Amanda Todd: Net stänger av misstänkt pedofil som körde 15-årig till självmord

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Groomed: Amanda övertalades att visa sina bröst när hon bara var 12(Bild: Facebook)



Nätet stängs på den misstänkta pedofilen som övertalade Amanda Todd att blinka brösten för honom vid 12 års ålder - sedan använde fotot för att förfölja och utpressa henne i tre år tills hon dödade sig själv.



Kanadensisk polis som utreder 15-åriga Amandas död, som hängde sig på onsdagen efter en kampanj mot cybermobbning, sa att mer än 400 tips från hela världen har översvämmats till ett e-postkonto som har skapats för att spåra mannen .



eddie izzard turné 2019 i Storbritannien

Vid denna tidpunkt har vi uppemot 20 till 25 heltidsutredare som arbetar med detta för att försöka få tillräckligt med information och tillräckligt med bevis för att potentiellt kunna anklaga någon eller enskilda personer som kan ha spelat en roll här på något sätt , sade Sgt. Peter Thiessen.

Utpressning: Amanda fick höra att klä av sig igen eller utstå mer hjärtesorg (Bild: Facebook)

hur gamla är jedward

Några veckor före hennes död i onsdags lade Amanda upp en nio minuter lång video till YouTube, där hon förklarade vad som hände efter att hon lyfte sin topp på webbkameran som tittades av en oidentifierad man.



Bilderna skickades till klasskamrater, föräldrar, lärare och familjemedlemmar och skickades till och med igen när hon bytte skola och när hon vägrade att göra en annan 'show' för rovdjuret.

Hjärtskärande: Amanda avslöjade sin plåga för världen på YouTube



Amandas mamma Carol Todd har berättat hur den misstänkte pedofilen & apos; handlingar utlöste en långvarig mobbningskampanj som skickade hennes dotter på en nedåtgående spiral som slutligen slutade med att hon tog sitt liv.

Sergeant Thiessen sa att hans officerare nu arbetar med tipsen för att avgöra vilka som måste ageras först.

vad betyder 99 andligt

Och han bad också folk att sluta lägga upp olämpliga och sårande kommentarer och bilder på nätet som ökar familjen Todds smärta.

Sjukdom: Även efter hennes död kommer cybermobbarna inte att sluta

Han sa att polisen till och med får klagomål från unga tjejer och vuxna på grund av dessa bilder.

betydelsen av siffran 111

De påverkas av det och de är ganska känslosamma diskussioner som vi har från dessa människor som ringer oss, sa han.

Titta på Amandas video nedan: Varning - grafiskt innehåll

Om du vill ha konfidentiellt stöd, ring Samaritans på 08457 90 90 90, besök en lokal samaritans filial eller se www.samaritans.org för mer information.

Amanda Todd Visa galleri

Se Även: