Lily James får tittarna att krypa ihop när hon rusar om glädjen att dela med sig i TV -annons

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

En annons som visar hur Lily James rusar över hur det är trevligt att dela med sig av saker man vanligtvis inte kan & apos; har låtit tittarna känna sig mycket besvärliga när det sänds efter de där bilder av henne som ser mysig ut med den gifta medstjärnan Dominic West publicerades.



I TV-reklamen för Sky Mobile tar 31-åriga Lily en promenad runt en uteservering medan hon främjar fördelarna med att dela med dina vänner och familj.



ex kröning gatuaktörer

Tidpunkten har inte gått obemärkt förbi med några fans, som har tagit sig till Twitter för att påpeka hur annonsen fått en helt ny innebörd efter Lily's jagt till Rom med Dominic, 50.



'Lite besvärligt att ha Lily James på Sky Mobile -annonsen säger att det inte vore trevligt att dela med sig av saker man vanligtvis inte kan - undra om det gäller för människors män' frågade en.

Lily James öppnar upp om glädjen att dela i en Sky Mobile -annons (Bild: SKY)

Tittarna har tagit till Twitter för att säga att annonsen har lämnat dem krympande efter att Lily avbildades med den gifta medstjärnan Dominic West (Bild: SKY)



'Lily James på den nuvarande Sky Mobile -annonsen: & apos; Skulle det inte vara trevligt att dela med sig av saker som du vanligtvis inte kan? ... Ja, men inte någon sf ****** g man, Lily, skämtade annan.

Medan en tredje funderade: 'Tänk dig att vara i Dominic West -hushållet när den hoppiga Lily James Sky Mobile -annonsen kommer på TV.'



Dominics fru Catherine FitzGerald visade att hon stod bredvid sin man efter att ha sett honom se mycket nära Lily i Rom.

Dominic och hans fru Catherine uppvisade en enhet utanför sitt hus (Bild: MIKE / SplashNews.com)

Catherine avbildades med en handskriven lapp där det stod 'Vårt äktenskap är starkt' (Bild: MIKE / SplashNews.com)

Catherine hälsade sin man välkommen tillbaka från resan utanför deras hem i Wiltshire framför kamrarna förra veckan och fotograferades med en skylt i handen där det stod: 'Vårt äktenskap är starkt och vi är fortfarande mycket tillsammans. Tack.'

Den bisarra fotocallen ledde till ett ögonvittne på Dominics BA -flygning ut till Rom med Lily för att säga ifrån.

Åskådaren sa att paret, som delar ett tjugoårigt åldersskillnad, såg ut som om de var på en & apos; smutsig helg & apos; eftersom de inte kunde sluta & apos; kyssas och kramas & apos; varandra.

'Inom minuter efter att planet lämnade började de kyssa och kela efter att båda tagit bort sina masker', sa de till Sol på söndag .

”De såg ut som ett par på väg mot en smutsig helg och de var över varandra. De var franska kyssar och det var mycket nackning pågår.

Lily James var förra helgen upptäckt smooching gift Dominic West (Bild: Dave Benett/Getty Images för Harper's Bazaar/Hearst UK)

Lily och Dominic tillbringade tre dagar i den romantiska staden där de fotograferades med en mysig lunch.

Dominic tycktes nudda hans efterföljare av kärlek medstjärna i halsen, röra vid hennes ansikte och kyssa henne framför diners.

De sågs också som susade runt i staden på en elektrisk skoter tillsammans.

En vecka efter furore sägs Lily ha avbrutit sitt framträdande på Today Show.

Skådespelerskan skulle dyka upp i NBC -serien för att marknadsföra sitt nya Netflix -drama med Rebecca tillsammans med Armie hammer på måndag men deltar nu inte längre.

Hon ska också visas på Jimmy Fallons Tonight Show på torsdag men det är inte klart om det utseendet kommer att dras också.

Se Även: