Robbie Williams säger att det krävdes nästan dö i hälsorädd för att tvinga honom att ändra sig

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Robbie Williams har avslöjat att det tog nästan att dö i en enorm hälsorädd 2017 för att ändra sin vilda livsstil.



Popstjärnan, 45, tillbringade sju dagar på en intensivvårdsavdelning efter att abnormiteter hittades i hans hjärna i september för två år sedan.



Hitmakaren Let Me Entertain You avslöjar nu att han kände sig som en 'katt med en miljard liv' och oroande trodde att han var 'odödlig' innan han drabbades av svår panik.



Under en ny intervju med Solen , Robbie påminner om den skrämmande upplevelsen och erkänner att han 'vet hur lycklig han är' efter att ha varit nära döden.

Robbie Williams har avslöjat att det tog nästan att dö i en enorm hälsorädd 2017 för att ändra sin vilda livsstil

Robbie Williams har avslöjat att det tog nästan att dö i en enorm hälsorädd 2017 för att ändra sin vilda livsstil (Bild: Getty Images för Bauer)

Han beskrev sin inställning före händelsen: ”Jag har alltid trott att jag var skyddad och jag har gjort mitt yttersta för att testa den hypotesen. Som en katt har jag haft en miljard liv.



Men det här var det närmaste och läskigaste. Jag fick också en upprörd känsla av att jag var odödlig. Men allt är OK med min hjärna nu. '

Den tidigare Take That-frontmannen avslöjade hur hälsorädslan fick honom att omvärdera sitt liv och tror att erfarenheten är anledningen till att han är 'på så bra form idag'.



Popstjärnan, 45, tillbringade sju dagar på en intensivavdelning efter att abnormiteter hittades i hans hjärna i september 2017

Popstjärnan, 45, tillbringade sju dagar på en intensivvårdsavdelning efter att abnormiteter hittades i hans hjärna i september 2017 (Bild: Glenn Gratton)

Han fortsatte: ”Jag har fokuserat mitt liv och alla extremiteter i det. Det tar nästan dö för någon som jag att ändra sitt sätt att leva.

Sångaren tillbringade berömd en vecka på intensivvården efter att ha blivit allvarligt sjuk medan han stod bakom scenen på en spelning i Zürich den 2 september.

Han beskrev tidigare hur han kände armen bli stel och led av svår huvudvärk.

Sångaren avslöjar att han kände sig som en

Sångaren avslöjar att han kände sig som en 'katt med en miljard liv' och trodde att han var 'odödlig' innan han drabbades av hedpaniken (Bild: Robbie Williams /Youtube)

Frontmannen avslöjade hur hälsoräddan fick honom att omvärdera sitt liv och är

Frontmannen avslöjade hur hälsorädslan fick honom att omvärdera sitt liv och är 'på en så bra form idag' (Bild: PA)

Änglarnas sångare tvingades sedan avbryta sina ryska turnédatum på grund av sjukdomen och tillbringade två månader med att återhämta sig i sitt hem i Los Angeles.

Enligt rapporter tog Robbie upp yoga, meditation och en hälsosammare livsstil.

vad låg i låda 175 Hatton Garden

Under intervjun avslöjade Robbie också hur han äntligen känner sig glad, självsäker och bekväm med att vara i rampljuset.

Sångerskan delar barnen Teddy, sju, Charlie, fem och Coco, 14 månader, med fru Ayda Field, 40

Sångerskan delar barnen Teddy, sju, Charlie, fem och Coco, 14 månader, med fru Ayda Field, 40

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Han har en hektisk månad på gång med att släppa sitt album No12 och hans festliga hit & quot; The Christmas Present & apos ;, med ett ovanligt samarbete med boxaren Tyson Fury.

Sångerskan - som har barnen Teddy, sju, Charlie, fem och Coco, 14 månader, med hustrun Ayda Field, 40 - checkade beryktat in på rehab 2007 efter att ha tagit fart, syra, heroin, kokain och & apos; hjärtstoppande & apos; mängder receptbelagda läkemedel.

The Take that star har nu framgångsrikt varit nykter i 19 år och frestas inte längre av dessa beroende och skämt att han nu är beroende av boxning och golf.

Se Även: