Pamela Anderson delar sig från 'monster' fotbollsspelaren Adil Rami med blåsiga påståenden

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Pamela Anderson har meddelat att hon skiljer sig från sin partner på två år i en blåsande attack.



Baywatch -stjärnan, 51, var tillsammans med fotbollsspelaren Adil Rami, 32, i två år men har hävdat att deras förhållande alla har varit 'en stor lögn'.



Pam grubblade över hur förkrossad hon är i ett långt Instagram -inlägg tillsammans med en svartvit bild av det leende paret.



Hon märkte Rami, som är försvarare för Frankrikes landslag samt en central försvarare för sin klubb Marseille, ett 'monster'.

Tidigare i år hade paret återupplivat sin romantik efter att hon dumpade honom efter att ha avvisat hans äktenskapsförslag.

Pamela Anderson (vänster) har utfärdat en blåsande attack mot sin partner Adil Rami (höger) på två år och meddelar att de skiljer sig (Bild: Getty Images)



Pamela, som flyttade till Marseille för att vara tillsammans med Rami, hävdade att hon upptäckte sanningen efter att ha talat med sin ex -flickvän - och mamman till sina tvillingsöner - och att det 'gjorde ont som fan'.

hur gammal är jlo

”Jag är glad att jag pratade med hans ex. Min Gud. Han ljög för henne också. Hon är också i chock och är väldigt ledsen, påstod hon.



Den upprörda skådespelerskan sa att hon tror att det finns andra kvinnor som är inblandade i Rami och att han ännu inte har svarat på hennes anklagelser och stängt kommentarerna på hans Instagram -sida.

Pamela (vänster) stämplade den professionella fotbollsspelaren (höger) som ett 'monster' när hon påstår att han lurade henne (Bild: AFP/Getty Images)

miljoner euro resultat tisdag

Hon rasade: 'Jag är förkrossad över att få veta det under de senaste dagarna.

'Han brukade skämta om andra spelare som hade flickvänner nere på gatan i lägenheter nära deras fruar.

'Han kallade dessa män för monster ... Han är monstret.'

Pamela (höger) hade flyttat till Marseille, Frankrike för att vara med Rami (vänster) (Bild: AbacaPress / SplashNews.com)

Amerikansk kändiswebbplats TMZ rapporterade deras återförening redan i mars efter en kort splittring men inte alla var nöjda med att deras romantik återupplivades.

Källor nära stjärnan sa vid den tiden att Adil & apos; har försökt stänga av Pam från sina vänner och familj.

Pamela verkade bekräfta dessa rykten i inlägget och hävdade att Rami hade kontrollerat hennes liv, och klippte ut någon av hennes vänner som sa negativa saker om den professionella fotbollsspelaren.

Baywatch -stjärnan (vänster med Rami) ryktade över sitt förhållande i ett långt Instagram -inlägg (Bild: AbacaPress / SplashNews.com)

Hon sa att hennes fotografvän David LaChapelle varnade henne för att inte falla för tungt för honom.

”Jag fick inte träffa David mer efter det här. Han klippte mina 'galna' vänner en efter en ur mitt liv ', skrev hon.

Den kanadensisk -amerikanske aktivisten - som är en nära vän till Wikileaks -grundaren Julian Assange - sa att Rami sedan dess hade försökt kontakta henne genom att skicka blommor och brev till henne.

Pam hävdar att hon försökte 'lämna honom tio gånger' men att han hade lovat att lämna Frankrike och skapa ett liv med henne i Malibu.

De sågs senast tillsammans den 9 juni, där de sågs gå ut i Malibu.

NEWSAM Online har kontaktat representanter för Pamela Anderson och Adil Rami.

new york vid jul

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: