Christina Aguilera Tour 2019: Biljetter till salu nu för turné i Storbritannien

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Christina återvänder till Storbritannien!(Bild: Zoey Grossman/Paper)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Du kan inte hålla henne nere, Christina Aguilera har tillkännagivit sin första turné i Storbritannien på 13 år och biljetter släpps i dag!



Hon tar sin X -turné & apos; till fyra arenor i Storbritannien, inklusive Glasgow, London, Manchester och Birmingham.

Hon har precis avslutat sitt uppehållstillstånd i Las Vegas, och den nya turnén kommer att få henne att återigen påminna fans varför hon är en del av popkungligheten med tretton dejter över Ryssland, Europa och Storbritannien.

Fans kan förvänta sig en stor show full av stora hits från hennes bakkatalog och hennes senaste album 2018 Liberation. Vi är så glada över detta.



Biljetterna fortsätter general kl 9 idag från Ticketmaster - så ställ in dessa larm för att du inte vill missa det här.

Christina Aguilera Genie in a Bottle

Hon sköt berömmelse med & apos; Genie in a Bottle & apos;



Christina Agularia 2019 turnédatum

Eftersom Christina inte har återvänt till Storbritannien på över ett decennium är vi säkra på att många fans är sugna på att se henne uppträda.

Sedan hennes tidiga dagar i Mickey Mouse Club med andra Disney allumi, Britney Spears, Justin Timberlake och Ryan Gosling har hon blivit känd för stora hits, Genie In A Bottle, Fighter, Candyman, Dirrty och What A Girl Wants , samt tjänade sig själv sex Grammy Awards, ett Latin Grammy Award och en stjärna på Hollywood Walk of Fame.

Under de senaste åren har hon släppt sitt åttonde studioalbum, Liberation och hennes vistelse i Las Vegas på Zappos Theatre på Planet Hollywood har fått fantastiska recensioner.

Missa inte chansen att träffa henne, för det här kommer att bli enormt.

Läs mer

Christina Aguilera
2019 turnébiljetter till Storbritannien Byt utseende Comeback singel Sminkfri fotografering

Se Även: