Vem vann Conor McGregor -kampen? Resultat från Dustin Poirier UFC 264 -trilogin

Andra Sporter

Ditt Horoskop För Imorgon

Conor McGregor drabbades av ett brutet ben i ytterligare ett krossande nederlag mot Dustin Poirier på T-Mobile Arena i Las Vegas på lördagen, med kampen stoppades av läkare i slutet av den första omgången.



När en spännande första fem-minutersram närmar sig sitt slut, försökte båda fighters fortfarande landa när McGregor snubblade bakåt, klämde foten under sig och bröt benet.



Läkare kallades omedelbart in i åttkantet och det var klart att McGregor inte kunde fortsätta, vilket fick domaren Herb Dean att förklara stopp för matchen på läkarens anvisningar.



Intervjuad i åttkantet med benet i gjutet, McGregor rasade om hans olycka.

'Jag boxade huvudet från honom, sparkade benet från honom, (han gjorde) det vanliga, dykade för att stänga avståndet. Det här är inte över - om jag måste ta med mig det här utanför så är det på utsidan, ”vrålade han.

Conor McGregor bröt fotleden i första omgången mot Dustin Poirier

Conor McGregor bröt fotleden i första omgången mot Dustin Poirier (Bild: Zuffa LLC)



Med McGregor som vann i fjädervikt 2014 och Poirier tog ut hämnd på lättvikt i Abu Dhabi i januari, präglades inför den tredje kampen av dåligt blod mellan paret, i markant kontrast till en face-off tidigare i år där par gav varandra komplimanger.

Även om amerikanska Poirier kämpade på hemmaplan, hälsades hans entré till 'The Boss' av James Brown med boos från den stora delen av publiken som var där för att stödja McGregor, och det var ingen vänlig handskar innan kampen började.



McGregor kom ut snabbt, växlade mellan höga och låga sparkar och dansade in och utanför räckvidd, eftersom båda fighters höll ett rasande tempo.

Den irländska fightern försökte en giljotin choke när kampen gick till mattan med Poirier i topposition, och när han hade undgått choken regnade han ner dundrande slag och armbågar på McGregor.

McGregor skadade fotleden allvarligt

McGregor skadade fotleden allvarligt (Bild: Zuffa LLC)

värsta städerna i Storbritannien

Även om McGregor slog tillbaka såg Poirier ut att avsluta kampen innan han plötsligt avbröt sin attack under de sista sekunderna av omgången för att klaga till domaren Dean att irländaren tog tag i hans handskar.

När McGregor svängde och försökte backa, släppte hans fotarbete honom och knäppte benet.

'Han bröt den i en av kontrollerna i början av kampen och han bröt den med ett slag, förvisso ... jag kände något, han sparkade mig hårt,' sa Poirier i en intervju efter kampen.

Läkarens stopp stoppas upp som en vinst för Poirier och en förlust på McGregors rekord, hans tredje nederlag i hans fyra senaste slagsmål i UFC.

Se Även: