Lion King-fans kan besöka den verkliga Pride Rock på Disney-filmtema

Afrika

Ditt Horoskop För Imorgon

Pride Rock kommer till skott i 1994 års version(Bild: Bilder från Disney/Ruckas Pictures Ruckaspictures@btconnect.com Kontor (Storbritannien): 01322 861777 Mobil (Storbritannien): 07742 164 1)



Lion King -fans, var beredd att lägga till en helt ny safarisemester i dina hinklistor, omedelbart.



Safari Collection firar Disneys kommande live-action-remake av den ikoniska filmen med en helt ny resväg till Kenya, som ger en glimt av Simbas och hans vänner.



Komplettera med en resa till den verkliga Pride Rock som inspirerade Disneys animatörer.

Faktum är att du till och med får privat guidning från Robert Carr-Hartley som var inblandad i skapandet av den ursprungliga filmen från 1994.

Han var animationsteamets guide under deras forskningssafari och hjälpte till med att skapa Pumbaa, samt delade kenyanska talesätt - vilket så småningom ledde till den ära som är Hakuna Matata.



Semestern för en gång i livet inleds med en övernattning på Nairobis världsberömda giraffherrgård, där flockar bosatta giraffer går med gästerna till frukost och te, som ofta sticker genom halsen genom att dela goda godis.

Lejonkungen

Det är den ultimata resan för Lion King -fans



Vandra genom grunderna och du kan upptäcka Pumbaa och hans familj av vänliga vårtsvin som strövar fritt i skogsreservatet.

när börjar cheltenham 2020

Nästa på resplanen är en kort flygning till Laikipia, för en två nätters vistelse på Borana Lodge - samma plats där Disney -animatörerna bodde.

Giraffe herrgård i Nairobi (Bild: Handout)

Du kan klättra till toppen av den verkliga Pride Rock själv och njuta av utsikten överallt där ljuset berör.

nominerade ballon d'or 2018

Borana Lodge (Bild: Borana Lodge)

Sedan går det vidare till poolen med den huvudsakliga horisonten där du, trots att du inte kommer att få besök av Mufasas anda, kan se upp för det spännande djurlivet som samlas här. (Inklusive de irriterande hyenorna!).

Efter en vistelse på Borana Lodge med dess otroliga utsikt över landskapet, fortsätter det till Samburu i två nätter på The Safari Collection's Sasaab, nära Buffalo Springs och Samburu National Reserve.

Besök den verkliga Pride Rock (Bild: NEWSAM Screen Grab)

Kan bara inte vänta med att bli kung? Du kommer att bo i lyxknäet i de marockanskt inredda rummen med enorma utomhusbad och privata avsvalkningspooler samt utsikt mot Mount Kenya.

Samtidigt lär du dig allt om Mufasa, Simba och Nala historia när du utforskar lejonbevaringscentret, där du också kan besöka Ewaso Lion Warriors.

Du kan besöka inspirationen till Pride Rock (Bild: Borana Lodge)

Bevaringsinitiativet utvecklades av Dr Shivani Bhalla för att hjälpa Samburu-krigare att bli ambassadörer för lejon inom sina samhällen, samtidigt som de ökar medvetenheten om bevarande och förespråkar fredlig samexistens med lejon och vilda djur.

Här kommer Robert också att lära gästerna hur man spårar och identifierar lejon, och lär sig mer om hur ekosystemet har blomstrat.

Njut av en viltresa i Masai Mara (Bild: AWL Images RM)

prins charles jimmy savile

Du kommer också att få tillbringa en natt under stjärnorna i en flygcampingupplevelse där du kan försöka upptäcka Great Kings of the Past i & apos; Leo & apos; astrologisk konstellation.

Slutligen går det vidare till Masai Mara i två nätter på Sala's Camp där du kommer att bo i hjärtat av lejonområdet medan du njuter av viltkörningar och otrolig utsikt.

Tyvärr kommer till och med hyenorna inte att skratta åt prislappen.

Safari Collection & # 39; s Lion King safari kostar från £ 23 458 för en familj på fyra.

Det är värt att notera att detta inkluderar allt ditt boende på helpension, viltresor, aktiviteter, bevarandeavgifter, privat guidning av Robert Carr-Hartley, inrikesflyg inom Kenya och vägtransfer, men det gör fortfarande en stor bucklan i budget.

Fortfarande intresserad? Du kan läsa mer på Safari Collection webbplats .

Läs mer

Afrika semester
Otroliga safaristugor Saga Holidays & apos; Resplaner i Afrika Prins Harry och Megans afrikanska resor Bästa Big Five safari destinationer

Se Även: