Kylie Jenner - det föränderliga ansiktet på den yngsta Kardashian ... från läppfyllare till 'ett näsajobb'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Från och med nu - hur mycket arbete har Kylie gjort?(Bild: Getty)



Hon har varit på våra skärmar sedan hon var ung - och nu är Kylie Jenner en av de yngsta miljardärerna i världen med ett enormt framgångsrikt sminkmärke.



Men rykten har tagit tag i 21-åringen om att hon kan ha gjort mer arbete i ansiktet än hon tidigare erkänt. Från hennes läppar till hennes bröst och rumpa, vissa fans tror att Kylie har haft några nips och tucks.



Här tar vi en titt på det föränderliga ansiktet och kroppen på det yngsta barnet till Kris och Caitlyn, tidigare Bruce, Jenner.

Mun

Dem läpparna! Kylie erkände fritt att hon plumpade sin pout

Redan 2015 sågs den smaskiga mamman Kylie med en fylligare tuttande frågor från fans som hon kanske har använt läppfyllmedel.



Trots att hon varit på en realityshow i flera år och gjort flera röda mattor med det som tycktes vara NYA läppar - förnekade make -up -märkesskaparen att hon hade någon hjälp med sin fylligare pout.

Sedan, efter månader av tystnad, erkände Kylie i ett avsnitt av Keeping Up With The Kardashians att hon hade lite hjälp och sa: 'Jag har tillfälliga läppfyllmedel, och det är bara en osäkerhet för mig. Det är vad jag ville göra. '



erin boag plastikkirurgi

Hon älskar en bra selfie gör vår Kylie

Khloe tillade: Kylie bestämde sig för att fylla läpparna, och jag tror inte att det är något fel med det. Jag tror att om du har gjort något är det rätt att klara det.

'Om du undviker frågan kommer du att se ut som en lögnare.

Näsa

Kylie Jenner

Kylie Jenner nu vs då

Detta är mindre tydligt. Vissa läkare tror att Kylies läppfyllmedel balanserade hennes näsa och näsborrar och att mamma-av-en själv säger att hennes ansiktsförändring är konturerad.

Men Dr Roger Amar sa: ”När vi tittar noga kan hon också ha genomgått en näsplastik för att få näspetsen och näsborrarna att se mindre ut.

'Hennes bilder före någon form av kosmetisk behandling visar ett välbalanserat ansikte, med ett stort nästak och obalanserad storlek på läpparna-hennes överläpp ser mindre och tunnare ut än underläppen.

Kylie Jenner byter läppar

Här verkar hon ha fyllmedel i ansiktet (Bild: Getty)

Tuttar

Kylie Jenner som Christina Aguilera

Kylie Jenner - här verkar hennes bröst mindre än de senaste tagningarna (Bild: kyliejenner/instagram)

Eagle eyed fans såg 2015 en stor skillnad i Kylies bröst - de verkade nämligen mycket större.

På sin webbplats skrev hon: 'Nej, folk - jag har inte fått bröstimplantat!

'Alla är besatta av det. Sanningen är att när jag har blivit äldre har jag gått upp 15 kilo och min kropp har förändrats; Jag har definitivt fyllt i. '

Hon fortsatte: 'Att arbeta med några av de bästa makeupartisterna har lärt mig många fantastiska knep för att få mig att känna mig tryggare och jag kan inte vänta med att dela dem med er.

'Jag svär att det finns saker du kan göra för att arbeta med problemområden utan att behöva tänka på plastikkirurgi. (Kontur har förändrat mitt liv!) '.

Kylie Jenner i bikini - vad tycker du? (Bild: Splash News)

Hon tillade: 'Alla tror att jag nyligen har fått en bröstförstoring och jag har inte gjort det.' Hon tillägger: 'Jag använder bara & apos; Bombsh ell & apos; av Victorias hemlighet-det förändrar livet. Jag har fått alla mina systrar på det, alla mina vänner och om du någonsin vill ha utseendet på större bröst, så gör jag det. '

Men efter att ha upptäckts i en bikini med stora bröst tror vissa läkare att hon kan ha fått lite hjälp.

När jag tittade på en uppsättning bilder från 2017 sa Dr Andrea Giannitrapan: '' Det finns en tydlig storleksökning för Kylies bröst som tittar på sidprofilen för dessa jämförelsebilder. Även om de inte är i proportion till hennes ram, har de kännetecknen på en bröstförstoring i de tidiga stadierna av läkning och ser ut som om de fortfarande behöver tid att lösa sig.

Ett timglas Kylie (Bild: Splash News)

Luffare

Dr Galyna Selezneva sa: 'Kardashian -familjen är inte främmande för kosmetisk förbättring, så Kylie följer sannolikt i hennes äldre systrars fotspår. Det är möjligt att en fettreducerande behandling, såsom Coolsculpting, fettfrysning har använts för att konturera midjan och buken.

hur man håller rummet svalt

'Genom att använda en sådan behandling i dessa områden kan varje kvinna uppnå en mer' timglas 'figur.

Se Även: