8 gånger billiga produkter är också bättre

Erbjudanden

Ditt Horoskop För Imorgon

Jag hoppas att detta inte är märkesvaror



När du hittar en billig produkt finns det alltid en rädsla för att det är så eftersom det är, värre än de stora märkena, det sänker priset.



Men ibland är det helt kategoriskt osant.



Så för att hitta några dolda pärlor har vi gått igenom vinnarna av 2015 of the Year of the Year Awards och letat efter produkter som är fynd och brunnar.

Vi har också avrundat några billigare prisbelönta produkter från andra branschutmärkelser, på jakt efter bästa varor i klassen som också är plånboks- eller plånboksvänliga.

Här är 8 exempel på utmärkta produkter som också sparar pengar:



1. Slaktarnas urval Roast Beef i bricka, Asda

Slaktarnas urval Roast Beef i bricka, Asda

Att ta hem den prestigefyllda Convenience Food -rosetten var Asda , med sitt rostbiff i en bricka, så att kunderna helt enkelt kan ta bort ärmen och skjuta in den i ugnen. De är också anmärkningsvärt bekväma i plånboken, med priser från £ 5,75 för en stek som matar fyra.



2. Pro Formula Satin Smooth Ladies Razor, Tesco

Pro Formula Satin Smooth Ladies Razor, Tesco

Rakapparater kan kosta en förmögenhet, även om du bara köper ersättningsblad. Men vinnaren av det mycket eftertraktade sortimentet för hårborttagning för kvinnor i år var inte det stora märket, utan Tesco's Pro Formula-rakhyvlar.

Detta kostar en femman för handtaget och det ena bladet, eller £ 5 för fyra nya blad, vilket ser ganska bra ut jämfört med stora märken som Gillette, som säljer sin Venus Razor för 8,79 £.

3. Slaktarens urval Kyckling i påse, Asda

Slaktarens urval Kyckling i påse, Asda

Två stormarknader klarade sig anmärkningsvärt bra i utmärkelserna, Asda och Tesco, men det var Asda's Chicken in a bag -produkt som vann kategorin mat. Som namnet antyder är det en kyckling i en påse, så att tidfattiga, kycklinghungriga köpare helt enkelt kan skjuta in den i ugnen och sedan äta den. Du betalar en femman för en fågel på 1,6 kg, som borde mata fyra personer.

Det är ganska bra värde jämfört med Tesco, som säljer en liknande men mindre kyckling för 50p mer.

Fyra. Pro Formula Q10 Anti-Age Day Cream, Tesco

Pro Formula Q10 Anti-Age Day Cream, Tesco

Du kan betala i stort sett alla pengar för anti-aging-fuktkräm, vilket gör det särskilt bra att denna stormarknadsprodukt av eget varumärke vann den eftertraktade kategorin ansiktskräm. Tesco tar ut £ 4 för 50 ml av sin prisbelönta grädde, vilket är mycket billigare än konkurrenter som Garnier, som säljer 50 ml dagkräm för £ 9,99-mer än dubbelt så mycket.

5. Mamia nyfödda blöjor, ALDI

Engångsblöjor/blöjor

Barnet bryr sig inte om var blöjorna kommer ifrån (Bild: Getty)

högsta kvinnliga till manliga förhållandet uk

Lämna priset Årets produkt för tillfället (även om du vill se märkena som tog ut priser, Du kan besöka den virtuella röda mattan här ), tittade vi på ALDIs sortiment av blöjor.

Dess Mamia Newborn -blöjor har vunnit guld vid Mother & Baby -utmärkelserna, tagit hem en gong på Lovedbyparents -utmärkelserna och också vunnit guld i priset Best Baby and Toddler Gear 2013. Ändå kostar de bara 1,49 pund för 24. Det kan jämföras med 2 pund för 24 Tesco nyfödda blöjor eller 4 pund för 23 Pampers nya babyblöjor.

6. Queen Margot 5 Year Blended Scotch Whisky, Lidl

Om du lägger den i en karaffer kommer ingen någonsin att veta

Under 12 pund kan du bli förlåten för att förvänta dig att Lidls whisky bara är tillräckligt bra för att dricka med en mixer. Men faktiskt blev den blandade whiskyn tilldelad ett Gold Outstanding Award förra året vid International Wine & Spirit Competition.

En av de andra vinnarna var Waitrose, som fick samma medalj för en flaska whisky på 18 pund. Inte en dålig besparing för två jämförbara flaskor Scotch.

7. Årets vinbutik, Lidl

Lidl Stormarknad i Bordesley Green

Lidl - den bästa stormarknaden att köpa vin i

Det är inte bara whisky; Lidl gör det anmärkningsvärt bra att sälja prisbelönt och högkvalitativ sprit på en budget, så bra faktiskt att det vann ett pris för det. Förra året utsågs det till årets vinmarknad och slog förmodligen fler exklusiva kedjor som Marks & Spencer och Waitrose.

Priset var från Wotwine-organisationen, som provade tusentals stormarknader under en 18-månadersperiod (lyckliga djävlar) innan de förklarade Lidl topp för smak och värde.

8. Hudl 2, Tesco

Hudl2

Hudl2 - utmärkt budgetteknik

När du går vidare till teknik kan du betala hundratals pund för en surfplatta. Men strax före jul vann Tescos egen Hudl 2 tablettgongen för bästa värde vid TrustedReviews Awards ceremoni.

Det kostar £ 129, även om du kan väska en för £ 65 om du har tillräckligt med Clubcard -poäng. När Pocket Lint granskade den kallade den den mest attraktiva budgetplattan på marknaden och hävdade att den slog Nexus 7 - en surfplatta som säljs för cirka 170 £ helt ny.

För att få våra tips om hur du sparar pengar, samt de bästa erbjudanden och erbjudanden vi har sett, prenumerera på NEWSAM Money veckovisa nyhetsbrev nedan

Du kan också gilla oss på Facebook för att få pengar att spara idéer, nyheter och guider ...

Se Även: