Khabib Nurmagomedovs reaktion på Conor McGregors tweets om hans avlidne far

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Khabib Nurmagomedov kände att han inte hade något annat val än att rycka av Conor McGregors borttagna tweet riktad mot sin avlidne far.



UFC -legenden Daniel Cormier har berättat om hur han ringde sin vän för att kontrollera om han var okej efter att McGregor twittrat och tagit bort en smaklös kommentar om Nurmagomedovs pappa Abdulmanaps bortgång tidigare i veckan.



Irländaren hänvisade till en tweet från sin gamla rival som sa 'bra besegrar alltid det onda', medan han gratulerade Dustin Poirier till att ha vunnit sin senaste trilogi mot McGregor tidigare denna månad.



McGregor sa i ett nu raderat inlägg: 'Covid är bra och pappa är ond?'

pitch invader champions league final

Och Cormier har sagt att eftersom Khabib har gått i pension från MMA -sporten, kunde han inte göra mycket mer åt McGregors kraschmeddelande.

Jag får chockvärde och jag försöker få folk att prata men [det var] alldeles för långt, sa Cormier på sin show på ESPN med Ryan Clark.



Till den grad att jag omedelbart ringde Khabib i går kväll och sa: ”Mår du bra?” Jag frågade honom om han mår bra efter att ha fått se det, speciellt utan förmåga att göra något åt ​​det igen.

Khabib och McGregor är två av de hårdaste rivalerna i MMA -historien

Khabib och McGregor är två av de hårdaste rivalerna i MMA -historien (Bild: Zuffa LLC via Getty Images)



Tja, han kan inte göra det längre eftersom han inte är en prisman längre, så nu måste han bara svälja det - [det var] alldeles för långt.

Cormier, en tidigare världsmästare i två vikt i sig, har sagt att han kämpar för att förstå hur McGregor upprätthåller en fanbase medan han publicerar sådana kommentarer på sociala medier.

'Ärligt talat, när Conor gör sånt, är det svårt att förstå hur det fortfarande finns så många människor som stöder den typen av beteende.

'Efter kampen med Dustin Poirier ifrågasatte många människor om Conor McGregor nådde ut för att försöka komma i huvudet på Dustin Poirier.

första ramadan 2020 i Storbritannien

'Återvänd till en tid där han hade skräp som kan påverka människor - det verkade inte fungera mot Poirier.

'Jag känner för att han talar om Dustins fru till nu Khabibs pappa, han tar det för långt.

sky mobilannons 2019 skådespelerska

Cormier förklarade också hur Nurmagomedov berättade för studenter på sitt brottningsprogram under ett uppträdande nyligen att han var glad över att kunna 'slå' McGregor i deras kamp 2018.

'Han talade med mina barn på mitt brottningsprogram häromdagen och sa att han aldrig var lyckligare än när han fick slåss mot McGregor på dagen, för så länge ville han få tag på Conor och slå Conor.

McGregors UFC 229-kamp med Nurmagomedov i Las Vegas är fortfarande den mest framgångsrika pay-per-view som företaget någonsin har kört och samlat in över 2,5 miljoner pay-per-view-köp.

Detta berodde dock delvis på den uppvärmda och ibland fula uppbyggnaden som inkluderade att McGregor arresterades för att ha attackerat en buss som Nurmagomedov satt på.

Och i efterdyningarna av kampen, som Nurmagomedov vann med fjärde omgångens inlämning, hoppade han ut ur buren och attackerade McGregors hörnman Dillon Danis, vilket startade ett bråk som såg McGregor attackerad i åttkantet.

Se Även: