Kylie Jenners heta livvakt Tim Chung vägrar att förneka faderskapet till baby Stormi när bisarr teori fortsätter att virvla

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Splash/Instagram)



Kylie Jenner tidigare livvakt befann sig återigen i rubrikerna idag efter att han gav ett mycket kryptiskt svar på en fråga om det sanna faderskapet till Kylies baby dotter.



Tim Chung, den heta livvakten som brukade sköta säkerheten för den yngsta i Kardashian -klanen, såg en stund fångad på hoppet när han frågades om rykten om att han är den riktiga pappan - snarare än Kylies verkliga pojkvän, Travis Scott.



Eagle-eyed fans sprang med den bisarra teorin efter att de första bilderna på lilla Stormi, född den 1 februari 2018, placerades sida vid sida med snaps av passform Tim.

Och ryktkvarnen fattade nästan eld i fredags när Tim vägrade förneka att han var babydaddy.

Tim, vänster, brukade köra säkerhet för Kylie (Bild: Splash)



Som TMZ reportrar kom ikapp Tim i West Hollywood där han firade sin födelsedag, före detta livvakten och deltidsmodellen såg svettiga och nervösa ut.

'Det går rykten om att du är pappa till Kylie Jenner's baby, är detta sant?' blev han tillfrågad.



Som svar skrattade Tim besvärligt och stack händerna i fickorna innan han vände bort ansiktet från kameran och gick iväg.

Han mumlade något som lät som: 'Kan inte svara på det.'

Tim arbetar som deltidsmodell och polis (Bild: Instagram)

Fans flög på teorin när de noterade likheter mellan Tim och Stormi (Bild: kyliejenner /Instagram)

Det är inte första gången Kylie har tvingats möta obekväma påståenden om sitt första barns faderskap, efter att rapporter hävdat att hennes fästman Tyga trodde att han kunde vara pappan.

Men han slog till med de falska berättelserna och sa till sina följare: ”Jag har aldrig sagt något om någon annans barn eller familj som insinuerar mitt engagemang; och kommer aldrig att göra det. Snälla, sluta sprida falska historier och attackera människors familjer. '

Enligt amerikanska medier var den virvlande spekulationen tillräckligt för att oroa Travis & apos; mamma.

'Travis & apos; mamma tar en sida ur Kris Jenner handbok: hon säger åt honom att få ett faderskapstest, säger en källa till tidningen InTouch.

bästa fotspa 2020

Lilla Stormi föddes den 1 februari (Bild: Instagram)

Tim har en enorm Instagramföljare ... kan inte tänka varför (Bild: Instagram)

Hon tycker att det är viktigt för Travis att hålla käften på alla sina hatare som tror att [Kylies livvakt är pappan. [Travis & apos; mamma] gillar Kylie men är old school och är skeptisk till allt och alla, fortsatte insideren.

'Medan Travis skrattar åt rykten och tycker att folk är löjliga, vill Wanda att han ska vara helt säker.'

NEWSAM Online har kontaktat Kylies representant för kommentar.

Se Även: