Katie Price styvfar Paul Price dömdes inte skyldig till våldtäkt

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Katie Price

Katie Price styvpappa



Katie Price & styvfar Paul Price har befunnits vara skyldig till två fall av våldtäkt efter en rättegång som varade mer än en vecka.



Juryn i Chichester Crown Court nådde domen i eftermiddag efter att ha gått i pension för att behandla hans fall igår eftermiddag.



Mr Price, en 53-årig staketbyggare från West Secret, anklagades för att ha våldtagit en kvinna-vars namn inte kan avslöjas av juridiska skäl-två gånger samma natt efter att ha följt henne ur en taxi den 21 mars 2015.

Paul Price med fru Amy på Chichester Crown Court

Paul Price med fru Amy på Chichester Crown Court (Bild: PA)

vilket politiskt parti är jag i Storbritannien 2019

När juryn läste upp deras dom, slöt Mr Price ögonen och tittade uppåt.



bilförsäkringen har gått upp

Han upprätthöll sin oskyldighet under hela rättegången och hävdade att den gifta kvinnan hade samtyckt till sex efter en sprudlande utekväll.

'Hon ville ha det lika mycket som jag ville ha det', sa han till domstolen.



Styvdottern Katie, som sa att hon ville delta i rättegången men stannade borta för att skydda Paul från mediaintrång, stod vid sin styvfar i ett uttalande som lästes upp för domstolen.

Paul Price, styvfar till modellen Katie Price, anländer till Chichester Crown Court där han kommer att ställas inför rätta anklagad för våldtäkt

Paul Price anländer till Chichester Crown Court den 23 november (Bild: Gareth Fuller/PA Wire)

'Min pappa Paul har alltid varit så kärleksfull och en så rolig person att vara i närheten', sa hon.

'Han är alltid stödjande i alla situationer och sätter alltid oss ​​i familjen först.'

Hon fortsatte: 'Jag vet att han finns där för mig för allt. Han är fantastisk med sina barnbarn. Faktum är att du inte kan hålla folk borta, han är en folkmänniska.

'Jag vill komma till domstolen för att stödja min pappa, men på grund av mediaintresset är det bäst att jag inte närvarar eftersom jag inte vill ha en mediecirkus.'

alex scott jamie redknapp
Paul Price, styvfar till modellen Katie Price, anländer till Chichester Crown Court där han kommer att ställas inför rätta anklagad för våldtäkt

Paul gick hand i hand med Katie & # 39; s mamma Amy Price till hans rättegång (Bild: Gareth Fuller/PA Wire)

Tidigare hörde domstolen hur anklagelserna framkom efter att Price, hans fru Amy, klaganden och hennes man var bland en åtta man stor grupp som gick till pubar och sedan vidare till den kejserliga kinesiska restaurangen på 50 pund per huvud i Worthing.

Efter att ha lämnat restaurangen efter deras förrätter berättade Price hur han, hans fru, klaganden och hennes man klev in i en taxi efter att andra medlemmar i gruppen lämnat.

När hon klagade på att hon kände sig sjuk, klev klaganden ut ur taxin, följt av Price, innan fordonet fortsatte till Price & apos hus i North Drive, Angmering, och bar sin fru och klagandens make.

Ut ur taxin vid Worthing vid havet sa Price att han och kvinnan skrattade och skämtade, sedan började de kela, kyssa och hålla i händerna innan hon sa till honom: 'Jag har inte haft sex på ett år.'

Paul Price anländer till Chichester Crown Court. (Bild: )

kim kardashian poserar naken



'Jag sa,' Om du vill kan vi, men vi måste gå hit och luta oss över ', sa Price till rättegången.

På frågan av hans försvarare Abigail Penny vad hennes reaktion var på förslaget, svarade Price: 'Hon sa inte nej, så jag ledde henne dit.'

Han sa att han höll hennes hand med ett försiktigt grepp och att hon inte gjorde motstånd och tillade: 'Om hon inte ville komma, behövde hon inte komma. Hon ledde med mig. '

Efter att ha rört varandra under sina kläder, sa Price att han inte kunde få erektion och sa till henne: 'Det kommer inte att fungera, låt oss fortsätta.'

Paul Price anländer till Chichester Crown Court. (Bild: )

Efter att de tagit en annan taxi sa Price att de skrattade och skämtade, och genom resan tillbaka till hans hus sa han till henne: 'Om du vill försöka igen måste vi komma hit.'

Price sa att hon hade det bra med att lämna taxin för att försöka ha sex en andra gång innan de gick till några buskar.

Efter att ha kysst och kramat sa Price att de försökte ha sex igen men för andra gången den natten kunde han inte få erektion.

De återvände istället till Price & apos; s närliggande hus där hans fru och klagandens make var, och han sa att kvinnan hade ett glas rött vin medan han stängde in och sorterade ut sina hundar.

På morgonen sa Price att kvinnan hade lämnat sitt hus.

Paul Price anländer till Chichester Crown Court. (Bild: )

hur mycket är eharmony

Senare fick han ett sms från hennes man som uppmanade honom att hålla sig borta och säga att han borde betrakta sig som en 'lycklig man', de ringde inte polisen.

Kvinnan gav bevis från en skärm och sa att hon fruktade för sitt liv och sa att hon satte sig tillbaka i en taxi med Price för att hon tyckte att det var det 'säkraste' att komma tillbaka till sin man.

Hon började gråta och sa: 'Jag trodde att jag inte skulle komma ut ur skogen levande.'

Dagar efter händelserna ringde hon till Price. Hon sa till domstolen: 'Jag ringde i princip tillbaka honom och sa att han var äcklig och att aldrig kontakta mig igen.'

Paul med styvdöttrarna Sophie och Katie Price plus Daniel Price vid BAMA -buren mellan Alex Reid och Tom Watson i National Indoor Arena den 25 september 2010 i Birmingham (Bild: Getty)

Hon förnekade påståenden från Penny att hon var en 'villig och entusiastisk deltagare' i att ha sex med Price, eller att hon hade kysst honom tillbaka eller rört honom intimt.

Och hon avvisade påståenden att hon hade berättat för gruppen på den kinesiska restaurangen att hon hade ett mikrochip i ryggen för att göra det möjligt för henne att varna medlemmar kopplade till Londons ökända Richardson -kriminella gäng.

Kvinnan förnekade också förslag från Penny om att hon hade druckit mer än hon tidigare uppgett i en videopolisintervju, eller att hon hade druckit vodka snyggt.

Katie Price och Kieran Hayler ses lämna ITV Gala efterfest den 28 november

Katie Price och Kieran Hayler ses lämna Itv Gala efterfest (Bild: WENN.com)



Kvinnan scotched hävdar att hon var en 'uppmärksamhetssökande'. Och på frågan av Penny om hon hade pratat med en journalist eller agent om anklagelserna sa hon att hennes enda motivation var 'rättvisa'.

Men till hans försvar sa Price att hon samtyckte till sex, att hon aldrig gjorde motstånd eller sa åt honom att sluta och att hon återvände med honom till hans hus efter de påstådda attackerna där hon och hennes man bodde den natten.

Price - som inte har några tidigare övertygelser - sa att han var 'förvånad' när anklagelserna framkom och sa till rättegången: 'Hon njöt av det, precis som jag.'
Han tillade: 'Jag skulle inte tvinga någon kvinna att göra något som de inte ville.'

Han greps tidigt den 24 mars 2015 efter att jurymedlemmar hört att kvinnan initialt var ovillig att gå till polisen på grund av Price -familjens höga profil och oroar sig för att fallet kan påverka hennes försörjning.

Se Även: