Sandra Bullocks ex Jesse James säger att den svåraste delen av splittringen var att förlora sin son Louis

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sandra och Jesse var gifta i fem år



Sandra Bullocks före detta make Jesse James säger att den svåraste delen med att skilja sig från skådespelerskan var att förlora sin son Louis.



Jesse James var mitt i att adoptera femåringen när han skilde sig från den Oscar-vinnande skådespelerskan, 51, 2010 efter fem års äktenskap efter att det avslöjades att han lurade henne med flera kvinnor och tror inte det är rättvist att hon fortsatte med adoptionsprocessen utan honom.



”Den smärtsamma delen handlade om Louis, som vi antog. Lika illa som saker var mellan oss, vi adopterade ett barn och saker blev bra för en liten stund och vi hade det barnet att fokusera på, och, boom, det var över på 24 timmar - borta, klart, '46- årig motorcykelföretagare sa.

Sandra Bullock innehar sin Oscar för bästa skådespelerska i

Sandra Bullock innehar sin Oscar för bästa skådespelerska i 'The Blind Side' när hon anländer med sin man Jesse James (L) på Vanity Fair Oscar -festen i West Hollywood, Kalifornien 7 mars 2010 (Bild: REUTERS)

'Jag blev skild och förlorade ett barn som jag adopterade på grund av det. Oavsett om det är rättvist, om jag borde ha förlorat ett barn på grund av otrohet, vilket jag inte tror att någon någonsin gör.



Jesse anser också att han borde få mer heder för att ta fullt ansvar för deras skilsmässa.

Sandra Bullock och Louis Bardo

Sandra och hennes son Louis (Bild: Splash)



Han sa till In Depth With Graham Bensinger: 'Relationsdelen jag kunde lägga [åt sidan]. Jag var tvungen att stå upp framför media och ta full hänsyn till det jag gjorde och jag tog allt.

'Jag tog 100 procent av det direkt på hakan. Ingen gör det. Alla förnekar det. '

Jesse gifte sig nyligen med den professionella dragracern Alexis DeJoria och tror att hon är den perfekta kvinnan för honom.

Han sa: 'Hon är precis som en riktig kvinna. Jag vill inte säga något för att jinxa det, men det är ganska bra. Hon är den första personen jag någonsin varit med som bara låter mig arbeta och tycker att det är fantastiskt. '

Se Även: