Vem är Jackson Blyton? Big Brother 2016 huskamrat profilerad

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jackson Blyton har gått in i Big Brother -huset 2016.



24-åringen kommer utan tvekan att vara förberedd för livet i allmänheten, eftersom han tidigare har spelat i högprofilerade modelleringsbilder med en rad kända ansikten.



Framför allt var han med i en Calvin Klein -kampanj tillsammans med Rita Ora, men han har arbetat i branschen sedan han spanades 17 år gammal.



3:11 betydelse

När han inte är upptagen med att posera framför kameror är Jackson en kärleksfull pappa till sin lille pojke Kash - som tvekande har lämnat för att visas i Channel 5 -realityprogrammet.

Nottingham -infödden hävdar att han var en begåvad idrottsman i skolan och gillar att skryta: 'Jag är kaxig och självsäker och jag har lyckats få varje fågel jag har velat.'

sexualundervisning netflix uk trailer
Jackson Blyton går in i Big Brother House

Jackson är med! (Bild: PA)



Jackson Blyton går in i Big Brother House

Jackson Blyton går in i Big Brother -huset (Bild: PA)

Jackson är för närvarande singel och kan vara ute efter en romantik i Big Brother -huset.



Läs mer

betydelsen av nummer 313
Big Brother -tävlande 2016
Vem är Marco Pierre White Junior? Vilka är Emma och Victoria Jensen? Vem är Andy West? Vem är Alex Cannon?

Totalt 18 berömmelsessökande missiler kommer in i Channel 5-realityshowen ikväll för att flytta in i sina TVÅ hus för första gången i showens historia.

Den ökända realityshowen kommer återigen att återvända med berömda hungriga wannabes och naiva unga tonåringar och fans kan äntligen förbereda sig när mer saftiga detaljer har avslöjats.

Jackson Blyton arbetade med Rita Ora på en Calvin Klein -modeskott (Bild: Instagram/jacksonblyton)

För det första har realityprogrammet bekräftat att det kommer att finnas TVÅ HUS i år - tidigare under månaden rapporterades det att serien kommer att göra historia med duellboendet.

Den senaste uppdateringen från realityprogrammet tillägger att de hemmakompisar som bor i Big Brother -huset inte kommer att 'ha en aning om den mörka och illavarslande kraften som bara ligger några meter bort'.

Jackson

I The Other House kommer ANDRA att konspirera för att rikta in sig på och ta ner huskamraterna när de försöker stjäla sin plats i Big Brother -huset - och säkra en chans att vinna prisfonden på 100 000 pund.

hemmabas 15 ledig helg 2016

Varken huskamraterna eller DE ANDRA är medvetna om att några av dem redan är anslutna till varandra. Och dessa anslutningar kan vända upp och ner på båda husen.

Big Brother 2016 -tävlande Storebror 2016 Visa galleri

Se Även: