David Bowies dotter Lexi Jones spränger 'pervers' som trollade henne över baddräktsnäpp

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

David Bowies dotter Alexandria Zahra Jones har smällt till ett troll som skickade henne ”perverterade” meddelanden.



20-åringen, som går under namnet Lexi, bombarderades med grova kommentarer efter att hon lade upp en kvick bild av sig själv som poserade i en baddräkt på torsdagen.



Den genetiskt välsignade baben såg sensationell ut i de slinkiga chokladbruna badkläderna som gjorde underverk för att framhäva hennes modellliknande figur och avundsvärda kurvor.



Lexi tog till Instagram för att dela den underbara bilden, som såg henne knäböja på hennes sovrumsgolv medan hon modellerade den iögonfallande ensemblen.

Medan majoriteten av hennes fans strömmade till för att skylla på den spirande artisten med komplimanger, blev Lexi rykande efter att en följare hade gjort en förnedrande kommentar om hennes kropp.

David Bowies dotter Alexandria Zahra Jones har smällt till ett troll som skickade hennes ”perverterade” meddelanden

David Bowies dotter Alexandria Zahra Jones har smällt till ett troll som skickade hennes ”perverterade” meddelanden (Bild: Instagram)



dans på is gemma collins fall

Tangentbordskrigaren kritiserade Lexis kroppsförtroendeinlägg genom att föreslå att hon var & kåt idag. & Apos;

Lexi uppenbarade sig tydligt av den ”perverterade” kommentaren, och sa till trollet att & apos; f ** k dig själv & apos; som hon insisterade på att det tog år för henne att lära sig att älska sin kropp.



Brunettbomben delade en skärmdump av den otäcka kommentaren och skrev: Känns bra att älska min kropp efter år av hat och respektlöshet.

Tangentbordskrigaren kritiserade Lexis kroppsförtroende genom att föreslå att hon var & kåt idag & apos;

Tangentbordskrigaren kritiserade Lexis kroppsförtroende genom att föreslå att hon var & kåt idag & apos; (Bild: Instagram)

Ingen skam att tycka om hur jag ser ut i min cowboy -baddräkt, men synd att du kan vrida det till något så perverterat och vulgärt.

Vilken svindlande skräp och sorgligt att det finns fler människor som du. Gå i helvete själv.

Efter att hon släppte trollet i sociala medier tog Lexis supportrar till Twitter och Instagram för att dela supportmeddelanden.

Brunettbomben delade en skärmdump av den otäcka kommentaren och skrev: Känns bra att älska min kropp efter år av hat och respektlöshet för den

Brunettbomben delade en skärmdump av den otäcka kommentaren och skrev: Känns skönt att älska min kropp efter år av hat och respektlöshet. (Bild: Instagram)

Du är fantastisk och den här personen är helt enkelt ett kryp. Låt det inte komma till dig älskling, ropade en beundrande beundrare.

Usch, det är män för dig, en annan ryktad.

Samtidigt tillade en tredje: Lexi! Du strålar sådan kärlek och vacker energi. Låt aldrig sådana här kommentarer få dig ner. Fortsätt att rocka den cowboykroppen för tjejen, du ÄGER DET!

Lexi är för närvarande baserad i LA där hon bygger sin karriär som en framgångsrik artist

Lexi är för närvarande baserad i LA där hon bygger sin karriär som en framgångsrik artist (Bild: Instagram)

Lexi är för närvarande baserad i LA där hon bygger sin karriär som en framgångsrik artist.

Hennes föräldrar, David och Iman välkomnade henne år 2000 efter att paret träffades och föll pladask för varandra 1990.

Se Även: