Jackson Blytons ex -flickvän vill inte att storebrors Georgina Leigh Cantwell ska träffa sitt barn

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Georgina Leigh Cantwell vräktes först från Big Brother House för en vecka sedan, men hennes hatare sätter fortfarande i kängan.



Den senaste naysayer att låta rippa är den ex-flickvän till 24-åriga hemmakompis Jackson Blyton . Maille Doyle, 25, är inte ett fan av den vältalade socialiten och har till och med gått så långt för att säga att hon inte skulle känna sig bekväm med att Jackson presenterade sin tvååriga son Kash för henne.



christina aguilera turné 2019 Storbritannien

Maille, som är mor till Jacksons enda barn, sa till New magazine: Förmodligen inte ännu. Vi har en överenskommelse om att om det blir allvar med en annan person och vi båda trivs med att de träffar Kash, först då skulle vi presentera dem.



Georgina

Georgina och Jackson samlades i huset (Bild: Kanal 5)

Jacksons före detta Maille Doyle med sonen Kash (Bild: Instagram)

Modellen förklarade också hur Georgina inte var Jackson 's vanliga typ och han kommer att ha det mycket bättre i huset nu när hon lämnar. Han kommer att kunna komma ur sitt skal nu och vara den roliga person som vi alla känner och älskar, säger hon.



Maille var inte nöjd med den där luriga grävningen men föreslog också att det enda skälet till att Jacks var intresserad av Georgina var synd. Hon berättade för tidningen: Vi hörde henne säga att hon var trasig, och eftersom jag kände till Jacks tror jag att han bara ville få henne att känna sig älskad. Mjau!

Fans av showen sa att Georgina använde Jackson som sin marionett



Jackson och Georgina

Jackson och Georgina kommer att bli chockade över att höra vad hans ex har sagt om socialiten (Bild: Kanal 5)

simon cowell gay rykten

Georgina kommer utan tvekan att bli upprörd när hon får höra vad hennes mans ex har att säga om henne, men statusen för deras förhållande ligger i luften i alla fall efter att Jacks tycktes gå vidare ganska snabbt genom att duscha med kamraten Evelyn Ellis.

Se Även: