Jack Grealish -angriparen säger att 'fängelse var den bästa månaden i mitt liv' efter att han släpptes

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Jack Grealishs angripare Paul Mitchell har skrytt med att hans månad i fängelse var & apos; bästa i sitt liv & apos; efter hans tidiga frigivning.



Birmingham City -fansen fängslades i 14 veckor efter att han sprang in på planen i St Andrews och slog Aston Villa -mittfältaren Grealish den 10 mars.



Mitchell erkände anklagelser för misshandel och inkräktelse på pitch och dömdes i Birmingham Magistrates & apos; Domstol, men enligt Birmingham Live 27-åringen släpptes bara fyra veckor efter hans tre månaders fängelse.



Mitchell talade efter att han släpptes i måndags.

Han sa: 'Jag är utanför fängelset. Jag släpptes på måndagen. Självklart är jag glad att vara ute. Det var den bästa månaden i mitt liv. Det var svårt att vara ifrån min familj men allt var bra.

Paul Mitchell har skrytt med att hans månad i fängelse var & apos; bästa i sitt liv & apos; (Bild: Caters News Agency)



På frågan om han känner ånger tillade han: 'Jag är inte beredd att diskutera det. Jag ber inte om ursäkt för ingenting. '

förskottsbetalning gasmätare knep

Grealish slogs i bakhuvudet under Second City Derby förra månaden, efter att Mitchell sprintade in på planen för att konfrontera honom under ett pausspel.



Mittfältaren blev omkullkastad under attacken när hans Villa-lagkamrater drog iväg fläkten och en steward tacklade honom till marken.

Birmingham City -fanen fängslades i 14 veckor för att ha slagit Aston Villa Jack Grealish (Bild: Actionbilder)

En polis väntade på fläkten när han marscherades av planen och blåste kyssar till hemmafansen inne på stadion.

Mitchell dök upp i domstolen följande dag, där han fängslades, beordrades att betala Grealish £ 100 ersättning och förbjöds att gå in på fotbollsplaner i tio år.

50 rabatt på mat

Ordföranden för bänken Alison Fisher sa: 'Det här var en oprovocerad attack mot en fotbollsspelare som helt enkelt gjorde sitt jobb.

Mitchell dök upp i rätten där han fängslades och beordrades att betala 100 pund ersättning (Bild: Caters News Agency)

Det var ett slag men med tillräcklig kraft för att slå Mr Grealish i marken. Denna typ av beteende är oacceptabelt, en uppfattning som delas av din egen fotbollsklubb, som har förbjudit dig på livstid.

Mr Grealish har sagt att han var chockad och rädd och känner tur att det inte var värre. Mer än 23 000 fans var närvarande och händelsen sändes live över hela landet.

Grealish fortsatte med att göra det vinnande målet mot Birmingham efter attacken (Bild: PA)

På grund av händelsens art måste domstolen skicka ett meddelande till fans att spelare som Jack Grealish har rätt till skydd.

'Detta brott är så allvarligt, vi skickar dig i fängelse i 14 veckor och vi ger dig ett fotbollsförbud i tio år.'

Läs mer

NEWSAM Football & apos; s bästa berättelser
Registrera dig för daglig NEWSAM Football -e -post Överför nyheter LIVE: Senaste skvaller Mourinho siktar på 'lycklig' Man Utd Messi kommenterar att lämna Barcelona

Se Även: