7 bästa dejtingsajter för att hitta din perfekta matchning

Dejting

Ditt Horoskop För Imorgon

Hitta din perfekta match 2021 med en av de bästa dejtingsajterna i Storbritannien

Hitta din perfekta match 2021 med en av de bästa dejtingsajterna i Storbritannien(Bild: Culture Exclusive)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Alla behöver lite kärlek i sitt liv, och eftersom Covid -restriktionerna långsamt lyfts och livet återgår till en normalitet, kan detta vara den perfekta tiden att hitta en potentiell partner.



Men med bokstavligen hundratals dejtingsajter att välja mellan, var börjar du din strävan att hitta din herr eller fru höger?

Vi har listat Storbritanniens bästa dejtingsajter, inklusive allt du behöver veta innan du investerar dina pengar och tid i din strävan att hitta kärlek.

Hur fungerar nätdejting?

Online -dating gör det möjligt för människor att hitta och presentera sig för potentiella anslutningar via Internet, vanligtvis med målet att utveckla en relation.



Din valda webbplats låter dig bli medlem genom att skapa en personlig profil som i allmänhet innehåller information som ålder, kön, sexuell läggning, plats och utseende.

Medlemmar uppmuntras också att lägga till foton eller videor i sin profil, och vissa webbplatser innehåller ett personlighetstest för att påskynda matchningsprocessen.



När en profil har skapats kan medlemmarna se profilerna för andra medlemmar i tjänsten, med hjälp av den synliga profilinformationen för att avgöra om de ska starta eller inte och starta en konversation.

nate diaz fight time uk

Vissa webbplatser tillåter vem som helst att skicka ett meddelande till dig medan andra måste matchas först.

Medlemmar kommer antingen att behålla sin interaktion med onlineutrymmet eller ordna ett datum för att träffas personligen.

Hur mycket kostar dom?

Att betala, eller inte betala? Betald för och gratis dejtingsajter är populära i lika mått.Webbplatser som Match.com och eharmony tar ut ungefär £ 30 per månad för användare, medan Tinder och OKCupid är gratis men alla är lika populära som de andra. Det handlar i allmänhet om vad du som individ letar efter.

Användare tror att kvalitet har ett pris, med enighet om att en betald webbplats kommer att ha medlemmar som är mer seriösa om att hitta någon. Det är inte att säga gratis dejtingsajter har inte sina fördelar också.

Är dejtingsajter säkra?

Ökningen av romantikbedrägerier kommer eftersom fler människor har vänt sig till nätdejting under 2020 på grund av sociala distansrestriktioner.

De handlar om att människor tvingas till att skicka pengar till bedragare som strävar efter att vinna sitt förtroende, till exempel att vara i ett förhållande.

Bedrägeriförfrågningar finns i många former och tenderar att dra på offrets hjärtsnören, till exempel att hävda att de behöver pengar för en nödsituation., En familjemedlem, ett affär eller affärer eller medicinska problem.

Varningsskyltar: Dessa kommer att innebära att bedragaren snabbt vill lämna dejtingsajtens meddelandeprogram för att prata i telefon eller skicka meddelanden till din e -postadress.

När du väl har etablerat ett online-förhållande tenderar de att avbryta ett datum för att träffas ansikte mot ansikte i sista minuten, av många skäl.

För att skydda dig själv är det bästa du kan göra att lita på dina instinkter, och om det verkar för bra för att vara sant är det förmodligen det.

Har du provat nätdejting tidigare? Berätta om din upplevelse i kommentarsfältet nedan.

Bästa dejtingsajterna

1. Match.com

Över 2,5 miljoner medlemmar i 24 länder

Över 2,5 miljoner medlemmar i 24 länder

Match.com har mer än 2,5 miljoner medlemmar i över 24 länder, vilket gör det till en av världens största online datingtjänster. Så, om du är ute efter en inkluderande demografi, så kan det här vara platsen för dig.

Vad du får

Gratis medlemskap: Detta gör att du kan testa vattnet innan du spenderar dina pengar, inklusive att skapa en profil, visa andra medlemmar & apos; profiler, visa matchningar och skicka & apos; blinkar & apos ;.

som spelar mrs brown

Betald prenumeration: Tillåter medlemmar att se vem som har tittat eller favoritat din profil. Anslut med andra medlemmar via snabbmeddelande, håll koll på dina anslutningar, delta på Match.com live -rörelser .

Funktioner: Ice breaker-spel, personliga omrörningsevenemang, Avancerad & apos; smart sökning & apos; som låter dig filtrera matchningar efter plats och personlighetsdrag.

Omfattande dejtingprofiler: Plats, könspreferens, barn, civilstånd, rökning/drickvanor, längsta relationstid, religion, yrke, dejtingavsikter

Pris per månad: £ 29,99. Få upp till £ 83 cashback när du registrerar dig för ett sex månaders medlemskap på Match.com via TopCashback .

Du kan också Anmäl dig här .

2. eharmony

Fem miljoner medlemmar i Storbritannien, 60 miljoner över hela världen

Fem miljoner medlemmar i Storbritannien, 60 miljoner över hela världen

eharmony har fem miljoner brittiska medlemmar, 60 miljoner över hela världen. Sajten är känd för att vara populär bland människor som menar allvar med att leta efter ett långsiktigt förhållande. Om det är något du letar efter, leta inte längre.

Enligt experter från eharmony - & apos; Var 14: e minut hittar någon kärlek på eHarmony & apos ;.

Vad du får

Gratis medlemskap: Gör att du kan testa vattnet innan du spenderar dina pengar, inklusive att skapa en profil, se andra medlemmar & apos; profiler och visa matchningar.

Betald prenumeration: Tillåter medlemmar att se vem som har tittat på din profil och få kontakt med andra medlemmar.

Funktioner: The Compatibility Quiz - ett personlighetsfrågeformulär som hjälper dig att lära känna personen bakom profilen. Frågesporten är valfri och innehåller över 80 snabba frågor om dina dejtingpreferenser, kommunikationsstil och mål. Mer än bara lite roligt, det är utformat för att hjälpa dig att träffa människor med liknande intressen och syn på världen.

Till skillnad från andra dejtingsajter online har eharmony inte en traditionell sök- eller svepfunktion. eharmony gör allt hårt arbete för dig och levererar regelbundet matchningar och lyfter fram profiler som är kompatibla med dig.

Pris per månad: £ 14,95 för ett års prenumeration - Anmäl dig här

3. Vår tid

Tre miljoner medlemmar i Storbritannien

Tre miljoner medlemmar i Storbritannien

Med över 3 miljoner medlemmar i Storbritannien och 150,00 aktiva medlemmar är Our Time, som också ägs av Match Group, en gratis dejtingsajt.

Den riktar sig till personer över 50 år - så om du inte är intresserad av att svepa åt vänster och svepa åt höger, så är detta dejtingsajt för dig.

Vad du får

Gratis medlemskap: Denna webbplats låter dig testa vattnet innan du spenderar dina pengar, inklusive att skapa en profil, titta på andra medlemmar & apos; profiler, visa matchningar och skicka & apos; blinkar & apos ;.

Betald prenumeration: Tillåter medlemmar att se vem som har tittat eller favoritat din profil. Anslut med andra medlemmar via snabbmeddelande, håll koll på dina anslutningar och delta på Match.com live -evenemang.

Funktioner: Din profil visas på andra dejtingsajter som ägs av Match -gruppen när du registrerar dig och utökar ditt val av möjliga friare.

De är också värd för vanliga singelevenemang, bäst av allt, du kan ta upp till tre vänner, så det kommer inte att bli några besvärliga stunder när du kommer in i rummet. Panik över.

Pris per månad: Fri - Anmäl dig här

Fyra. OKCupid

2,5 miljoner medlemmar i Storbritannien, 50 miljoner över hela världen

2,5 miljoner medlemmar i Storbritannien, 50 miljoner över hela världen

katie pris före och efter

OKCupid har 2,5 miljoner medlemmar i Storbritannien och över 50 miljoner användare över hela världen. Det är en av de mest inkluderande dejtingsapparna med medlemmar mellan 25 och 40 år.

Du hittar en balans mellan människor som letar efter ett seriöst förhållande och de som bara letar efter lite kul. Så om du är osäker på vad du är ute efter, då är denna dejtingapp det perfekta alternativet för dig.

Vad du får

Gratis medlemskap: Återigen, med denna dejtingsajt kan du testa vattnet innan du spenderar dina pengar, inklusive att skapa en profil, titta på andra medlemmar & apos; profiler och visa matchningar.

Betald prenumeration: Gör att du kan & gilla & apos; och se vem som har ”gillat” dig och få kontakt med andra medlemmar.

Funktioner: Meddelanden som berättar vem som har läst dina meddelanden. & apos; Dubbel ta & apos; fungera. Avancerade funktioner i dina sökfilter. Auto-Boost för att marknadsföra din profil. Meddelandeprioriteringsfunktion

Pris per månad: £ 7,95 för grundpaketet - Anmäl dig här

5. zoosk

27 miljoner medlemmar i Storbritannien

27 miljoner medlemmar i Storbritannien

Oavsett om du letar efter en kortsiktig anslutning eller något långsiktigt Zoosk kan vara precis vad du letar efter?

Det är en populär dejtingsajt i Storbritannien med 27 miljoner medlemmar i Storbritannien - så det är bra att prova om du letar efter regelbunden aktivitet.

Vad du får

Gratis medlemskap: Gör att du kan testa vattnet innan du spenderar dina pengar, inklusive att skapa en profil, se andra medlemmar & apos; profiler och visa matchningar. Du kan också skicka obegränsade likes och leenden till potentiella friare. Du kan till och med köpa mynt för att öka din profil eller för att skicka virtuella presenter till någon speciell.

Betald prenumeration: Tillåter medlemmar att se vem som har tittat på din profil och få kontakt med andra medlemmar. Du kommer också att kunna använda fotoverifiering och få dagliga matchförslag med hjälp av SmartPick -funktionen.

Funktioner: Inbyggd beteendematchningsmotor som lär sig när du klickar för att para dig med singlar du sannolikt kommer att lockas av.

anne från jakten

Pris per månad : £ 29,99 för en månad, £ 20 i månaden i tre månader, £ 15 per månad i 6 månader - Anmäl dig här.

6. DatingDirect.com

5 miljoner medlemmar i Storbritannien, 21 miljoner över hela världen

5 miljoner medlemmar i Storbritannien, 21 miljoner över hela världen

Dating Direct ägs också av Match Group och har 5 miljoner medlemmar i Storbritannien, 21 miljoner över hela världen.

Det är populärt bland unga yrkesverksamma, med arbets- och utbildningsbakgrund som ett av de viktigaste matchningskriterierna.

Det används ofta av människor mellan 25 och 40 år, men växer i popularitet bland äldre åldersgrupper. Med åldersintervallet 50+ är det för närvarande den snabbast växande demografin.

Vad du får

Gratis medlemskap: Gör att du kan testa vattnet innan du spenderar dina pengar, inklusive att skapa en profil, se andra medlemmar & apos; profiler.

Betald prenumeration: Tillåter medlemmar att se vem som har tittat på din profil och få kontakt med andra medlemmar. Det har också en snabbmeddelandetjänst och en daglig e -posttjänst som erbjuder dig sex potentiella matchningar att rulla igenom.

Funktioner: Platsspårare som hjälper dig att hitta singlar i ditt område. Skicka obegränsade snabbmeddelanden. Visa hela medlemmars profiler. Särskilda medlemspriser för deras evenemang.

Pris per månad: £ 29,99 - Anmäl dig nu

7. Olagliga möten

En miljon brittiska medlemmar

En miljon brittiska medlemmar

Illicit Encounters är en mötesplats för likasinnade gifta och anhöriga, och med över en miljon medlemmar i hela Storbritannien är du säker på att hitta din perfekta matchning - eller matchningar.

Medlemmar har en sak gemensamt - de letar efter lite romantik utanför sitt nuvarande förhållande.

Sajten skapar en icke-dömande miljö utan tryck för medlemmar. Till skillnad från andra webbplatser kan medlemmar vara anonyma med lösenordsskydd på fotografier, för att skydda deras identitet.

Gratis medlemskap: Gör att du kan skapa en profil, ladda upp foton, söka i andra medlemmar, ta emot meddelanden och skicka virtuella kyssar och presenter.

Betald prenumeration: Tillåter medlemmar att skicka och läsa meddelanden. Dölj din profil. Använd & apos; semester & apos; och & apos; osynlig & apos; lägen. Du kan också förbereda svar och konfigurera autosvarare och livevarningar.

Pris per månad: £ 169,99 för ett 4 veckors guldmedlemskap - Anmäl dig nu

Se Även: