsval. Men ändå var andra i forumet glada över utsikterna till M & S -lunchtider.

alm guest house kitty

En användare kommenterade: 'Jag får alltid Tesco för £ 3, men att betala en extra 50p är värt det för M & S -smörgåsar. Älska dem.'

En annan sa: ”Jag föredrar M & S-smörgåsar framför de flesta färdigförpackade. Skulle vilja se listan över de som ingår i affären. '

Tråden väckte en spännande debatt om smörgåsskvalitet över Storbritanniens stora gator. Många tycker faktiskt fortfarande att M&S, till £ 3,50, är ​​för dyrt. Andra påpekade ganska rimligt att affären endast inkluderar grundutbudet - wraps, subs och premium sarnies kvalificerar sig inte.

Gorskar nämnde sedan en mörk period i måltidsaffärshistorien: när Sainsbury drastiskt minskade sitt sortiment. 'Fortfarande förvirrat att Sainsburys måltidsaffär inte innehåller några anständiga smörgåsar nu - det brukade vara det bästa, och det har nu gått till det värsta!' han sa...

Läs mer

Marks & Spencer
M&S hem- och möbelförsäljning Senaste middagsavtalet M&S lanserar vinklarering M&S försäljningsartiklar upptäcktes för 10p

... Innan du erbjuder en ganska omfattande (hans uppfattning, naturligtvis) sammanfattning av stormarknadsaffärer.

  • M&S - var för dyrt, kan kolla in dem nu.
  • Co -op - ganska dåligt urval, och det är dyrare för £ 3.50 nu (tror jag). Fortfarande bättre än Sainsbury, men priset och genomsnittliga smörgåsar har hållit mig borta ett tag nu!
  • Tesco - rimligt. För £ 3 får du ett OK urval, men inte det bästa. Får ofta detta.
  • Stövlar - ja, mycket bra! Stövlar nära mitt kontor gör inte smörgåsar dock.
  • Morrisons - definitivt bäst. £ 3 ger dig de bästa smörgåsarna + anständigt mellanmål och drycker. Tyvärr ingen nära mitt kontor.

Det finns fortfarande mycket kärlek till Boots -måltidsaffären över hela linjen.

omröstning

Bästa måltidsaffären?

2000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

Den här nya M&S låter spännandeStövlar, ingen frågaTescoMorrisonsCo-opSainsbury & apos; sWaitrose

Spegelkupongkoder

I samarbete med Spegla rabattkoder

Om du letar efter fler bra sätt att spara på din favorit high street och online -återförsäljare, är NEWSAM helt egna rabattkod webbplats är alltid full av erbjudanden.

Välj bland unika koder för toppmärken som Märken och spencers , Oas , golv , Debenhams , och Dorothy Perkins och mer som kan lösas in med din nästa onlinebutik. Det finns också exklusiva besparingar.

conor mcgregor nettoförmögenhet

Se Även: