Oscar Pistorius kvinnor: Kärleken till Sydafrikas engångs mest berättigade ungkarl

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sydafrikas mest berättigade ungkarl kallade äktenskap 'förmodligen en av de största sakerna i världen.'



Oscar sa: När jag är 50, hoppas jag att jag ska gifta mig med en familj, hund och vitt staket runt mitt hus.



Men för att fånga Oscars öga måste du vara blond, blåögd och vacker - det spelade ingen roll vad du tyckte om hundar eller staket.



Pistorius, röstad som den sexigaste mannen i Sydafrika och en av tidskriftens tre största hjältar, har kopplats till en rad glamorösa kvinnor inklusive den ryska toppmodellen Anastassia Khozissova.

Förutom långsiktiga relationer kopplades Oscar romantiskt ihop med modellen och cheerleader Melissa Rom och kocken Chanelle du Plessis i Kapstaden.

De som hade turen att få hans uppmärksamhet den 14 februari duschades av uppmärksamhet på alla hjärtans dag och fick rosor, ballonger och presenter.



Det var en röd bokstavsdag i hans kalender, som den tragiska Reeva sa till en blomsterhandlare: Oscar älskar Alla hjärtans dag.

Här tittar vi på några av kvinnorna i hans liv, från den oskyldiga skolpojken förälskelse till Reeva - beskrivet av hennes rugbystjärna ex Francois Hougaard som en snabbbilsälskande gangsta.



Utan tvekan önskar Oscar att han hade följt rådet från sin nära vän, tävlingshästtränaren Mike Azzie, som sa till honom att slå sig till ro med en vanlig Jane då Barbie -dockorna skulle få honom i trubbel.

Faryn Martin

Hans allra första kärleksintresse var Faryn. De gick tillsammans på grundskolan och han blev kär i huvudet på henne.

Oscar var åtta när hon blev den första mottagaren av en alla hjärtans dag steg från honom.

Ett år senare blev han involverad i sin första knytnävsslag med en rival för hennes kärlek.

Faryn är nu gift, med en rugbyspelare, och har fortfarande kontakt med Oscar.

Vicky miles

Vicky var hans tonåriga älskling som han dejtade under sina tidiga härlighetsår.

vem är dam c

Han träffade Vicky 2004 när han organiserade en stor lunchfest med sin vän.

Oscar sa: ”Var och en av oss var tvungen att bjuda in tio personer som den andra inte kände, och han bjöd in en tjej som heter Vicky. Jag blev slagen vid första ögonkastet.

bästa 4k-tv under £600 uk

Hon var vacker, charmig och ovanlig. Vi slog det direkt och pratade i timmar, och senare på kvällen träffade jag henne på en bålkväll. Vi var förälskade.'

Dubbelamputerad löpare Oscar Pistorius & apos; flickvän, Vicky Miles, hemma i Johannesburg, Sydafrika.

Vicky Miles: Hon och Pistorius träffades när de var tonåringar (Bild: Galbe.Com)

Paret var tillsammans i två år och Oscar medger: ”Vi hade ett brinnande förhållande och rodde ofta. En sommar sticker ut för mig och visar dumheten att reagera för snabbt.

”Det var december 2005 och jag hade bestämt mig för att gå med några av mina vänner som var på semester i Durban, cirka 650 kilometer från Johannesburg.

'Vicky var i Johannesburg men vi pratade ofta med varandra. En kväll efter ett ovanligt otäckt argument bestämde jag mig för att det var absolut nödvändigt att jag genast återvände till Johannesburg och slutade fred.

Ignorera mitt bättre omdöme, lämnade jag Durban klockan 03.00. Ungefär halvvägs in i resan tröttnade trötthet in. Jag borde ha dragit mig och sovit lite men istället fortsatte jag och nickade givetvis av vid ratten.

Jag vaknade när min bil plogade in i räcket; ena sidan av fordonet förstördes helt.

'Jag hade en riktigt lycklig flykt. Mitt beteende var oförlåtligt dumt och jag ångrar det än idag. För all eld var Vicky och jag väldigt lyckliga tillsammans. '

Ett av hans lyckligare minnen med Vicky var Alla hjärtans dag 2006 när han gick till hennes adress medan alla sov och hängde upp hundratals ballonger i hennes trädgård.

Han sa: 'När det var klart tog jag en burk sprayfärg och skrev konstigt:' Jag älskar dig, Tiger på vägen framför hennes port. Den morgonen vaknade hon övertygad om att jag hade glömt alla hjärtans dag bara för att öppna hennes ytterdörr och upptäcka min hyllning till henne.

Hon blev djupt berörd och ringde för att tacka mig med glädjetårar.

Han sa att efter att en nära vän dog i en trafikolycka blev han deprimerad och Vicky tog det som ett avslag på henne. De skilde sig men blev senare tillsammans igen en kort tid.

Oscar sa: 'Gud, min familj, mina vänner, min flickvän och snabba bilar gör mig glad. Du kan göra så mycket du vill, men det kommer alltid att bli svårare om du inte vandrar med Gud.

'Vicky och jag har varit tillsammans sedan skoltiden. Vi tog en kort paus. Hon är fantastisk och stöttar mig utan att engagera mig alltför mycket i min friidrott.

Snart var hon ännu mindre involverad i hans liv, eftersom de drev isär.

Jenna Edkins

Oscar började dejta artonåriga Jenna 2008 och de var, enligt hennes ord, av och på i fem år.

klubb-vm-märke

Efter hans gripande över Reevas död försvarade Jenna Oscar, twittrade kärlek och stöd till familjen Pistorius och tillade: Han har inte en gång lyft ett finger till mig eller fått mig att frukta för mitt liv.

'Os är den kärleksfulla inspirerande person som vi vet att han är.'

Oscar har beskrivit sitt ex som en 'härlig, sötnosig, vacker tjej med blont hår och glittrande blå ögon.'

Han tillade att Jenna och hans nya hem i Silverwoods hade gått långt för att hjälpa mig att känna mig mer stabil och rotad i mitt liv.

Sydafrikanska paralympiska friidrottaren Oscar Pistorius poserar med sin dåvarande flickvän Jenna Edkins den 22 augusti 2008 i Sydafrika.

& apos; Sweet natured & apos;: Pistorius började se Jenna Edkins 2008 (Bild: Gallo Images)

Samantha Taylor

Under 2012 träffade Pistorius marknadsföringsstudent i Kapstaden och deltidsmodellen Samantha.

Den fantastiska blondinen, då 18 år, dök upp med honom, som sin flickvän, i Sydafrikanska tv -serien Top Billing.

Det glansiga livsstilsprogrammet följde paret på en glittrig semester till Seychellerna.

Sam Taylor

Oscar Pistorius och Samantha Taylor (Bild: )

Oscar berättade hur han träffade Sam genom en gemensam vän och sa: Hon är helt avslappnad och hon förstår några av de krav jag har. Hon är väldigt omtänksam och det gör mitt liv mycket lättare att vara med henne.

Sam sa: 'Han är mycket kul och har så mycket energi.'

Men strax efter Reevas död anklagade Samanthas mamma, Trish Taylor, honom för att vara hänsynslös med sina vapen och efter hans rättegång. Samantha berättade hur hon en gång gömde sin pistol efter att han flög in i ilska.

Trsih Taylor påstod att Oscar hade visat förfall i bedömningen när han använde sina vapen runt sin dotter och sa: 'Jag är så glad att Sammy är trygg och frisk och ur hans mans klor.

Det fanns några tillfällen där det kunde ha gått fel med henne och hans pistol under tiden de träffade.

Oscar är verkligen inte vad folk tror att han är.

Det hänvisade till att Oscar sköt sin pistol genom sin sportbils tak, en anklagelse som han befanns vara skyldig till.

Reeva Steenkamp

Reeva Steenkamp Reeva Steenkamp Visa galleri

Det nya ansiktet på kosmetikjätten Avon Sydafrika blev det nya ansiktet i samband med Oscar i november 2012.

Juristexamen Reeva sågs först med Oscar vid en prisutdelning i Sydafrika men hon hävdade att de bara var vänner.

Oscars vän Justin Divaris berättade hur han hade introducerat Steenkamp och Pistorius vid loppen på Kyalami samma dag och sa att det direkta sambandet mellan de två var så starkt att Oscar tog henne till utmärkelserna den kvällen som sin dejt.

När det blev klart att Oscar och Reeva var ett par, tjötade exet Samantha Taylor ut:

Oscar har ett sådant sätt med kvinnor. Hon är förmodligen inte den enda. '

Men Reeva berättade för vänner att han behandlade henne som 'guld' och skulle gifta sig med honom om han frågade.

Dagar innan hon dog citerades hon i en lokaltidning för att säga att Pistorius var en oklanderlig man som alltid har sina bästa för ögonen.

Och den 1 februari twittrade hon om Oscar: Han behöver verkligen inte fler följare ... han är vacker att titta på och säger några smarta saker också.

varför använder vallokaler pennor

Hon antydde också att deras förhållande hade blivit mer allvarligt och delade ett fotografi av en designerbröllopsklänning med budskapet: I & apos; m in LOVE.

Ironiskt nog hade Reeva kämpat mot våld i hemmet.

Bara fyra dagar före hennes död, i kölvattnet av ett ökänt fall av våldtäkt i hennes land, skrev hon: Jag vaknade i ett lyckligt tryggt hem i morse. Det gjorde inte alla. Tala mot våldtäkten av individer i SA. RIP Anene Booysen. & Apos;

På Alla hjärtans dag hade hon tänkt tala med skolelever om frågan, men det var inte hennes första prioritet.

Hon hade sett fram emot dagen med Oscar och frågade den 13 februari följare på Twitter:

Vad har du i ärmen för din kärlek imorgon ??? #bli upphetsad.

Se Även: