Lidl har nu små vagnar för barn för att hjälpa föräldrar med mataffären

Lidl

Ditt Horoskop För Imorgon

Detta kommer (förhoppningsvis) att förändra allt(Bild: NEWSAM.co.uk)



Att handla med barnen kan vara en mardröm, där de flesta av oss föräldrar använder mutor och distraktioner för att ta sig igenom resan.



boris becker anna becker

Men nu har Lidl kommit på ett uppfinningsrikt sätt att hålla de små sysselsatta genom att lansera sina egna 'roliga' vagnar för barn.



Rullningen över Lidl -butikerna i Storbritannien efter en framgångsrik försök förra året, hoppas stormarknaden att det nya initiativet kommer att hjälpa barn att engagera sig i mataffären och äta hälsosamt.

Lidls nya minivagnar kommer att rullas ut nationellt till mer än 250 butiker med stora ingångar/utgångar, liksom alla nya butiker.

Hur gulligt är det här?



Känner du igen de mindre vagnarna? Lidls vagnar för barn följer ett framgångsrikt försök i Lidls butiker i Oakham och Tooting (i London) förra året.

Var och en av de inblandade butikerna kommer att få en barnvagnsbåge med nio vagnar, var och en utrustad med ett lås och Fun Size -flagga så att du kan hålla ett öga på dina små även på avstånd.



Det finns även en anledning bakom titeln på vagnarna, som är uppkallade efter Lidls Oaklands Fun Size -sortiment - i huvudsak miniatyrversioner av vanliga frukt- och grönsaksvarianter - som var utformade som ett kreativt sätt för föräldrar att uppmuntra sina barn att äta fem en dag.

Den kommer att lanseras i 250 Lidl -butiker (Bild: Getty Images Europe)

Lidls sortiment av frukt och grönsaker lanserades redan 2016, men har nu över 14 produkter, inklusive 'Avodillos (baby avokado), Broccoli Trees och Unicorn morötter.

Lidl UK: s kommersiella chef Ryan McDonnell kommenterade: Vi letar ständigt efter nya sätt att göra shopping roligare och mer engagerande för barn.

Vi är angelägna om att hjälpa föräldrar att bygga upp sina barns förståelse för vad de äter, och vi hoppas att våra nya Fun Size -vagnar kommer att uppmuntra barnen att spela en större roll i familjebutiken.

Läs mer

Mer om stormarknader
Tesco lanserar veganzoner i butiker Cadbury skapar chokladorange Twirl M&S julserie Saltad karamell Baileys är här

Se Även: