Made In Chelseas Ollie Locke meddelar att han ska bli pappa med sin man

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Reality -tv -stjärnan Ollie Locke har avslöjat att han och maken Gareth Locke kommer att bli pappor för första gången.



The Made in Chelsea-stjärnan tillkännagav nyheterna för sina följare på Instagram när han delade ett uppvärmande montage som bekräftade att de nygifta kommer att bli föräldrar via surrogatmödraskap.



när dog david bowie

34-åringen skrev det första inlägget: 'Och precis så ... det var början!'



Ollie fortsatte sedan med att dela en annan video med en ytterligare förklaring om deras resa för att bli barn.

Han skildrade den söta videon och skrev: 'Jag gråter inte, du gråter! Det här är just det ögonblicket som våra ägg befruktades ... om 9 månader, efter att ha blivit omhändertagna av en mycket underbar människa, hoppas vi kunna visa dig hur han eller hon ser ut och hur mycket kärlek vi måste ge! '

Ollie Locke och Gareth Locke

Det lyckliga paret meddelade nyheten efter att ha rest till Amerika för att påbörja IVF -behandling



'Jag kan inte vänta med att träffa dig lilla och att få vara din pappa med @garethplocke Xx tack @advancedfertilitycentercancun för att du är så underbar Xx' tillade han.

Förra månaden flyttade det nygifta paret tillfälligt till Amerika för den IVF -behandling som krävdes för att de ska uppnå sina drömmar om att bli pappor.



Reality -tv -stjärnorna, vars bröllop filmades för den senaste säsongen av Made in Chelsea, var undantagna från nuvarande resebegränsningar för coronavirus eftersom de fick tillstånd att flyga av medicinska skäl.

I ett gemensamt uttalande sa de blivande fäderna: Det senaste året har varit superhårt för alla och allas gemensamma ansträngningar har haft en enorm effekt på att vi alla kollektivt har kommit förbi begränsningarna och svårigheterna med Covid-19.

rochelle humes i morse

Respektfullt och spännande ville vi lägga upp och meddela att vi har rest över hela världen och under medicinska undantag för att börja vår IVF- och surrogatresa.

Vi vet att du har älskat att se vår resa hittills och vi kan inte vänta med att ta dig med på det nya äventyret med oss ​​på andra sidan världen, och med någon tur kan vi ha mycket spännande goda nyheter för dig i kommande månader! '

Ollie hade retat att han hade glada nyheter tidigare i veckan när han lade upp en mystisk tweet.

behöver en tvättmaskin gratis
Ollie Locke vigselringar

Det lyckliga paret gifte sig i en intim ceremoni förra året. (Bild: Instagram)

Han skrev till sina 561,2 tusen följare på Twitter och sa: ”Det är den största dagen i mitt liv i morgon .. inte arbeta, inte stänga ett hus, inte ett samtal från en agent! Något som betyder mer än någonting i världen! Du kanske redan vet, men med en gin och tonic, väntar på något ganska exceptionellt !! Xxxx '

Trots att Coronavirus förhindrade många par som knöt knuten bestämde sig Made in Chelsea -stjärnan och hans partner för att gå vidare och gifta sig i en liten, intim ceremoni i Londons naturhistoriska museum förra året.

Paret, som redan delade samma efternamn innan de gifte sig, utbytte löften på platsen med levande ljus med bara 13 gäster närvarande.

Ollies Made in Chelsea-medstjärnor Binky Felstead och Olivia Bentley var två av de lyckliga få som gjorde gästlistan och såg vackra ut som brudgummens brudtärnor

Se Även: