Lily Allen kan inte innehålla sig själv när hon blinkar bröstvårtor på V Festival i Bangerz jumpsuit

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lily Allen kunde uppenbarligen inte innehålla sig själv på V Festival tidigare i dag, eftersom stjärnan blinkade av sina bröstvårtor av en slump vid folkmassorna på Hylands Park -webbplatsen.



emmerdale stjärna i bråk

Klädd i sin silverbyxa från hennes senaste tid på Miley Cyrus 'Bangerz -turné, gick Lilys olyckliga missöde obemärkt av stjärnan.



Ibland hjälper en behå Lils!



Tvåbarnsmor Lily var omgiven av enorma babyflaskor på scenen, medan hon drack ur de röda amerikanska festkopparna.

Lily Allen blottar allt på V Festival Visa galleri

Hon verkade verkligen njuta medan hon och folkmassorna till synes inte visste om hennes allvarliga funktionsfel i garderoben.

The Hard Out Here hitmaker, som presenterade en fantastisk show på Staffordshire -webbplatsen igår, betraktades av professor Green och hans fru Millie Mackintosh när hon slog ut flera av hennes sjökort innan de stannade för en snabb cigarettpaus.



Hashtag förlåt inte förlåt! skrek hon ner i mikrofonen.

Lily Allen på scenen på V Festival

Lilja njuter av solskenet (Bild: IF)



Lily, som har kraftigt marknadsfört sitt album Sheezus sedan det släpptes i maj, avslutade hennes uppsättning med sin första singel Smile, till stor glädje för publiken.

Bara förra veckan avslutade hon sin sista show med Miley i USA, och så snart hon flög till Storbritannien meddelade hon att hon var på väg till en inspelningsstudio.

Nu är DITT engagemang.

Lily fortsatte att prestera, någonsin proffset! (Bild: IF)

Se Även: