Är din gamla iPod nu värd en förmögenhet?

Tjäna Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Är din gamla iPod nu värd hundratals? [Bild: Dominic Lipinski/PA Wire](Bild: Dominic Lipinski/PA Wire)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Den såldes för £ 229 - före rabatter - fram till oktober, men om du har en gammal iPod Classic kan du nu sälja den för så mycket som £ 670.



billigaste sättet att leva i Storbritannien

Apple hade svårt att hitta delar så bestämde sig för att släppa den klassiska designen, vilket innebar att du kunde bära hela din musiksamling med dig. Men allmänheten, det verkar fortfarande vill ha dem.

Att få en nu kommer att kosta dig mer än att köpa något av det nuvarande sortimentet, och alla med en gammal som samlar damm kan missa några allvarliga dosh.

Mer än 3000 av den gamla modellen har sålts vidare eBay.co.uk - med nya noterad för £ 600 - andra är säljer för mer än £ 500 på Amazon sedan Apple tog bort det från butiker för två månader sedan.



Begagnade versioner säljer också bra. En version på 160 GB kan kosta mer än 200 £ Amazon.co.uk eller upp till 300 kr eBay om de är i gott skick.

Läs mer



Dolda skatter - kan du ha någon av dessa?
De gamla iPoderna är nu värda 670 pund styck Boba Fett -siffran är nu värd 10 000 pund £ 50 000 & apos; rock & apos; hittades på en strand Dessa retro Walkmans värda £ 100s

Andra versioner säljer för mindre, men du kan fortfarande göra en hel del - med 80 GB -versioner som säljer för mer än £ 100 - men riktiga pengar finns i begränsade upplagor.

En uppsättning med fyra U2 iPod - fortfarande i sina lådor - såldes f eller häpnadsväckande 50 000 pund på eBay förra månaden med andra sällsynta versioner säljer för tusentals nyligen.

Så om du har en som samlar damm någonstans, ta ut den, gå online och se vad liknande modeller säljer för - du kan bli mycket förvånad.

Se Även: