Louis Tomlinsons syster Félicité, 18, dog av hjärtinfarkt efter att ha tagit 'perfekt storm av droger'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Félicité Tomlinson dog av en hjärtinfarkt efter & oavsiktligt överdosering & apos; på kokain, Xanax och Oxycodone, ett förundersökningshuvud.



Den yngre systern till One Direction -stjärnan Louis Tomlinson, känd som & apos; Fizz & apos; till vänner, dog plötsligt den 13 mars efter att ha kollapsat i hennes lägenhet i West London vid 18 års ålder.



Hennes förfärade skolkamrat Zainab Mohammed hittade hennes livlösa kropp i sängen efter att de hade köpt och tagit kokain kvällen innan.



Ambulanspersonal rusade till adressen men trots omfattande insatser kunde Félicité inte återupplivas och förklarades död på platsen.

En rättegångsmedlem beslutade att Félicité dog av olyckor efter att ha tagit en 'perfekt storm' av droger.

Félicité, syster till One Direction -stjärnan, Louis Tomlinson, dog plötsligt i mars (Bild: Instagram)



Félicités väninna Mohammed nekade inledningsvis till att ha tagit droger men erkände senare för polisen att hon hittade sin vän med vita läppar strax efter klockan 12 och ringde en vän som sa att hon skulle ringa 999.

Rättsmedicineraren sa: Du säger då att både du och Fizz gjorde kokain på natten den 12 mars.



Du gick och lade dig och såg Félicité göra fler rader, men du vet inte hur många hon gjorde och sedan somnade du. Du sa också att du hade gått med henne för att köpa kokain på natten.

Läkare fann att Félicité inte andades med kräkningar i luftvägarna och försökte återuppliva henne med HLR, men hon förklarades död klockan 13.45 efter att ha varit i hjärtstopp i 54 minuter.

Ett obduktion avslöjade ingen naturlig dödsorsak, men toxikolog Dr Susan Paterson sa att giftiga halter av oxikodon samt kokain och Alpraxolam eller Zanax hittades i hennes blod.

Rättsskötaren frågade: Det är bara en perfekt storm, Alapraxolam, Oxikodon och kokainen?

Tonåringen hoppades att fortsätta en karriär inom mode (Bild: Instagram)

Dr Patterson, som gav en medicinsk dödsorsak av 'drogtoxicitet', sa: Ja, det är korrekt det är kombinationen.

'Båda dessa läkemedel orsakar andningsdepression. Så effekterna ökar. Du har också kokain som var närvarande. Det är kombinationen av de tre läkemedlen som skulle ha visat sig vara dödlig.

Undersökningen hörde hur Félicité hamnade i en depression och började missbruka droger efter hennes mor Johannah Deakins död i december 2016.

Félicité, som bara var 16 år när hennes mamma dog, besökte först sin läkare i augusti 2018, som sa: Hon gav en historia av narkotikamissbruk över ett år och konsekvent sedan hennes mammas död.

Félicité hade tagit överdoser och blivit inlagd på läkemedelsrehabilitering och hänvisade till den privata läkemedelsmissbrukskliniken OAD Clinic i Belgravia, västra London.

Félicité hamnade i depression efter hennes mor Johannahs död 2016 (Bild: Tatt Chat / Youtube)

I september förra året lades Félicité in på en intensivvårdsavdelning efter en överdos av läkemedel och överfördes till akut psykisk hälsoenhet på Nightingale sjukhus.

Hon fördes sedan direkt till en flygplats och flög för att tillbringa två och en halv månad på rehabiliteringscentret Alexandria sjukhus i Egypten fram till november.

Professor Oscar D'Agnone, medicinsk chef och ägare till OAD-kliniken, sa att Félicité blev drogfri och fick diagnosen ADHD, PTSD, borderline personlighetsförstörare, en ätstörning och missbruk av flera substanser vid rehab.

Men han sa att efter att hon återvände till Storbritannien för jul fick Félicité kontakt med människor som tog droger med henne, mot medicinsk rådgivning.

Han sa att Félicité senare ringde in till hans klinik extremt orolig och sa att hon inte hade tagit sin ordinerade medicin den 2 februari.

Rättegångsmedlemmaren drog slutsatsen: Felicite Grace Tomlinson har dött till följd av drogtoxicitet onsdagen den 13 mars 2019.

'Hon hittades inte svara av sin vän på hennes hemadresser. London Ambulance Service deltog, HLR påbörjades men utan resultat.

Jag tror att den mest lämpliga slutsatsen skulle vara en olycka. Detta var en individ som tog droger frivilligt och har av misstag fallit för biverkningarna av dessa droger.

Till viss del är jag säker på att hon visste vilka risker hon tog, men jag tror inte att det här var en avsiktlig handling för att avsluta hennes liv.

Louis avbildade att umgås med Felicite i London sex månader innan hon dog (Bild: WENN.com)

En hyllning av Félicités far Mark Tomlinson, handelsförsäljare, lästes upp vid Westminster Coroner's Court.

Han sa att hon var en mycket älskad dotter och syster och från en tidig ålder hade etablerat sig som busig och underbar med barn.

Tomlinson tillade: Félicité hade stora förhoppningar och ambitioner för hennes framtid, varav många började komma till stånd vid hennes för tidiga bortgång. Hon är saknad av alla som kände och älskade henne.

Den spirande influencern på sociala medier Félicité hade nyligen flyttat till London från Doncaster för att uppnå sin dröm om att bli modedesigner.

Hennes död var den andra tragedin som drabbade familjen Tomlinson på mindre än tre år, då mamma Johannah Deakin dog i leukemi i december 2016, 43 år gammal.

Johannah efterlämnade sju barn, inklusive tvillingar under sex år.

I mars i år släppte Louis singeln Two Of Us som en hyllning till sin älskade mamma.

Louis & # 39; s mor, Johannah, dog efter en kamp med leukemi i december 2016 (Bild: SWNS.com)

Louis Tomlinson

Louis uppträdde i The X Factor -finalen bara dagar efter hans mors död (Bild: ITV)

De hjärtskärande texterna innehåller raden: 'Du kommer aldrig att veta hur mycket jag saknar dig. Den dagen de tog dig, önskar jag att det var jag istället.

Hjärtskärande förlorade Louis sin syster Félicité i samma månad som han släppte balladen.

En månad senare talade den sörjande stjärnan till sina fans för att tacka dem för deras stöd.

Louis twittrade i april: 'Vill bara tacka alla för deras fina ord de senaste veckorna. Tillbaka i studion idag för att sjunga något jag skrev för några månader sedan. Skickar alla massor av kärlek x. '

Louis tackar fansen för deras stöd efter hans systers död (Bild: Twitter)

En hyllning av Félicités far Mark Tomlinson, handelsförsäljare, lästes upp vid Westminster Coroner's Court.

Han sa att hon var en mycket älskad dotter och syster och från en tidig ålder hade etablerat sig som busig och underbar med barn.

Tomlinson tillade: Felicite hade stora förhoppningar och ambitioner för hennes framtid, varav många började komma till stånd vid hennes för tidiga bortgång.

Hon är saknad av alla som kände och älskade henne.

Tonåringen blev fitnessfokuserad enligt kompisar (Bild: Tatt Chat / Youtube)

En vän till Félicité berättade för NEWSAM att hon hade förvandlats från en 'glad, självsäker, bubblande tjej' till en 'diet och träningsdriven introvert' efter hennes mors död.

På veckorna som ledde fram till hennes död hade Félicité märkbart gått ner i vikt och hennes inlägg på sociala medier blev mindre fokuserade.

En vän till den spirande sociala influencern Félicité berättade hur hon blev rockad av tragedin.

”När hennes mamma dog gick hon verkligen in i sig själv. Hon var aldrig riktigt densamma. Hon började gå ut mer men stängde av sin inre cirkel. Jag såg henne fortfarande ofta men hon stängdes av. Det verkade som om hon stängde av sitt förtroende.

”Hon var väldigt nära sin mamma. Det var en sådan chock för henne att hon var en så ung flicka, sa de.

Felicite med sin mamma Johannah (Bild: Instagram)

Barnmorskan Johannah dog i december 2016 och efterlämnade sju barn; Louis, Lottie, Félicité och två tvillinguppsättningar, Phoebe och Daisy och Ernest och Doris.

Den spirande designern Félicité var fast besluten att gå in på universitetet för att studera mode, tillade kompisen, flyttade ner från Doncaster och kastade sig in i sociala medier för att bli uppmärksammad.

Men den livliga ungen började oroa sig för kompisar som sa att hon fokuserade på kondition, vilket resulterade i viktminskning.

Det sades att Louis var & oroad & apos; över hans systers död (Bild: Instagram)

Hon sa: 'Alla märkte viktminskningen men vi lade ner det på träning och strikt kost eftersom hon ville flytta sin Instagram framåt så vi lägger ner det till det. Vi tyckte att hon bara hade tagit det lite för långt.

'Vi skulle fråga henne & är du okej? Vi vet att allt kan bli lite mycket. Hennes mamma hade dött och det satte henne under rampljuset så vi satte ner det för press och stress.

'Hon hade en av de siffrorna där om hon gick ner i vikt var det ganska märkbart. För hon är en ganska timglasflicka. När hon gick ner i vikt märktes det.

'Med den figur som hon naturligtvis hade om hon tränade och bantade det kommer det att märkas.

Felicite hade drömmar om att vara modedesigner och påverkare av sociala medier

När hon fick höra om hennes död sa hennes vän att hon ville hylla hennes generösa natur.

- Det var en chock att höra att hon hade dött. Hon var någon som var så härlig och bubblig och glad och du förväntar dig inte att förlora någon sån.

var är rolf harris nu

'Hon var en underbar underbar tjej. Den typen av människor där om du någonsin var lite ledsen skulle hon komma och hämta dig och se till att du var OK. Hon var mer fokuserad på andra människor än sig själv.

'Hon skulle tidigare kolla på dig än kolla på sig själv. Hon var den typ av person som fanns där för alla. Hon var alltid en så kärleksfull och givande person. '

Läs mer

Louis Tomlinsons syster Félicité död
Inuti Louis & apos; tragisk familj Felicity talade om depression Hennes sista Instagram -inlägg Félicité dödsorsak bekräftad

Se Även: