Glittrande av svett och mycket handig: Prince Andrew -klubbens bilder trotsar intervjuanspråk

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Bilder har återuppstått som visar prins Andrew som festar på franska rivieran efter hans påståenden att han inte svettas & apos; och undviker & apos; offentliga uppvisningar av tillgivenhet. & apos;



Under helgen sände BBC hertigen av York intervju med Newsnights Emily Maitlis, som har märkts som en & apos; bilolycka & apos; av tittarna.



Under sittande på Buckingham Palace, gjorde den 59-årige prinsen det bisarra påståendet att han hade ett medicinskt tillstånd som har hindrat honom för att svettas sedan Falklandskriget.



Han sa också att han inte var en att krama & apos; eller visa kärlek & apos; och aldrig riktigt festat.

Prins Andrew avbildade dans med den amerikanska socialisten Chris Von Aspen på en fest i St. Tropez (Bild: Coleman-Rayner 2015)

moster sally worzel gummidge

Bilderna från juli 2007 visar prins Andrew med armarna runt Von Aspens ansikte (Bild: Coleman-Rayner 2015)



På en annan bild verkar Von Aspen försöka slicka hertigen av York när han ler åt kameran (Bild: Coleman-Rayner 2015)

1010 nummer numerologi

Men fotografier av prinsen som togs i början av 2000 -talet visar honom njuta av utekvällar med olika kvinnor.



En av bilderna, tagna i juli 2007, visar en storögd och flinande Andrew som får en kram från den amerikanska socialisten Chris Von Aspen när hon försöker slicka honom.

På andra bilder tagna från samma natt vilar Andrew armarna runt Von Aspens midja och sedan hals när hon dansar i sin vita miniklänning.

Von Aspen verkar försöka bita prins Andrews hals (Bild: Coleman-Rayner 2015)

Prins Andrew dansar med en kvinna på fest i juli 2007 (Bild: Coleman-Rayner 2015)

Hans dotter prinsessan Beatrice var på bash, organiserad av miljardären Tony Murray (Bild: Angeli/GoffPhotos.com)

Ytterligare en uppsättning snaps visar prinsen dansa med den kanadensiska socialisten Pascale Borubeau vid en bash som kastades av miljardären Tony Murray i Saint Tropez samma år.

schema för fifa världscup

En före detta festgäst i Saint-Tropez sa till Mail Online: & apos; Det här var verkligen galna år för Andrew.


'Han hade uppenbarligen en fullblåst medelålderskris. Han skulle ha varit 47 eller 48 då, skild från Sarah Ferguson och njuta av den uppmärksamhet han fick från unga kvinnor.

Prins Andrew dansar på en villafest (Bild: Coleman-Rayner 2015)

Påståendena motsäger prinsens i en intervju utan hinder för Emily Maitlis, som sändes på BBC Two på lördagen.

Hertigen förhördes av Maitlis om hans förhållande till den dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein, som dödade sig själv i augusti efter att ha gripits på grund av federala sexhandeln.

Under sin grillning från Maitlis förnekade Andrew att han någonsin träffat en av Epsteins anklagare, Virginia Giuffre, som hävdar att hon hade tvingats ligga med prins Andrew tre gånger.

Ana de Armas Bond

Fru Giuffre - då kallad Virginia Roberts - hävdade att prins Andrew hade svettats den kväll de påstås ha festat på Mayfair & s Tramp nattklubb i mars 2001.

Prins Andrew talade för första gången om sina kopplingar till Jeffrey Epstein i en intervju med Emily Maitlis (Bild: BBC)

Under sin intervju med Maitlis förnekade prinsen att detta var sant och sa att han har ett medicinskt tillstånd som hindrar honom från att svettas.

'Det finns ett litet problem med svettningen eftersom jag har ett märkligt sjukdomstillstånd som är att jag inte svettas eller att jag inte svettades vid den tiden.

'Jag svettades inte på den tiden eftersom jag hade lidit vad jag skulle beskriva som en överdos av adrenalin i Falklands krig när jag blev skjuten och det var nästan omöjligt för mig att svettas.

'Och ​​det är bara för att jag har gjort ett antal saker på senare tid som jag börjar kunna göra det igen. Så jag är rädd för att säga att det finns ett medicinskt tillstånd som säger att jag inte gjorde det, säger han.

Prinsen tillfrågades om hans vänskap med Jeffrey Epstein (Bild: PA)

Prins Andrew sa att han inte kunde komma ihåg att den här bilden, som visade honom med Virginia Roberts, togs (Bild: REX/Shutterstock)

vilken tid tesco stänger

Newsnight-presentatören Maitlis frågade också hertigen om huruvida hans vänskap med Epstein var kopplad till hans rykte att vara en så kallad partiprins

'Tja, jag tror att det också är lite av en sträcka. Jag vet inte varför jag har samlat den titeln eftersom jag aldrig riktigt har festat.

'Jag var singel ganska länge i början av 80 -talet, men efter att jag gifte mig var jag väldigt glad och jag har aldrig riktigt behövt gå och festa och definitivt att gå till Jeffrey handlade inte om fest, absolut inte . & apos;

Läs mer

Prins Andrew -intervju
Andrew förnekar att ha sex med tonåring Medic avfärdar Duke svettiga ursäkt Duke's erbjudande efter att kamerorna stannat Prince berättar att mammas intervju var & apos; framgång & apos;

Se Även: