Miley Cyrus möter romantisk rivalitet från Amanda Bynes när orolig skådespelerska flörtar med Liam Hemsworth

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Amanda-Bynes och Liam-Hemsworth

Det konstigaste paret som aldrig hänt?(Bild: Splash/Getty)



On-off-romantiken mellan Miley Cyrus och Liam Hemsworth har precis blivit mycket mer komplicerad.



Miley möter konkurrens från en annan dam som beskrev sin fästman som den vackraste mannen på jordens yta - bara några dagar efter rykten är deras förhållande på klipporna.



Men sångaren kanske inte behöver införa en kärlekslåsning på Liam eftersom den jagande amor faktiskt är orolig skådespelerskan Amanda Bynes.

27-åringens vilda sammanbrott fortsatte i går när hon skrev till sina 1 miljon följare: Liam Hemsworth är den vackraste mannen på jorden än Tanz Watson. FYI!

kym marsh sexband

Det är osannolikt att Miley kommer att uppskatta den typ av kompletterande meddelande trots att det spekulerar i spekulationer om att hon kan ha skiljt sig från fästmannen Liam den här veckan.



Det är hennes favoritdräkt

Sångaren Can & apos; t be tamed poserade och höll upp ett armband med förnamnet på hennes ex-pojkvän Nick Jonas emblazoned över det. Besvärlig.



Miley och Liam har varit förlovade i över ett år nu efter att han föreslog den 1 juni 2012 men sedan dess har de blivit förkrossade av delade rykten efter att Miley upptäcktes utan hennes förlovningsring och anklagelser om fusk.

Mitt i alla dessa GALA historier sågs Miley med ex Nick tidigare i år trots att han splittrades efter ett 18 månaders förhållande i december 2007.

Men det verkar som om Nick fortfarande har haft känslor för Miley, för så snart som i oktober förra året när han erkände att låten Wedding Bell handlade om sitt sångerska ex.

Miley stämplades i går som en 'dålig förebild' och anklagas för att ha främjat droganvändning i nya texter.

Den kontroversiella sångerskan har premiärvisat sin låt We Can’t Stop - vilken cyniker på Twitter hävdar att det är beroende av missbruk - och innehåller tal om ecstasy, kokain och strippklubbar.

Ändå har hon definitivt en bättre tid än andra ex-Disney-stjärnan Amanda.

Amanda Bynes framträder i domstolen i NYC och åtalas för vårdslös fara, manipulering med bevis och marijuanainnehav efter att ha påstått ha kastat en bong från hennes lägenhetsfönster

Och det här är Mandys fantastiska peruk (Bild: Splash)

12 12 nummer

Amanda genomgick plastikkirurgi för att byta ansikte efter att ha varit missnöjd med hennes polismugg.

Hon greps för tio dagar sedan för att ha kastat en marijuana bong utanför fönstret på 36: e våningen i hennes lägenhet i New York.

Och uppenbarligen inte känner sig smickrad av hennes cop-shot, den skadade stjärnan bestämde sig för att vidta drastiska åtgärder och kommer att ha en annan operation om tre veckor, sa hon till TMZ.

Se Även: