iOS 13: Releasedatum och nya funktioner i Apples nästa mjukvaruuppdatering för iPhone

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Apple förbereder sig för att släppa den senaste versionen av sitt iOS-operativsystem, iOS 13 , efter dagens iPhone 11 lanseringsevenemang .



iOS 13 kommer att ge en rad nya funktioner, inte bara för personer som köper de nya iPhones, utan för alla som uppdaterar sin befintliga iPhone med den nya mjukvaran.



Först och främst kommer iOS 13 att ge efterlängtat mörkt läge - ett nytt mörkt färgschema som fungerar över hela operativsystemet och alla inbyggda appar.



Detta är designat för att förlänga iPhones batterilivslängd och göra långvarig användning lättare för ögonen.

Dark Mode är tillgängligt för tredjepartsapputvecklare för integration i sina egna appar, och kan schemaläggas för att slås på automatiskt vid solnedgången eller vid en viss tidpunkt, enligt Apple.

iOS 13 kommer också att ge ett brett utbud av nya funktioner för Apple-appar, såsom kartor, foton och meddelanden.



fotbollschef 2019 billigaste pris

Till exempel erbjuder en ny funktion som heter 'Titta runt' i Apple Maps en Google Gatuvy -liknande upplevelse, som tillåter användare att navigera i städer med hjälp av 360-graders bilder på gatunivå.

Foto-appen innehåller nya fotoredigeringsverktyg och porträttljuseffekter , vilket gör det möjligt för användare att praktiskt taget justera belysningens position och intensitet.



Du kan till exempel flytta ljuset närmare för att skärpa ögonen och göra ansiktsdragen ljusare och jämna ut, eller minska ljusets intensitet för en mer subtil, raffinerad look.

Det finns också en ny porträttljuseffekt som heter High-Key Mono, som skapar en klassisk look med ett monokromatiskt motiv på en vit bakgrund.

Samtidigt låter appen Messages dig nu använda en 'Memoji' som din avatar, så att användare kan skapa animerade avatarer med anpassade frisyrer, huvudbonader, smink, piercingar och accessoarer.

simon thomas fru dör

Alla Memoji du skapar blir automatiskt klistermärkespaket som finns på ditt tangentbord, så du kan använda dem i meddelanden, e-post och appar från tredje part.

Med iOS 13 introducerar Apple också ett nytt sätt att logga in på appar och webbplatser, kallat 'Logga in med Apple'.

Istället för att använda ett socialt mediekonto eller fylla i formulär, verifiera e-postadresser eller välja lösenord kan kunderna helt enkelt använda sitt Apple-ID.

Apple säger att det kommer att skydda användarnas integritet genom att ge utvecklare ett unikt slumpmässigt ID.

Även i de fall utvecklare väljer att be om ett namn och en e-postadress, har användare möjlighet att hålla sin e-postadress privat och dela en unik slumpmässig e-postadress istället.

Rykten om iPhone 11

iOS 13 releasedatum

Apple har sagt att de nya mjukvarufunktionerna kommer att finnas tillgängliga under hösten som en gratis mjukvaruuppdatering för iPhone 6s och senare.

Företaget håller ett event den 10 september för att presentera sin iPhone 11, med de nya enheterna som förväntas börja säljas den 20 september.

Nya iOS-uppdateringar kommer vanligtvis ett par dagar innan lanseringen av en ny iPhone, så iOS 13 kommer troligen att släppas den 17 eller 18 september.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: