Inne i 'kärleksråttan' Kevin Cliftons tre äktenskap - och hans 'återvunna' bröllopstal

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Under hela sin sjuåriga Strictly Come Dancing -tjänstgöringstid var Kevin Clifton lika känd för sitt rutiga kärleksliv som sina ormhöfter.



Den tre -gifta pro -dansaren - som slutade showen idag - drog ut i solnedgången med 2018 -partnern Stacey Dooley innan han stämplades som en & apos; orm & apos; av hennes förstörda ex-pojkvän, Sam Tucknott.



Och efter tre av Kevin & apos; s partners - Susanna Reid, Louise Redknapp och Stacey - lämnade alla relationer strax efter att ha dansat med honom, ryktes det förra året att producenterna hade vidtagit förebyggande åtgärder genom att para honom med Anneka Rice, 61.



'BBC-cheferna vill ha en slavfri show och är fast beslutna att städa upp seriens rykte i år', sa en källa till The Sun då.

Kevin och vinnaren 2018 Stacey träffades när showen slutade (Bild: ENTERPRISE NYHETER OCH BILDER)

Med tanke på Kevins rykte, motiverat eller på annat sätt, kommer inga chanser att tas. Han kommer inte att ges en het, ensamstående kvinna eller fantastisk popstjärna till exempel.



'Istället är tanken att samarbeta med en no-nonsense kvinna.

Men var det verkligen nödvändigt? Trots Sams påståenden att Kevin bombarderade Stacey med & olämpliga & apos; texter och stal henne under hans näsa, han och BBC -journalisten Stacey är nu genuint kär.



'Kev är fantastiskt, jag är glad, livet händer, jag har en fantastisk karriär och jag har mycket tur', rusade Stacey till Guardian.

Staceys före detta Sam anklagade Kevin för att vara en & orm & apos; (Bild: Instagram)

Men med tre misslyckade äktenskap under sitt bälte vid 37 års ålder har andra varnat Stacey för att vara på sin vakt.

'Om du väljer att gå in i ett förhållande med en 37 -åring som har tre skilsmässor under sitt bälte, vet du att oddsen för att detta förhållande går distansen, tills döden skiljer dig, inte är till din fördel', säger relationsexpert April Masini berättade tidigare för NEWSAM Online.

'Det är ganska uppenbart att han är någon med engagemangsproblem. Han blir kär snabbt och snabbt och utvecklar relationer snabbt. '

Kevin har verkligen lämnat en rad brutna hjärtan i hans spår.

matt lucas david walliams

Han blev först kopplad till amatörvärldsmästaren i Latin Latin Anna Melnikova, bara 20 år gammal. Paret var danspartners från 2002 till 2006 och knöt knuten 2003.

Kevin Clifton och första fru Anna Melnikova 2003

Kevin hävdade dock att de splittrades efter att han & apos; föll av kärlek & apos; med dans.

'Jag ville gå bort från det hela,' sa han en gång.

'Jag blev kär i det. Min fru skilde mig eftersom det var hennes liv. Jag föll i depression eftersom allt jag skulle lägga mitt liv i hade gått sönder. '

Men han började snart dejta den utbildade balettdansaren Clare Craze, som han träffade i en salsabar i London 2007.

De flyttade ihop efter bara åtta veckor, och han ställde frågan efter sex månader, påstås utan att nämna att han varit gift tidigare.

Medan Kevin fortsatte att turnera med Anna - och enligt uppgift delade rum med henne hemma hos hans gran - vände Clare ryggen till sin egen karriär och började lära sig att samla in pengar för att stödja honom.

De gifte sig i St Marys kyrka i Clares hemstad Wivenhoe, Essex, där Kev höll ett tal som han påstås ha återvunnit med sin tredje fru, dansaren Karen Hauer.

Kevin och Clare splittrades 2010 (Bild: Getty)

'Kevin höll ett tal som jag tyckte var mycket rörande vid den tiden. Han älskar fotboll och det var en linje där han jämförde mig med ett fotbollslag i toppklass och sa att han var utanför min liga, '' återkallade hon till Daily Mail.

”Sedan läste jag en intervju med Karen om hans tal på deras bröllop och det var exakt samma linje. Jag hade tyckt att den var söt - tills han hade använt den igen. '

Ett tag var saker perfekta. De gick båda med i den populära dansföreställningen Burn The Floor och turnerade världen tillsammans.

Men med Kevin som en av de främsta dansarna, Clare kämpade för att se honom utföra sådana sensuella rutiner med andra kvinnor.

Hon försökte hypnoterapi för att kontrollera hennes svartsjuka och tror att när Karen gick med i showen i New York, tänkte hon ingenting om deras kemi.

När de återvände till London säger hon dock att det blev mycket tydligt att Kevins uppmärksamhet hade avledts.

Clare var förkrossad över hennes splittring från Kevin (Bild: Patrick McMullan via Getty Image)

Han åkte hem till Grimsby och sa att han behövde återhämta sig från bronkit och bad sedan en vecka senare Clare att träffa honom på en bar i Covent Garden.

Där, säger hon, berättade han för henne att han hade tränat 'hur han skulle gå vidare.'

'När han berättade att det var klart kände jag att allt hopp från mitt liv hade försvunnit-det var överväldigande,' fortsatte hon och erkände att hon försökte överdosera piller men hittades nära Waterloo Bridge av några förbipasserande.

Kevin och Karen gick tillsammans med BBC One -showen (Bild: WireImage)

För Kevins del avfärdade han deras treåriga äktenskap som ett olyckligt.

svartvit minstrel

'Jag var aldrig särskilt lycklig i mitt tidigare äktenskap', sa han då.

'Jag var inte jag själv - många vänner och familj berättade det för mig. Det var bara en lite konstig tid. När jag träffade Karen kunde jag fortsätta med henne på en helt annan nivå.

Han och Karen blev snabbt ett föremål och gifte sig 2015 efter att han på scenen föreslog hennes födelsedag under en föreställning av Burn the Floor.

Sedan 2016 uppstod enligt honom hans nära vänskap med årets danspartner Louise Redknapp.

Louise hyllade Strängt hennes & apos; frälsare & apos; och njöt av att återvända till scenen efter 12 år av & apos; gjort mammas sak & apos; - med Kevin som en ständig stödkälla.

Även om det aldrig fanns något förslag på något romantiskt mellan Kevin och Louise, påstods det att deras respektive partners Karen och Jamie Redknapp blev alltmer oroliga.

En vän till Karen påstod att hon varnade pappa-till-två Jamie: 'Håll din fru från min man. Hon förstör vårt äktenskap. '

Kevin samarbetade med Louise Redknapp i serien 2017 (Bild: PA)

Läs mer

Bästa urvalet av showbiz långläsningar
Curse of the Cheeky Girls Kylie Minogue & apos; broken & apos; genom uppbrott Robbie och Garys fejd

När hon väl var insvept lämnade Louise Jamie och förklarade att hon var trött på att vara en 'Stepford Wife', men både hon och Kevin förnekade kategoriskt någon romantik.

'Nej aldrig. Du är där för att göra ett jobb och fortsätta dansa. Det är vad det handlar om, säger han till The Sun.

Och i mars 2018 meddelade Cliftons separering, med Karen som gick till terapi.

'Det var en intensiv tid som föranledde ångest', sa hon. 'Jag tyckte att splittringen var väldigt svår att hantera och jag fick panik.'

Se Även: