Perfekt paket: Topp 10 all inclusive-semester i sommar

Resa

Ditt Horoskop För Imorgon

Lämna dina bekymmer bakom dig med en paus på Algarve i sommar



1 - ALGARVE från £ 497 sid

Ta en båttur från den privata marinan till Ferragudo Beach när du bor på Agua Hotel Riverside Resort and Spa i Portimao på Algarve. Det finns inomhus- och utomhuspooler på denna lyxiga resort, plus en lat flod och barnpool.



Lekområden och barnunderhållning ger utmattade mammor och pappor några timmar på sig att gå ner till det fina spaet.



En vecka all inclusive avgår 15 augusti från Glasgow kostar £ 1,987 när en familj på fyra delar.

2 - MAJORCA från £ 417 sid

Riverside Resort i Algarve

var ligger freddie mercury begravd

Vänd på sidan nu om du letar efter en reträtt från Mallorca långt från folkmassorna. Club Bellevue Apartments i Alcudia är det största resorthotellskomplexet i Europa med 1 474 rum i 17 byggnader.



Stort Club Bellevue -komplex på Mallorca

jade goody shilpa shetty

Men stort betyder massor av familjeattraktioner ... från en barnklubb med två 18-håls minigolfbanor och en gokartbana till vattensporter och professionella kabarettshower i mörker.

Sju nätter allt inklusive
på den fyrstjärniga Club Bellevue Apartments från och med 30 juli kostar från 417 pund (baserat på två vuxna och två barn som delar). Inkluderar flyg från Gatwick.



3 - BELEK, TURKIET från £ 785 sid

Glidbanor vid Turkiets Iberostar Bellis

Funklubbar för fyra till 16-åringar och en enorm vattenrutschkana bockar för barnen medan du ångar försiktigt i de turkiska baden vid Iberostar Bellis. Denna 4-stjärniga all inclusive-resort har utsikt över havet i utkanten av Belek längs den så kallade turkiska rivieran. Dra dig bort från solstolarna för att besöka de romerska ruinerna vid Perge och Aspendos amfiteater.

Flyg från Gatwick, Leeds eller Manchester den 28 augusti med Cosmos för en veckas all inclusive från 785 pund vuxna, 295 pund under 12 år. Det ger dig en juniorsvit med utsikt över briney och transfer.

4 - CORFU från £ 495 sid

Koppla av i Korfu Roda Garden Village

Undvik Korfu livliga sydkust till förmån för en avslappnad familjeresa till Roda på öns norra sida. Familjerummen på det tvåstjärniga Roda Garden Village har ett pentry, en bonus även på all inclusive om du behöver hålla barnmat och flaskor svala.

En veckas all inclusive inklusive flyg från Gatwick den 21 augusti kostar från £ 1 980 för en familj på fyra genom Manos Holidays.

5 - FUERTEVENTURA från £ 1090 s

Surfa upp på El Cotillo i Fuerteventura

Lär dig att stå upp paddla (den senaste surfduren från Hawaii) när du bokar en all inclusive vattensportsemester för familjer på Fuerteventura. Tillbringa tre dagar med att lära dig att surfa, paddla och havskajak i orten El Cotillo. Hoppa sedan in i din hyrbil på jakt efter nya stränder och raster runt denna tysta ö bara 60 miles utanför Afrikas kust.

Avgår juli och augusti, semestern genom aktiviteter utomlands kostar 1 090 pund om bokat före 31 januari baserat på en familj på fyra med barn i åldern åtta år eller äldre. I priset ingår flyg från London, måltider, all aktivitet, utrustning och lektioner plus hyrbilen.

6 - EL GOUNA från £ 712 s

Hitta Egyptens tysta sida vid El Gouna

e3 presskonferens 2018 uk gånger

En buss tar dig ner till en privat strand när du bor på boutiquehotellet Mosaique i El Gouna -resort i Egypten. Håll dig sval i sommartemperaturer på upp till 40 grader genom att svälla i hotellets pooler eller delta i vattensporter på ett nytt komplex som öppnas i juli. El Gouna är ett lugnt alternativ till Egyptens livliga Sharm el Sheikh.

En veckas all inclusive-semester att flyga från Gatwick den 9 augusti och bo på allomfattande Mosaique kostar 2.848 pund för en familj på två vuxna och två barn (två till 11 år). Priset går ner till 2 057 pund för två vuxna och ett barn.

stacey dooley inga trosor

7 - IBIZA från £ 614 sid

Njut av Sirenis Seaview Country Club på Ibiza

Förlåt pappa, piraternas del av hotellets vattenpark är strikt till för utbildare. Resten av bilderna är dock gratis för alla när du bokar en all inclusive-semester på Sirenis Seaview Country Club på Ibiza. Förutom vattenparken har detta Airtours Sunstar -hotell barnaktivitetsklubbar för tre till 11 -åringar.

Sju nätter är all-inclusive med flyg från Gatwick den 25 augusti kostar £ 2 454.

8 - AYIA NAPA, CYPERN från £ 647 sid

Makronissos Village Club ligger nära Aya Napa

Macronissos Village Club ligger bara några minuter från östra Meds livligaste festort, men är väl inrättat för familjesemestrar. Detta hotell på Olympic Holidays har barndiskotek och filmer, tidiga teatider och en rolig klubb. Efter att solen gått ner finns det grillar och grekiska dansuppvisningar. Hotellet har en stor sötvattenpool och Nissi Bay -stranden ligger en kort promenad bort.

En veckas all inclusive flyger från Gatwick den 24 juli, kostar £ 2,588 för en familj på fyra under olympiska helgdagar.

9 - TUNISIEN från £ 288 sid

Prova Houda Yasmine Mammamet i Tunisien

vad betyder 225

Gå till södra sidan av Med för några billiga all inclusive-erbjudanden. Bo på den fyrstjärniga Houda Yasmine Hammamet bredvid marinan. Hotellet ligger i den moderna Yasmine Hammamet-utvecklingen, men du är bara några minuter med taxi från den 500 år gamla Hammamet-medinan där du kan handla läderkläder och mattor i souken.

Genom lowcostholidays com, en veckas all inclusive med flyg och transfer kostar 288 pund baserat på två vuxna och två barn som delar, avgår från Gatwick 28 augusti.

10 - ITALIEN från 875 sid

Club Med Pragelato Vialattea i Italien

Byt ut havet för en alpinpaus när du tar familjen till all inclusive Club Med Pragelato Vialattea i Italiens Piemonte-region. Denna nya resort har två pooler och ett spa tillsammans med barnklubbar i åldrarna från fyra upp till 17. Och hela familjen kan anmäla sig till lektioner i aktiviteter inklusive golf, mountainbike och stavvandring.

En veckas all inclusive-semester Avresa 18 augusti kostar från £ 875 vuxna och £ 775 för barn. I priset ingår flyg och transfer.

Se Även: